speedy_s píše:...nevim jak chceš poznávat jak se ti chová auto, když se točíš někde na jedničku, to poznáš leda to jak ti mizej gumy, pokud se chceš zdokonalovat, tak ti nic jinýho než přesně vytyčená dráha nepomůže a na tý se učit, čtení stopy, řazení, kroucení volantem a případně kdy ti a jak ujede prdel...
O naučení při točení na jedničku nikdy nikde nebyla řeč. To si zase dosazuješ nějaký svoje doměnky do toho, co jsem napsal. Pokud máš k dispozici jen plácek, co má 10x10 metrů, tak potom ano, tam nevymyslíš nic jinýho, než burnout.
Vavris píše:beavere, měl by ses trochu krotit.
Sám jsi přiznal, že jsi nikdy nebyl ani v Brně, přestože jsi to měl co by kamenem dohodil a snažíš se tu poučovat lidi, kteří mají odkrouženy spousty kol na různých okruzích, s různými auty...
Já jsem psal, že mám v plánu okruh zkusit a že rozhodně zajímavější je pro mě tak jako tak jezdit po běžných silnicích. Jezdil jsem taky s různýma autama a něco málo poznatků jsem tak nasbíral. Tak nevím, co zase vyšiluješ
Fabi22 píše:Tak a dost! Beaver nevim kdo jsi, nebo jestli jsi přišel o práci že máš neskonalou potřebu tady bez přestání kecat do každýho topicu. Ale jsi mimo, vyjadřuješ se k věcem kterým nerozumíš, a uražíš ostatní. Na začátku se tvaříš jako zavodník a pak na konci tu zminujěš že se točíš na plácku a na okruhy nejezdíš. Nic proti tobě ale pokud tu zkušenost nemam, tak se k tomu tematu vyjdřovat nebudu!! Stokrát radši mlč než aby jsi tu vypouštěl tohle. A promiň nechci se chlubit, ale měl jsem možnost si něco odjezdit jak na okruzích tak na rally a driftech. Prošla mi pod rukama slušná řádka sportovních aut, a mimo jiné jsem snad nejel v horším sportovním autě než byla supra mk3 kterou máš v podpisu. Auto je hezké ale spíše dalniční křižník. Těžká, špatně vyvážená, a obrovsky nedotáčivá. nemyslím to zle. ale zamysli se nad tím jaké máš zkušenosti než začneš psát!
Pán je koukám psycholog

Jasně, jsem bez práce, ničemu nerozumím a do všeho kecám. Prosím, pokračuj dál a lehni si u toho na pohovku, já si zatím budu dělat poznámky. Pro tvou informaci - skutečně se nikde netočím, pokud máš nějaké informace že ano, pak máš špatné informace. Ohledně Mk.III to myslím ani nebudu komentovat, když se ti to auto nezdá, tak si ho nekupuj (FYI, má rozložení váhy 52:48). Nelíbí se ti, že sem píšu ? Tvoje smůla. Zkus mě donutit, ať s tím přestanu
Kousmen píše:Na počátku to byl omyl, ale všechno co beaver napsal je pochopitelný různýma způsobama. Každej si to očividně přebral jak potřeboval, což je na fórech zvykem, ale mám tušení, že vím co jak myslel a s názorama souhlasím(stejně jako s jinýma, co tu padly). Amatérskej pohled vám asi nesedí, ale já ho beru, protože je víc o pocitech. Stejnětak jako blbnutí na plácku dokáže amatéra doučit a nemusí to hned znamenat pálení gum na místě, tak je to i se zbytkem tvrzení, který si prostě stačí jinak přebrat. Taky posuzovat podle auta je krátkozraký. Takže by to chtělo míň chuti dokazovat, kdo má pravdu a víc jezdit, žrát a spát ať se máme všichni dobře.

Snad tady nemusíme zakládat druhý tuningforum...
Ježiši, jak já jsem rád, že aspoň jeden člověk umí číst a není padlej na hlavu...
Mickael píše:Beavera znám z TF. Je to takový multitalentovany čavo,trochu právník,trochu inženýr,trochu testovací pilot F1. Vybudoval si na tamějším fóru silnou averzi,ale az v posledních dobe.Asi fakt přišel o práci.Nebo panictvi.No a ted ho tu máme my.
To víš no... býval jsem i trochu namyšlený, ale teď už jsem úplně bez chybičky. S tím panictvím nevím... zeptám se manželky, jak to teda funguje (ale s ohledem na fakt, že mám dítě, to asi dělám správně

).