Na mě se nedívej, já jsem si ji prošel. Zapomínáš ale na to, že ne všichni lidi tam byli z fóra. Navíc v té mapě není přesně umístěný cíl, takže není, co řešit. Napadá mě tudíž něco o potrefené huseLibas píše:Trinome, mapka trasy vyjížďky tu visí od soboty 21.září, pokud jsi slepý, tvůj problém.
Tady asi nikdo v životě nevedl kolonu. Na kolonu se prostě čeká. Nebylo nás 200, ale asi jen 30. Stejný problém tu už byl v Třebíči, kde žádná dopravní omezení nebyla.Libas píše:Jinak jak je víc jak 20 aut, tak je to vždycky na nic v tomto ohledu, že se to potrhá, lid se ztratí atd., ještě k tomu tam všude byly semafory (omezení provozu), což jsem vůbec nevěděl.
Jak jsem mohl tušit, že tu vyjížďku tak organizačně zdupete. Vědma ještě nejsu. Příště, až budete v okolí něco organizovat, tak vám s vyjížďkou rád helfnu. Zkušenosti s tím mám.Libas píše:jenom poprosím, když je někdo tak akční s pomocí organizace srazu, at se hlásí třeba měsíc dopředu, 10 hodin po sraze už je pozdě
A ať tu nejsem za škarohlída, tak rád znova zopakuju, že krom té vyjížďky se akce vydařila a celkově lidi byli fajn a dalo se dobře poklábosit.