27.-29.září 2013 JDM sraz Luhačovice

kdy a kde?

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
Trinom
Kontaktovat uživatele:

Re: 27.-29.září 2013 JDM sraz Luhačovice

Příspěvek od Trinom » 29 zář 2013, 19:51

Libas píše:Trinome, mapka trasy vyjížďky tu visí od soboty 21.září, pokud jsi slepý, tvůj problém.
Na mě se nedívej, já jsem si ji prošel. Zapomínáš ale na to, že ne všichni lidi tam byli z fóra. Navíc v té mapě není přesně umístěný cíl, takže není, co řešit. Napadá mě tudíž něco o potrefené huse :lol:.
Libas píše:Jinak jak je víc jak 20 aut, tak je to vždycky na nic v tomto ohledu, že se to potrhá, lid se ztratí atd., ještě k tomu tam všude byly semafory (omezení provozu), což jsem vůbec nevěděl.
Tady asi nikdo v životě nevedl kolonu. Na kolonu se prostě čeká. Nebylo nás 200, ale asi jen 30. Stejný problém tu už byl v Třebíči, kde žádná dopravní omezení nebyla.
Libas píše:jenom poprosím, když je někdo tak akční s pomocí organizace srazu, at se hlásí třeba měsíc dopředu, 10 hodin po sraze už je pozdě :lol:
Jak jsem mohl tušit, že tu vyjížďku tak organizačně zdupete. Vědma ještě nejsu. Příště, až budete v okolí něco organizovat, tak vám s vyjížďkou rád helfnu. Zkušenosti s tím mám.

A ať tu nejsem za škarohlída, tak rád znova zopakuju, že krom té vyjížďky se akce vydařila a celkově lidi byli fajn a dalo se dobře poklábosit.
ObrázekObrázekObrázek
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax. Člověka žene vpřed kritika, ne pochlebování.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."

Xcriss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xcriss » 29 zář 2013, 20:15

Coze, jake problemy? :D

Za mne to byl naprosto perfektni sraz a diky vice okolnostem to pro me byl jeden z nejlepsich vikendu VUBEC V ZIVOTE!

Co se tyce organizace srazu, tak nejaka pevna ruka nebyla, ale k cemu..? Vsechno bylo na klasickou JDM pohodu, hlavne netreba nic hrotit. :wink: Ano, priste muzeme jet sporadaneji a v kolone, ale to jsou tak male veci, ze...

Jeste jednou - perfektni pohodovy sraz jak ma byt, spousta peknych a funkcnich aut, fajn lidi, vsechno bylo super. Diky vsem, kteri prijeli a doufam, ze priste prijedete zas a vezmete s sebou dalsi JDM buddies! :smt001

Libas - s pripravou a organizaci rad pomuzu, vlastne uz jsem se do toho s panem na letisti tak trochu namocil :D Pocitej se mnou, az budes priste neco organizovat, dej vedet a domluvime se. :wink:

A na zaver bych Vas chtel vsechny poprosit, abyste si ty srazy UZIVALI a neresili, jestli je to dokonale nebo ne (Trinome...*), stejne tak ze je tam 3prdele urvanych Civicu** atd. ... Kazdy delame veci jak chceme a jak je mame radi, a nakonec se stejne sejdeme vsichni na tom letisti nebo nekde na ceste a uzijeme si to...O tom to je. Budme tolerantni, nesudme dopredu a budme k sobe ohleduplni a shovivavi, protoze i to je JDM a proto nas to bavi...

Zase za rok, panove (a damy! :) )!

*Nic proti tobe, ale nebyt Libase, mame tady hovno a ne srazy. Navic bys mohl sve nazory vyjadrit s trochou pokory a ne ze to bylo "zdupane" atd. atd. ... Jestli mas potrebu do toho tak kerovat, udelej si sraz svuj nebo nejezdi vubec. Jsme tady od toho, abysme si to uzili a ne hledali chyby... Neber to zle, jen muj postreh, vim, ze to myslis konstruktivne... Diky za zapujcku naradi na zvedani atd. (i Woytovi), toho si cenim a toho se drzte :wink:

**Na tom neni nic spatneho, samozrejme ze Hondari, zejmena Civicy jsou proste trochu jinej gang (opet - nemysleno ve zlem), ale jak rikam - budme tolerantni. Za me bylo u Hond sakra na co koukat a vsichni hondo-skeptici se maji od nich spoustu co ucit!

A jeste - Tome - diky za videa, je to prdeeel! :D
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET

Soutik

Příspěvek od Soutik » 29 zář 2013, 20:44

Stejný problém tu už byl v Třebíči, kde žádná dopravní omezení nebyla.
Jaký problém byl v Třebíči? Pokud narážíš na to, že jsme poslední kus cesty k hotelu, kde jsme obědvali jeli jinou trasou než ostatní, bylo to kvůli tomu, že jsem si doma vyzvedával spacák a mikinu... ;)

I kdyby jste se rozpůlili, tak vám budou vyčítat, že jste se nerozčtvrtili... ;)

Jinak fotky pěkný, škoda že jsem kvůli nemoci nemohl... :(

Radep

Příspěvek od Radep » 29 zář 2013, 20:46

Moje fotky na uložto... jsou to jenom takové amatérské cvaky, takže si s nimi dělejte co chcete :-)
http://uloz.to/x67EbMjS/jdm-rar

Ke srazu... dorazil jsem až v sobotu. Následoval krátky pokec v kempu, projižďka, letiště. Jsem rád za perfektní atmosféru, pohodovou a poklidnou. Dalo se fajně pokecat, prohlídnout si auta atd...

Mně osobně mrzí ta projížďka, vecpala se mezi nás nějaká Oktávka a pak už jsme byli odtrhlí a nevěděli jsme kam jet. Částečně moje chyba, protože jsem ráno nemohl najít trasu (vím že někde byla) a nenacpal si jí do navigace. Jenom mě pak mrzelo, že naše skupina se rozhodla jet na letiště v Luhačovicích a ostatní jeli do Napajedel. Osobně netuším proč a jak to vzniklo... Ale museli jsme si sami sjet dolů a zajít na jídlo. Jediné takové negativum :-)

Jinak určitě díky Libasovi za organizaci srazu, jsem za to velmi vděčný :-) byla to hodně pohodová sobota...

Trinom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom » 29 zář 2013, 20:51

Xcriss píše:*Nic proti tobe, ale nebyt Libase, mame tady hovno a ne srazy. Navic bys mohl sve nazory vyjadrit s trochou pokory a ne ze to bylo "zdupane" atd. atd. ... Jestli mas potrebu do toho tak kerovat, udelej si sraz svuj nebo nejezdi vubec. Jsme tady od toho, abysme si to uzili a ne hledali chyby... Neber to zle, jen muj postreh, vim, ze to myslis konstruktivne... Diky za zapujcku naradi na zvedani atd. (i Woytovi), toho si cenim a toho se drzte :wink:
Jo, nožná jsem to napsal trošku moc na plnou hubu a vyznělo to špatně. Jak jsem říkal, klidně mu s tím pomůžu, ať se tyhle záseky nestávají. Je to škoda. Nebýt tady těch pár kravin, tak bych tomu neměl co vytknout. Letiště se vyvedlo na jedničku, dokonce i ti chlapi, co jim to patří to brali sportovně a podporovali to. Za to můžeme být jedině rádi.
ObrázekObrázekObrázek
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax. Člověka žene vpřed kritika, ne pochlebování.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."

Xcriss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xcriss » 29 zář 2013, 21:23

Trinome: Vidis, ze to jde :D :wink:

Nejlepsi byl stejne ten mistni borec s Omegou :D Zapalil slusne... :lol:

Jinak ta projizdka - me spis pak sralo tempo te nasi skupiny, nevim teda, jestli to melo byt mysleno jak spanilka, ale malem jsem usnul za volantem... :D

Radep

Příspěvek od Radep » 29 zář 2013, 21:41

Xcriss píše:Jinak ta projizdka - me spis pak sralo tempo te nasi skupiny, nevim teda, jestli to melo byt mysleno jak spanilka, ale malem jsem usnul za volantem... :D
Ze začátku to bylo chvílema v pohodě... ale pak se před nás dostala ta Oktávka a ploužil jsem se za ní pěkně dlouho... pak už jsem zrychlil, ale hlavní skupinu jsem stejně nedohnal, navíc jsme se dost roztrhali - když jsem zastavil, tak ostatní dojížděli ještě nějakou tu minutu.

Butcher

Příspěvek od Butcher » 30 zář 2013, 03:31

Xcriss píše:
...Vsechno bylo na klasickou JDM pohodu...

...Budme tolerantni, nesudme dopredu a budme k sobe ohleduplni a shovivavi, protoze i to je JDM a proto nas to bavi...
To je moc...Jinak gratuluju k jednomu z nejlepsich vikendu v zivote, snad k tomu nijak neprispelo cokoliv z tech videí :smt098 Nebyt se probudit 14:30, prijel bych se v tu Sobotu asi mrknout...kluci odsud tam jeli
Charlie killerObrázek

marek.dh

Příspěvek od marek.dh » 30 zář 2013, 07:30

Pár postřehů za mě, původně jsem vůbec nechtěl jezdit, byl jsem pod práškama a tak trochu pomalejší, ale když jsem viděl počasí, tak jsem nakonec neodolal a jel, ikdyž jen na projížďku a letiště. Ohledně té vyjížďky, my pokud jsme dělali společnou vyjížďku, velmi rozumné je udělat před ní rozpravu se všemi řidiči a případně rozdělit auta tak, aby jeli promíchaně, kdo tu cestu alespoň nějakým způsobem zná a kdo ne, případně si alespoň udělat nějaký checkpoint, sem tam na část skupinky počkat atd... k letišti, já jsem slyšel o tom, že má letiště nějaký nový majitel a že jsou tam možné nějaké problémy, ale nevěděl jsem vůbec o nikom, koho by z tama někdo vyhodil atd... nakonec pán byl celkem hodně napohodu, takže si myslím že to bylo naštěstí ok. Škoda že nebylo to číslo, aby se šlo domluvit dopředu. Celkem mě ale mrzel ten slalom, ten jsme si tam mohli namotat. Návštěva byla myslím celkem velká, ani jsem nečekal, že se tam sjede tolik aut, takže na závěr to bylo myslím dobré :D
3 MPS - viewtopic.php?f=6&t=4914
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress

Vavris

Příspěvek od Vavris » 30 zář 2013, 08:26

Xcriss píše:Trinome: Vidis, ze to jde :D :wink:

Nejlepsi byl stejne ten mistni borec s Omegou :D Zapalil slusne... :lol:

Jinak ta projizdka - me spis pak sralo tempo te nasi skupiny, nevim teda, jestli to melo byt mysleno jak spanilka, ale malem jsem usnul za volantem... :D
v takovém počtu se nic jiného než spanilka jet nedá... což koneckonců doložil rozrtrhaný had, přestože se jelo mimo vesnice sotva svižně...

když byly loni srazy u VŠB, tak jsem vás furt tahal do Beskyd na pořádnou touge, ale nikdo nikdy nechtěl :smt003
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

ZXman

Příspěvek od ZXman » 30 zář 2013, 08:32

Kluci omlouvam se ze jsem se nerozloucil ale chtel jet domu jeste dokud sviti slunce protoze nemam topeni. V sobotu jsem vyhodil predvodovku, uz mi to trvalo jen pul hodiny. Vcera uz jsem zase jezdil. Snad nam vyjde pocasi na Brno.

Co se tyce vyjizdky tak jsem cekal ze se roztrha. Aby se neroztrhala musela by se jet spanilou jizda 50kmh a to nikoho z nas nebere.
Zeptal jsem se Libase kam se jede, vzal jsem mapu do ruky a i pres to ze nas rozsekl semafor tak jsme se setkali. Jela se mnou docela velka skupina.
To ze jsme jezdili na letiste ve skupinach bylo zapricineno taky tim jak kdo chtel travit cas na obede.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]

Trinom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom » 30 zář 2013, 12:09

Vavris píše:v takovém počtu se nic jiného než spanilka jet nedá...
Ale tak dalo by se jet i individuálně*, pokud by vyjížďce předcházela rozprava, nebo papír do auta. Věřím, že dopříště na tom kluci zamakaj a bude to zas šlapat :)

*myšleno v menších skupinkách, kde každý ví, kam a kudy se jede.
ObrázekObrázekObrázek

Xcriss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xcriss » 30 zář 2013, 15:04

Butcher píše:To je moc...Jinak gratuluju k jednomu z nejlepsich vikendu v zivote, snad k tomu nijak neprispelo cokoliv z tech videí :smt098
Jak to myslis? :smt001

Abych to rozvedl - konecne jsem se dostal na autovou akci, chystal jsem se na to uz asi 2 roky, ale zatim to proste nevychazelo... Bylo tam spousta fajn aut a spousta fajn lidi, konecne jsem si trochu zablbnul (viz videa, nic moc to neni ale kazdy nejak zacinal) a po zpatecni ceste jsem se moc pekne projel po prazdnych cestech smerem na Jeseniky a potkal dalsi 2 JDM lidi uplne mimo sraz... (Dj Tech s kamaradem)

A, a to je dost podstatne, jsem potkal tohle:
Obrázek
Obrázek
Porsche Carrera od Gembally z roku 1969, zrekonstruovany original. Celkem se vyrobilo 1200kusů...

Ty nase japonske kary jsou fajne, ale tohle je proste jina liga holt... :D 6valcu, 6 Weberu, 205koni, 750kg... Mohly mi vypadnout oci z dulku, kdyz to tam prijelo :D (mimochodem ciste nahodou).

EDIT: Mimochodem jeste jednu veselou fotku jsem nasel... :lol: V patek vecer jsem si delal srandu, ze rano budem skrabat okna, jaka byla zima... No a ono fakt :D :
Obrázek

korky4g63t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korky4g63t » 30 zář 2013, 16:01

Tak moje hodnocení tohoto srazu je velice kladné. Musím říct, že už jsem byla na různých autoakcích, ale tohle bylo úplně o něčem jiném. Lidi přátelští sršící humorem, krásné auta na kterých se podepsala trpělivá práce jejich majitelů a počasí nám taky přálo. Myslím, že tady opravdu není co vytknout. I když se na vyjižďce pár aut ztratilo, tak v Napajedlech na parkovišti se nás sešlo opravdu hodně (viz nějaké foto - omlouvám se za kvalitu). Nechyběla sranda, akce, adrenalin, zábava a do toho musím pochválit toho, kdo vymyslel tu trasu. Vím že u nás ve Zlínském kraji máme nádhernou krajinu, ale místa kterými jsme projížděli byli opravdu bohaté na přírodu a i když ekologové by auta nikdy s přírodou nespojovali, tak já si myslím, že je to nejlepší kombinace :) Možná jsme mohli jet trochu rychleji a víc prohnat ty japoncké mustangy pod kapotama, ale i tak to byla povedená vyjižďka a to i s tím incidentem s naštvaným důchodcem, který na nás div nevytáhl čagan :D Ale ten kdo se nevyřádil na vyjižďce se mohl pořádně vydovádět na letišti. Souhlasím s Kristianem - jeden z nejlepších víkendů v životě, taky to tak cítím a to jsem byla jen spolujezdec :D Určitě jsem si odnesla plno zážitků a krásných vzpomínek. Už se těším na další sraz :smt002
Přílohy
jdm5.jpg
jdm3.jpg
jdm.jpg

korky4g63t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korky4g63t » 30 zář 2013, 16:10

Ještě pár fotek :)
Přílohy
jdm6.png
jdm1.jpg
jdm2.jpg

Beaver

Příspěvek od Beaver » 30 zář 2013, 17:13

Jakej důchodce ? :smt003 To mě zajímá ! :D

STiLuke

Příspěvek od STiLuke » 30 zář 2013, 18:00

Důchodce v Halenkovicích nedocenil sílu okamžiku... Nebyl příliš rozjařen naší JDM kolonou stojící a vrčící nedaleko jeho stavení a nevěděl kam dřív skočit. Rozhodně ho však zaujal Hanz (modré STi hathback), který se před nájezdem na JEHO POZEMEK, ZMRDE (cituji jak se mnou později rozpravoval) otočil na rukáv. Jelikož nemám hydra ručku a moje STi se prostě na suchu skoro netrhá, chtěl jsem si najet a otočit se... Po asertivním rozhovoru mě pán poslal DO PRDELE, ať se prý otočím níže na točně. Poděkoval jsem otočil jsem se o kousek dál a mezitím se Jirka (modré STi RA sedan) otočil u pána taky na rukáv. Pán se rozběhl k Libasovi a asi jej chtěl nejspíše taky pozdravit. Tak jsem se s ním na znamení díků rozloučil tak, jak to umí jen DE-CAT a DE-MUFFLER'd Boxer - do omezovače na neutrál... :-D
Obrázek
'11 Subaru WRX STi (Sedan)
221 kW -> 242 kW
//ECUtek by cartune.sk, Nameless Performance Axle-Back Muffler Delete, Japspeed DECAT DownPipe, DCCD by Electronics Pavel Skácel
Daily '12 BMW F10 535xd & Summer '09 BMW E93 335i

Xcriss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xcriss » 30 zář 2013, 18:48

STiLuke píše:Důchodce v Halenkovicích nedocenil sílu okamžiku... Nebyl příliš rozjařen naší JDM kolonou stojící a vrčící nedaleko jeho stavení a nevěděl kam dřív skočit. Rozhodně ho však zaujal Hanz (modré STi hathback), který se před nájezdem na JEHO POZEMEK, ZMRDE (cituji jak se mnou později rozpravoval) otočil na rukáv. Jelikož nemám hydra ručku a moje STi se prostě na suchu skoro netrhá, chtěl jsem si najet a otočit se... Po asertivním rozhovoru mě pán poslal DO PRDELE, ať se prý otočím níže na točně. Poděkoval jsem otočil jsem se o kousek dál a mezitím se Jirka (modré STi RA sedan) otočil u pána taky na rukáv. Pán se rozběhl k Libasovi a asi jej chtěl nejspíše taky pozdravit. Tak jsem se s ním na znamení díků rozloučil tak, jak to umí jen DE-CAT a DE-MUFFLER'd Boxer - do omezovače na neutrál... :-D
:lol: To je dobra historka... Chuligani :lol:

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 30 zář 2013, 18:58

:D ta historka me pobavila...
pekne fotky od vsech.
93´Rx-7 FD

marek.dh

Příspěvek od marek.dh » 30 zář 2013, 19:44

Piráti silnic, já to říkám pořád... :D
3 MPS - viewtopic.php?f=6&t=4914
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress

Beaver

Příspěvek od Beaver » 30 zář 2013, 19:59

Njn, není od věci vozit v autě katanu... :smt003

Woyta

Příspěvek od Woyta » 30 zář 2013, 21:18

Xcriss píše:Diky za zapujcku naradi na zvedani atd. (i Woytovi), toho si cenim a toho se drzte :wink:
Standartni vybava majitele SX (ci jineho stareho auta). :smt003 A to jsem si jeste doma zapomel par nahradnich dilu a dalsich drobnosti udrzujicich SX v chodu.
Obcas je vesele za jakych okolnosti auto dojede domu.

Par fotek z meho generatoru sumu.
PS: Neleknete se novych modelu vozu na panoramatech. Priste musim udelat vice fotek.
https://plus.google.com/photos/11263045 ... 0413007201
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)

On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)

Alex

Příspěvek od Alex » 30 zář 2013, 21:20

Fajn sraz, fajn lidi, jako vždy. Projížďka mohla být svižnější, kolikrát jsem chtěl i předjet, ale z dřívějška nějak vím, že pak se to zvrhne v bordel :D Na letišti se možná mohlo taky něco víc vymyslet, ale co - já se bavil a to je hlavní ;)
RS13

Xcriss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xcriss » 30 zář 2013, 21:30

Woyto, obvykle taky vozim pul auta, ale tentokrat jsem to mel vyndano po uklidu a odjizdel jsem ve spechu... :D

Covece ty fotky se ti moc povedly! :smt001 Myslis, ze bys mi mohl poslat na xcriss@seznam.cz fotky s mojim autem v original rozliseni? Mozna z toho vymyslim nejaky podzimni wallpaper...

biscuit

Příspěvek od biscuit » 30 zář 2013, 23:23

tak ja jsem si to se svym klidem nejak posral. peloton mi ujel, protoze jsem z kempu nechal vyjet hondisty, kteri vsak jeli jen do luhacek - jake bylo moje prekvapeni, kdyz tam zacali parkovat... no, sice jsem od nich vyzvedel, kam maji zbyla frknufsi auta namireno, ale to mi bylo k nicemu, protoze jsem v napajedlech zadne zaparkovane jdm auto, ani po usilovnem patrani, nenasel :-( a tak pro me sraz skoncil... nu coz, muzu si za to sam, chtel jsem jet na chvostu a vyslo mi z toho, ze jsem vocas :-(
no tak aspon to malo z meho pristroje:
jednotlive fotky
https://picasaweb.google.com/biscuit808 ... directlink

nebo prezentace
https://picasaweb.google.com/biscuit808 ... 2833863058
92' AT180 coupe 77kW || 92' AE101 Si 84kW || 95' MX3 GS 97kW
Obrázek

Odpovědět