Nissan GTR - ano ci ne :-)

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

marabu

Re: Nissan GTR - ano ci ne :-)

Příspěvek od marabu » 03 zář 2013, 16:35

sbyrku veterani nechci :D

a 350Z sem si samo projel.. jo no silny.. ale prijde mi to dost podobyn RX.. jako jasne.. jiny.. ae +- podobna uroven..takze zbytecny...
a k tomu daily, Rx, Rx, 34 (ci jine) - to jak rikas..bych neujezdil.. jeste musim taky nekdy chodit do prace :D
Rotary Inside
Obrázek

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 03 zář 2013, 16:37

Grumble píše:Nepochopil jsi mě...myslel jsem to tak, že prodělá víc na tom , když do auta narve teď půl mega a bude ho chtít později prodat, než když koupí GTR a bude ho chtít např. za rok prodat a koupit pozemek nebo barák. Podle mého se prodává lépe auto v origo stavu než upravené...aspoň já vždy kupuji bez úprav, abych si ho pak mohl strojit dle sebe :smt002 A GTR si celkem drží cenu pochybuji, že za rok spadne o pul mega. Ale tak či tak....rozhodnutí je na něm a každý by udělal asi něco jiného dle priorit, proto správné rozhodnutí neexistuje :smt003
S tym suhlasim takto to je. Len auto na ozajstnu zabavu v serii nie je to prave. Da sa vozit aj na serii ale vacsina aj dost ortodoxnych aut potrebuje na okruh niektore veci vymenit.
Ideal je minimalne dve auta, lepsie 3. A jedno z toho potom moze byt hardcore. Na takom aute sa ake vzdy dost prerobi to je jasne

Scott

Příspěvek od Scott » 03 zář 2013, 17:57

marabu píše:sbyrku veterani nechci :D

a 350Z sem si samo projel.. jo no silny.. ale prijde mi to dost podobyn RX.. jako jasne.. jiny.. ae +- podobna uroven..takze zbytecny...
a k tomu daily, Rx, Rx, 34 (ci jine) - to jak rikas..bych neujezdil.. jeste musim taky nekdy chodit do prace :D
Je pravda, že ujezdit 2 auta pro radost z jizdy a okruhovku už je trochu moc ;) tak to bych šel do kombinace (daily je samozřejmost) buď Rx+Rx hardcore, nebo Rx+34 (jakkoliv, to auto má prostě smysl, je to jiné od rx, padat na ceně nebude, výkonu na rozdávání a rarita jak sviňa, samozřejmě důležité je i to jestli se ti líbí). Ještě se nabízí jedna možnost... Daily, léto (rx), zima (sti, evo, gt4 nebo podobnou 4x4 rallye legendu), to by ti bylo jedno jaké je pǒcasí a vždycky bys mohl vybrat auto pro zábavu...
Subaru Impreza WRX STI Type R Version V
Subaru Impreza GL Wagon 1998

marabu

Příspěvek od marabu » 03 zář 2013, 18:48

Scott píše: Ještě se nabízí jedna možnost... Daily, léto (rx), zima (sti, evo, gt4 nebo podobnou 4x4 rallye legendu), to by ti bylo jedno jaké je pǒcasí a vždycky bys mohl vybrat auto pro zábavu...

hheej,., taky napad :-)
Rotary Inside
Obrázek

DaveMax

Příspěvek od DaveMax » 03 zář 2013, 18:53

Tady se teda rozjela diskuze :lol: ale Scott "nabizi" dobry kombo :wink: A kdyz mas daily, tak bych se do RXka nebal sahnout a udelat ji pekne na okruh.
1999 Nissan Almera GTi Blue BS7 (140hp/181Nm) daily/winter SOLD
2005 Honda Accord CL7 2.0 Eternal Blue Pearl (152hp/192Nm) daily
2007 Mazda RX-8 Stormy Blue Mica (190hp/220Nm) SOLD
1996 Mazda RX-7 FD3S Brilliant Black BW EFR8374 single turbo (XXXhp/XXXNm)

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 03 zář 2013, 18:59

Souhlas se Scottem, či spíše něco takového jsem se snažil vylíčit tím EVEM. Jelikož jsem usoudil, že marabu kouká po něčem novějším, tak jsem nadhodil EVO X GSR. :oops:

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 03 zář 2013, 19:22

S tym suhlasim takto to je. Len auto na ozajstnu zabavu v serii nie je to prave. Da sa vozit aj na serii ale vacsina aj dost ortodoxnych aut potrebuje na okruh niektore veci vymenit.
Ideal je minimalne dve auta, lepsie 3. A jedno z toho potom moze byt hardcore. Na takom aute sa ake vzdy dost prerobi to je jasne

souhlas... mám 3 děcka a tak mám 6ti místné FR-V jako daily... teď jsme s manželkou koupili Targu jako druhý auto, který potřebujeme a se kterým si se ženou vyjedeme občas na výlet... no a v garáži čeká na dostavbu baráku ITR jako okruhovka pro občasnou zábavu... do tý má drahá stejně nevleze :twisted: :D
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

marabu

Příspěvek od marabu » 09 zář 2013, 02:21

tak jsem zpet z .it, takze az se tu zas rozkoukam, tak projedu naky GTR a pisnu :-)
Rotary Inside
Obrázek

Sklenk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sklenk@ » 09 zář 2013, 08:21

Jak je to s tou blbou převodovkou, přeřadí ti v manuálu sama jako ZF atd, nebo si nechá líbit omezovač a zasekne se v redline :mrgreen:

životně důležitá otázka :D :D :D
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!

Honis kone, jezdis rovne?....

"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza

Mattyno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mattyno » 09 zář 2013, 21:26

Postav si silnou zadokolku a v lete si uzijes vic srandy, nez s r35 :!:
A na zimu evo 6 tme, nebo nejakou jinou legendu
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno

marabu

Příspěvek od marabu » 09 zář 2013, 23:48

tyjo tolik aut by clovek chtel mit... ale vybrat si..?! :D

kazdop.vcera sem koukal na videa s GTR a pecka ten odpich.. no uvidim jak na me zapusobi... Kdyz jsem kupoval mergla mel sem pocit ze ma odpich i on.. ikdyz mnoha lidem to tak pripada, kdyz nekoho vezu..tak me uz moc ne.... :-)
Rotary Inside
Obrázek

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 10 zář 2013, 08:35

Ak ti ide o pocit pri rozjazde tak tam budes urcite spokojny. Silny turbo motor a 4x4 to budu vzdy vediet najlepsie. Druha vec je ze prave toto sa najskor omrzi a za chvilu mas pocit ze to je bezne.

marabu

Příspěvek od marabu » 10 zář 2013, 14:21

jo no zvykne si clovek rychle.. jednou jedu svoji Rx8 a mam pocit jak to taha.. presednu do kamaradovi oturbeny.. super pocit.. pak jedu zpet ve svoj ia mam pocit jakej je to lenoch :D
Rotary Inside
Obrázek

Zemi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi » 25 zář 2013, 17:06

Zajimava diskuze... Taky vybleju neco ze sve "zkusenosti" jestli se to da tak nazvat. :)

Nechal jsem se svezt v tomto GTR - http://www.typer.cz/projekty_view.php?id=12 ... Nuz tusil jsem do ceho jdu - Playstation - a potvrdilo se... Auto pro me bez emoci... Sice vim ze bych v nem byl rychlejsi jak kdokoli jinej v cemkoli at na silnici tak na okruhu... Ale jak rikam - malem bych na tu projizdku zapomnel. Presto to auto obdivuju a v dnesni dobe mu proste fandim - Lambo, Ferrari a podobny snobarny mi nic nerikaji... To ze na ne nemam neni ten duvod, ale mam proste rad JDM. :)

Na druhe strane jsem si koupil RX7 FD (nyni ji ma Mattyno)... To ze si ji kamos pujcil a vytahnul znameho (prave vyse zminene GTR) na dalnicni "battle" a ten vuz mu z cca 90-250 "ujel" cca o 4 auta je vec dalsi... Stare zelezo nerezavi. :lol: Nicmene abych se dostal k zaveru - RX7 byl pro me uplnej opak GTR - pokazdy kdyz jsem do toho auta usedal tak jsem odjizdel s tim ze to nekde rozvesim - lehke, prime rizeni a ten kraval WG - http://www.youtube.com/watch?v=me75Xqt3ZE4 ... Mel jsem desitky sportovnich aut, ale tohle byl uz extrem. Verim ze ridit umim - bavi me to a mam to proste rad, ale jak rikam uz to pro me byl extrem...

Ja osobne jsem se nejlepe vzdy svezl s Celicama GT-FOUR co jsem mel asi 10ks... Ted chci EVO - ma to 4 dvere a mam 2letyho kluka kteryho dam do sedacky... :)

A muj sen? Jednou Z06 C6...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

tel. 608 372 848

biscuit

Příspěvek od biscuit » 25 zář 2013, 18:18

musim si rejpnout - vette, protoze mas "proste rad jdm"? :lol: jinak ja si myslim, ze snobarna muze bejt cokoliv, ale auta bych z toho nevinil. je to jako se psem, jsou i divny rasy, ale nejvetsi vliv ma stejne panicek...
92' AT180 coupe 77kW || 92' AE101 Si 84kW || 95' MX3 GS 97kW
Obrázek

Zemi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi » 25 zář 2013, 18:23

Jo bohuzel dream car je USA. :lol:

tel. 608 372 848

Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca » 27 zář 2013, 13:25

Zemi píše:Jo bohuzel dream car je USA. :lol:
Pardon za OT, ale jel jsi v ní? Já jen abys nebyl zklamaný, podle toho co jsi psal máš rád menší mrštná auta, což Vette moc není..

Zemi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi » 27 zář 2013, 13:32

Peca píše:Pardon za OT, ale jel jsi v ní? Já jen abys nebyl zklamaný, podle toho co jsi psal máš rád menší mrštná auta, což Vette moc není..
Prave ze nejel... Mozna umyslne abych si mozna zachoval iluzi a porad ji chtel... :lol:

tel. 608 372 848

Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca » 27 zář 2013, 14:50

Zemi píše: Prave ze nejel... Mozna umyslne abych si mozna zachoval iluzi a porad ji chtel... :lol:
Klasika u dream cars.. :)

Odpovědět