a 350Z sem si samo projel.. jo no silny.. ale prijde mi to dost podobyn RX.. jako jasne.. jiny.. ae +- podobna uroven..takze zbytecny...
a k tomu daily, Rx, Rx, 34 (ci jine) - to jak rikas..bych neujezdil.. jeste musim taky nekdy chodit do prace
Moderátoři: Amigo, riderhenry
S tym suhlasim takto to je. Len auto na ozajstnu zabavu v serii nie je to prave. Da sa vozit aj na serii ale vacsina aj dost ortodoxnych aut potrebuje na okruh niektore veci vymenit.Grumble píše:Nepochopil jsi mě...myslel jsem to tak, že prodělá víc na tom , když do auta narve teď půl mega a bude ho chtít později prodat, než když koupí GTR a bude ho chtít např. za rok prodat a koupit pozemek nebo barák. Podle mého se prodává lépe auto v origo stavu než upravené...aspoň já vždy kupuji bez úprav, abych si ho pak mohl strojit dle sebeA GTR si celkem drží cenu pochybuji, že za rok spadne o pul mega. Ale tak či tak....rozhodnutí je na něm a každý by udělal asi něco jiného dle priorit, proto správné rozhodnutí neexistuje
Je pravda, že ujezdit 2 auta pro radost z jizdy a okruhovku už je trochu mocmarabu píše:sbyrku veterani nechci![]()
a 350Z sem si samo projel.. jo no silny.. ale prijde mi to dost podobyn RX.. jako jasne.. jiny.. ae +- podobna uroven..takze zbytecny...
a k tomu daily, Rx, Rx, 34 (ci jine) - to jak rikas..bych neujezdil.. jeste musim taky nekdy chodit do prace
Scott píše: Ještě se nabízí jedna možnost... Daily, léto (rx), zima (sti, evo, gt4 nebo podobnou 4x4 rallye legendu), to by ti bylo jedno jaké je pǒcasí a vždycky bys mohl vybrat auto pro zábavu...
S tym suhlasim takto to je. Len auto na ozajstnu zabavu v serii nie je to prave. Da sa vozit aj na serii ale vacsina aj dost ortodoxnych aut potrebuje na okruh niektore veci vymenit.
Ideal je minimalne dve auta, lepsie 3. A jedno z toho potom moze byt hardcore. Na takom aute sa ake vzdy dost prerobi to je jasne

Pardon za OT, ale jel jsi v ní? Já jen abys nebyl zklamaný, podle toho co jsi psal máš rád menší mrštná auta, což Vette moc není..Zemi píše:Jo bohuzel dream car je USA.
Prave ze nejel... Mozna umyslne abych si mozna zachoval iluzi a porad ji chtel...Peca píše:Pardon za OT, ale jel jsi v ní? Já jen abys nebyl zklamaný, podle toho co jsi psal máš rád menší mrštná auta, což Vette moc není..
Klasika u dream cars..Zemi píše: Prave ze nejel... Mozna umyslne abych si mozna zachoval iluzi a porad ji chtel...