je to u jedneho kamosa ... ano dobre si cital.blesk666 píše:komu to davas robit?
prave preto som sa pytal ze v Powermagazine bolo spominane ze nieco nie je kosher.
upravca v UK ti dal k tomu aj protokol z valcovej ci motorovej brzdy? (nutne vzdy pozadovat)
U nas to najprikladnejsie robi vyrobca vyfukov - AMA exhaust- v cene vyroby mas zahrnute meranie na brzde kde si ti vyberies s garanciou narastu vykonu, ak nameras menej alebo rovnako ako pred vyrobou vyfuku, prerobia ti ho alebo vratia peniaze (realne) - akurat to musi byt renomovany standard na ktorom sa meria podla AWG/SAE/DIN noriem a nie nejake US Dynojet kde o nejakej regulernosti nemoze byt moc rec
Nie je tam skor problem s mazanim vrchu motora (niekedy sa kvoli tomu robi uprava mazacich rozvodov v hlave) aby si si neodrovnal aj nove vacky, yle nastaveny rovod ti nema ako sprznit vacky, skor by sa ti to stretlo
dostal som protokol z brzdy a je tam napisany vykon 800 koni ze tolko nameral ... ked som z autom jazdil tak sa ozyvala stale viac a viac vacka a vykon som stracal stale viac a viac ...
nevieme kde presne je problem a preco sa ta vacka poskodila .. lebo druha vacka je v pohode ... ale na miestach kde sa poskodila vacka bolo casovanie a vola ventilov uplne zle ... takze asi preto .. neviem uvidime jak to poskladame a dam zase na brzdu ...
inak na brzde som bol v Profi tuningu v Poprade.