Koudy píše:Týýý prase jedno![]()
Pokušení vyhrálo
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Koudy píše:Týýý prase jedno![]()

Díky...to že chodí nastavený sem si přečetl nedávno....a jasně že sem se v nastavení předtim pohrabal takže sem si to rozhodilspeedy_s píše:ty bc už choděj nastavený z výroby, jinak fajna práce
Dobrej dotaz, jaktoze tu Patrik neni?Hayabusa píše:Bylo by možné i info o S14 ?
Děkuju....na par otáček jsem je přitáhl myslim že to bude přetažené....jak mi řekl koudy....bude asi třeba testovat jak to bude vyhovujicí.....ale diky za infospeedy_s píše:ale nastavení předpětí, pružina by neměla být volná, tzn. žeby měla sedět v uložení při co nejmenčim předpětí bez hejbání do stran
1. Kolesa som vymenil za TeamDynamics Drifz 17x9 + 15mm duralove podlozkyHayabusa píše:Nastavený už z výroby ? Takže si seřídim jenom výšku ?
Máš nádhernou 13tku...
Bylo by možné i info o S14 ?
Děkuji za raduinfinity píše:Bude stacit kdyz spodni matici "navolno-bez zateze" dotahnes k pruzine, tak aby se pruzina nemohla hybat.
Jinak bych tak od oka odhadl, ze to mas dost nizko...na drifty a na look je to dobry, ale jestli s tim chces litat okresky, tak bych to zvednul...
Predpeti na miru se serizuje pomoci elektronickych vah.

Nemám srdce na to abych vracel někam neco nevyčištěnýho, kort když to mam rozebraný a muzu to vyčistitspeedy_s píše:mě se líbí, jak sis udělal hezký i to co neni vidět

Heh jnGeorgee píše:pěklnýhele ale na druhou stranu, kdo jinej tu má průhlednou kapotu?