Dejf 's ITR - Dejf is back :-)
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dejf 's ITR - repair / grip project
aby se neřeklo, že se nic neděje

Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Copak to je vsechno? cepy, cepy rizeni, mechy.... a ten zbytek? Jsi strikal nove ramena - cim?
Jinak moc pekny!!
Jinak moc pekny!!
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
repasovací sady na brzdy
prachovky vnějších kloubů
prachovky řízení
spodní čepy
čepy řízení
kompletní lakování podvozku je alkyton
a ano, přelakoval jsem ramena, byrvičky mě přešly
prachovky vnějších kloubů
prachovky řízení
spodní čepy
čepy řízení
kompletní lakování podvozku je alkyton
a ano, přelakoval jsem ramena, byrvičky mě přešly
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
cierna je dobra:-) je to take dospelejsie - ako origo, farbicky nech su na coilovery, nastavitelnych ramenach, polyuretanovych silacoch...
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
stavitelný ramena mám bílý BuddyClub a taky přemejšlim, že je fouknu na čeno, aby zbytečně nedráždily na STK atd.
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
původní termín byl 10. duben ( měl jsem s ní jet do rakouska s danym ) ale to bohužel k pracovní vytíženosti nemohu stihnout. navíc mám tři děcka, tak že když už nejsem v práci, tak musim být občas s rodinou
no a jako třešničku na dortu začínám stavět barák, tak že s časem jsem v řiti
čili jsem termín posunul na Honday
všechny díly co jsou třeba jsem objednal, víceméně zaplatil, tak že HD by neměl být problem
všechny díly co jsou třeba jsem objednal, víceméně zaplatil, tak že HD by neměl být problem
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Tak to se těším až ji uvidím v záři reflektorů
PS: Drž mi fleka na mazdu před bránou
PS: Drž mi fleka na mazdu před bránou
GXE10
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
jesně bude tam, za pivo ho máš předplacený 
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
děkuji na stotisíckrát, koupím ti nějaký v lidlu ve slevě, to víš mazda papá víc než civic
(a už konec OT
)
GXE10
mi povec, kde tie ulozenia, bloky, tesnenia a co ja viem co este furt fotis davas??? to mas tam tolko ramien ci co???
kurna.. parada.. vizera to fakt spica.. ja by som sa len bal potom vyladovania toho podvozku.. to da kua zabrat.. teraz bude auto tak citlive na male zmeny v nastaveni ze az.. 
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
no nedavám to zatim nikam 
ale aby to nemátlo, tak co se týče uložení na předek, tak to je moje druhá sada
ta první šla na civika, když se mi utrhly silenty a PUR byly po ruce
co se nastavení týče, tak uvidíme. odklony nebudou tak velký jak měly být a podvozek je zatim OEM, páč na BC zatim neni peníz
celkově ITR nebude tak hárdkór jak měl být... jak mi řiká má drahá pubertální sestra, je ze mě hroznej fotr
tak že momentálně mi jde hlavně o bezproblemovou funkci a spolehlivost na okreskách, než na desetinách na okruhu
co se nastavení týče, tak uvidíme. odklony nebudou tak velký jak měly být a podvozek je zatim OEM, páč na BC zatim neni peníz
celkově ITR nebude tak hárdkór jak měl být... jak mi řiká má drahá pubertální sestra, je ze mě hroznej fotr
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
máš ale drzou sestruDejf píše:no nedavám to zatim nikam
celkově ITR nebude tak hárdkór jak měl být... jak mi řiká má drahá pubertální sestra, je ze mě hroznej fotrtak že momentálně mi jde hlavně o bezproblemovou funkci a spolehlivost na okreskách, než na desetinách na okruhu
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
je to téměř 18ti letej šmejd noWotanMitUns píše:máš ale drzou sestruAle paráda, taky bych chtěl mít taovou garáž, ve který bych mohl dělat na autě....
A půjdeš do BC? Jeden z mála co nebere XYZ, protože mi to přijde jak davový šílenství
bohužel to moje garáž neni, nicméně na vlastnim se začíná pracovat a snad do vánoc budu mít postavenou svojí
svezl jsem se s Infiho ITR na HD a i když to byl jen kousek, tak se mi to líbilo
já chtěl XYZ ještě před jeho rozšířenim, ale nerad se chovam jako ovce
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Pokud to auto má bejt na okresky, tak bych bral jednoznačně nějakej rozumnější podvozek jako třeba Bilstein. Vyzkoušel sem na okreskách coilovery s 8/6kgmm pružinama (na cca 950kg autě) a taky kombinaci Bilstein tlumičů a pružin o něco málo tvrdších než byla série a výsledek byl nepopsatelnej, coilovery vůbec nefungovaly. Stejnejma zatáčkama sem projížděl o poznání rychlejš a bez pocitu že každou chvílí poletim nedotáčákem mezi stromy. A ty Bilstein měly navíc i hi-speed a low-speed oddělenou kompresi, takže při pomalejší jízdě to bylo krásně pohodlný.
- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
nebo tedy krytý prostor, kde se dá pracovat a není 50km od domovaDejf píše: je to téměř 18ti letej šmejd no
bohužel to moje garáž neni, nicméně na vlastnim se začíná pracovat a snad do vánoc budu mít postavenou svojí
svezl jsem se s Infiho ITR na HD a i když to byl jen kousek, tak se mi to líbilo
já chtěl XYZ ještě před jeho rozšířenim, ale nerad se chovam jako ovce. navíc mě osobně ty podvozky přijdou uplně stejný, tak že radši podpořim infiho, od kterýho beru většinu dílů
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
jde hlavně o nastavení... viděl jsem spoustu aut, co na okreskách fungujou opravdu neuvěřitelně. navíc je hrozně rozdílný o jaký jde auto a řidičeSpitfire píše:Pokud to auto má bejt na okresky, tak bych bral jednoznačně nějakej rozumnější podvozek jako třeba Bilstein. Vyzkoušel sem na okreskách coilovery s 8/6kgmm pružinama (na cca 950kg autě) a taky kombinaci Bilstein tlumičů a pružin o něco málo tvrdších než byla série a výsledek byl nepopsatelnej, coilovery vůbec nefungovaly. Stejnejma zatáčkama sem projížděl o poznání rychlejš a bez pocitu že každou chvílí poletim nedotáčákem mezi stromy. A ty Bilstein měly navíc i hi-speed a low-speed oddělenou kompresi, takže při pomalejší jízdě to bylo krásně pohodlný.
no daří, jen doufám, že se mi bude dařit natolik, abych ITR nemusel prodatWotanMitUns píše:nebo tedy krytý prostor, kde se dá pracovat a není 50km od domovaTak ať se ti stavba daří a jde to jak má...
Já jsem taky s podvozkem spokojenej za ty peníze, jen ty pneu jsou divný... Asi nakonec fakt koupím nový.
máš eagly ne? co je za problem?
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Mám je teď 4 sezonu a jsou už asi nějaký vytvrdlý... Prodat? To snad ne e, takový práce na ní...
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
proto jí pořád mámWotanMitUns píše:Mám je teď 4 sezonu a jsou už asi nějaký vytvrdlý... Prodat? To snad ne e, takový práce na ní...
na druhou stranu, když nebude co do huby, tak neohrozim rodinu
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
spitfire: bohužel každý auto vyžaduje jiný springrates, kvůli rozdílný geometrii náprav a hlavně i konstrukci, takže 8/6 na hachci je daleko tvrdší než 8/6 na hondě, která má úplně jinak řešený nápravy, takže i při vyšších springrates to tlumí kde co. Co jsem sám poznal tak 6/4 na hondě je v podstatě trochu vylítaná serie 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S