Ronin - Honda Civic 1.6 VTi Jasná volba!!!

predstavte svoje auto ostatnim!

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
Ronin
Kontaktovat uživatele:

Ronin - Honda Civic 1.6 VTi Jasná volba!!!

Příspěvek od Ronin » 25 črc 2009, 14:39

Asi od svých 16 let jsem vážnìji plánoval,které auto bude to první.Mám rád rally a motorsport všeobecnì,døív jsem byl mechanik a nyní spolujezdec na rally.A tak jsem hledal nìjaké sportovní auto-pùvodnì to mìl být Civic 1.4 :D Nechtìl jsem platit vysokou pojistku(jsem student a každá koruna dobrá) a proto jsem zavrhl Celicu 2.0GTi.Na auto jsem moc penìz nìmìl a stále jsem hledal.Volba padla o 100ccm výše-na 1.5VTEC a nebo Celicu 1.8 6g.To byla už hodnì napjatá doba,protože jsem chtìl mít auto hned k øidièáku,ale nikde nic,všechno ve špatném stavu nebo za nesmyslné peníze.Dokonce jsem si vyhlídl Integru Type-R za 4500euro!!!Po té co mì kamarád svezl v Type-R bylo vymalováno-chci VTi 6g!!!Jenže nikde nic,když už tak mìlo nalítáno 200tis.km a cena vysoká.Každý den jsem projíždìl mobile.de a nikde nic...14 dní do vydání øidièáku a najednou jsem objevil 2 VTi a svìte div se kousek od hranic!!!Hned sme se tam jeli kouknout.Jedna sice stála 3800eur,ale lak co mìla stál 2500eur,takže auto za 1300eur???To bylo divný.Ale druhé VTi se mi líbilo,barva sice nic moc,ale dobrý stav,sportovní doplòky a cena pøijatelná.Pobavilo mì,když taka øíkal,že je blbý že to nemá klimu a do toho se vložila Nìmcovo manželka,že je to váha navíc :D Helmut mì v ní svezl a vèera sem si jí dotáhl domu :D Jinak Nìmec má servis pouze na Hondy a jakékoliv souèástky mùže sehnat,teï jezdí v nádherné Type-R,která má 250ps :D VTi je moje vùbec první auto ale ještì jsem jí neprojel,musím poèkat na pøihlášení a ještì 3 dny do øidièáku.Ještì bych chtìl sehnat skoøepinu,nebo alespoò sklopnou sedaèku s výrazným boèním vedením a bílá racing kolesa :) Èasem až jí budu mít doma,tak jí nafotim více.
ObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
Naposledy upravil(a) Ronin dne 25 črc 2009, 14:47, celkem upraveno 1 x.

Ronin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ronin » 25 črc 2009, 14:44

Ještì úpravy co už VTi má: -pøední/zadní rozpìra z Integry Type-R
-sportovní svody
-sportovní výfuk
-sportovní filtr
-øadící páka z Integry Type-R
-tlumièe Koni
-tuning "gril" bez znaku
-tuning lízátka
- kola
....snad jsem na nic nezapomìl...

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 25 črc 2009, 15:58

Pìkný auto na zaèátek, škoda že zbytek auta nekoresponduje s motorem ale s tím se dá nìco dìlat. Hlavnì žádný tuzing, byla by to škoda a z tohoto se dá udìlat zajímavý kousek.

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 25 črc 2009, 17:10

auto paradni, ale hlavne opatrne :)

jinak kdyby si chtel poradny sedacky, tak mam na prodej originalni cervene Recaro z Integry Type R :D
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

Ronin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ronin » 25 črc 2009, 19:24

Dejf:Tak na Recara u Integry opravdu nemam peníze :roll: Ale pár vìcí z Integry tam už je,tak by to aspoò ladilo :D Musím sehnat nìco levnìjšího.

Gregy:Nechci to nijak tunit,když už tak jen fukènì-motor,brzdy atp.Nìco na styl tréninkových aut na rally.Vím,že exteriér není nic moc,ale když èlovìk kupuje VTi,tak není moc na výbìr.Ale je to moje první a pro každého je první auto jako princezna :D

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 25 črc 2009, 20:05

no jsou myslim za slusnej peniz

aby sedacka za neco stala, tak o moc levnejsi nebude

hlavne nekupuj nejaky hruzy jako FK automotiv, nebo Raceland

to si nech radsi serie a posetri na poradny
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

Ronin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ronin » 25 črc 2009, 20:21

Mì se zdaj serie strašný... :roll: èasem vyfotim a dam je sem...

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 25 črc 2009, 20:25

pekne pekne, taky jsem o VTicku onehda uvazoval! :wink:

K tem sedackam, a vubec ke vsemu obecne, opravdu bych radeji pockal a nasetril, nebo nekoupil zadne, nez kupovat nejake shity... To by potom mohlo byt trochu kontraproduktivni. :)
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 25 črc 2009, 20:29

Ronin píše:Mì se zdaj serie strašný... :roll: èasem vyfotim a dam je sem...

strasny jo, ale lepsi vydrzet chvili ve strasnejch, nez koupit nejaky hruzy, ktery jsou v podstate nebezpecny. ja osobne bych v nejakejch racelendech bourat nechtel

jinak moje sedacky za 12 000 obe dohromady
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

Ronin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ronin » 25 črc 2009, 20:30

Nevíte jestli se lišil,popø. jak, interiér VTi a obyè 1,4 nebo 1.5 Civic???R.v.96???

Winie

Příspěvek od Winie » 25 črc 2009, 20:32

Ronin píše:Mì se zdaj serie strašný... :roll: èasem vyfotim a dam je sem...
nejde vzhled. na ten se zatim vyprdni. ale de o kvalitu. znamymu se raceland sedacka vyrvala z pojezdu. proc myslis ze je ta cena jaka je. spis se podivej na ruzny rally bazary, nebo projed ebaye. nedavno sem sedacky prodal i s pasama. a ty dejfovy jsou bych rek jeste pod cenou. nesedel jsem, tak nevim jak jsou rozsezeny, ale vzhledove jsou dobry. skoda ze nejsou cerny nebo zluty :twisted: . jinak hodne stesti s VTickem. nevim jestli bych to volil jako prvni auto po ridicaku.
Obrázek

Ronin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ronin » 25 črc 2009, 20:33

Dejf píše:
strasny jo, ale lepsi vydrzet chvili ve strasnejch, nez koupit nejaky hruzy, ktery jsou v podstate nebezpecny. ja osobne bych v nejakejch racelendech bourat nechtel

jinak moje sedacky za 12 000 obe dohromady
Neøíkam že si chci kupovat tøeba ty Racelandy,ale jen by mì zajímalo v èem jsou nebezpeèný??To jsem ještì neslyšel a zajímá mì to... :shock:

Ronin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ronin » 25 črc 2009, 20:36

Winie píše: nejde vzhled. na ten se zatim vyprdni. ale de o kvalitu. znamymu se raceland sedacka vyrvala z pojezdu. proc myslis ze je ta cena jaka je. spis se podivej na ruzny rally bazary, nebo projed ebaye. nedavno sem sedacky prodal i s pasama. a ty dejfovy jsou bych rek jeste pod cenou. nesedel jsem, tak nevim jak jsou rozsezeny, ale vzhledove jsou dobry. skoda ze nejsou cerny nebo zluty :twisted: . jinak hodne stesti s VTickem. nevim jestli bych to volil jako prvni auto po ridicaku.
S ebayem nìjak nemam zkušenosti,ale v rally bych pár kontaktù mìl,mì právì šlo ale o cenu,ale když ètu jak jsou nebezpeèný,tak mìním názor...proè se ti to auto nezdá jako moje první?? :?

BigJohn

Příspěvek od BigJohn » 25 črc 2009, 20:41

Moc pìkny Vti, gratuluji. K tìm sedaèkám, osobnì bych šel do tìch recaro z Integry. Ohlednì tìch Racelandu - koupil sis nìkdy boty ze stánku? Vzhled - dejme tomu, cena - super, kvalita - špatný (a to v tìch botech nelítáš 200km/h :lol: )

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 25 črc 2009, 20:48

je to jen trochu opolstrovanej trubkovej ram

a takova zlomena trubka v zebrech :roll:
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 25 črc 2009, 21:03

proc spatne prvni auto? Teda jo, urcite by to bylo spatne prvni auto pro nejakeho blbecka, ktery to ma na frajerinu a tuzing, ale kdyz ma clovek mozek... Nebo je snad VTi v necem zakerne auto?
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Ronin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ronin » 25 črc 2009, 21:15

Kámoš dostal k 18 narozeninám Type-R,takže ještì vìtší náøez :D Ale je fakt,že jezdí ME v rallycrossu s Type-R a s Pumou S1600,takže "nìco" nalítáno má...Zatím sem ve VTi nejel,"pouze" s Type-R jako spolujezdec na závodech...snad to ukoèíruju

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 25 črc 2009, 21:29

Ronin píše:Kámoš dostal k 18 narozeninám Type-R,takže ještì vìtší náøez :D Ale je fakt,že jezdí ME v rallycrossu s Type-R a s Pumou S1600,takže "nìco" nalítáno má...Zatím sem ve VTi nejel,"pouze" s Type-R jako spolujezdec na závodech...snad to ukoèíruju
to ze nekdo umi jezdit zavody, neznamena, ze bude umet ridit

v provozu je to trochu jiny

jak rikam, hlavne opatrne
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

Winie

Příspěvek od Winie » 25 črc 2009, 21:29

Ronin píše:Kámoš dostal k 18 narozeninám Type-R,takže ještì vìtší náøez :D Ale je fakt,že jezdí ME v rallycrossu s Type-R a s Pumou S1600,takže "nìco" nalítáno má...Zatím sem ve VTi nejel,"pouze" s Type-R jako spolujezdec na závodech...snad to ukoèíruju
pokud mas mozek, tak to bude v pohode, ale par kamaradu se mi uz zabilo s teplym ridicak a potencialne silnym autem. aspon ze mas 6g. to uz je trosku bezpecnejsi. jinak co se tyka ebaye. tak se ti muzu podivat jestli chces. a co se tyka cr. tak mrkni na speedpro.cz a rallybazar.cz(ten nevim jestli jeste funguje) a urcite se regni na www.honda-club.cz. je ta skvele fungujici forum kde se obcas par zajimavejch inzeratu obevi.
Obrázek

Ronin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ronin » 25 črc 2009, 22:01

Ještì bych se chtìl zeptat.Dìlali ste rozvody,když ste si koupili jetý auto??A pokud bych mìl VTi motor a pøevodovku z 1.5VTEC,nebude to dìlat neplechu???Jak moc se liší brzdy a nápravy od 1.5??

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 25 črc 2009, 22:08

Ronin píše:Ještì bych se chtìl zeptat.Dìlali ste rozvody,když ste si koupili jetý auto??A pokud bych mìl VTi motor a pøevodovku z 1.5VTEC,nebude to dìlat neplechu???Jak moc se liší brzdy a nápravy od 1.5??
ty uz ji mas? VTi je B16.. a 1,5VTEC je D15..

tak ze nepasuje

rozvody udelej a vymen oil v motoru a prevodovce

brzdy jsou na VTi vetsi
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

Ronin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ronin » 25 črc 2009, 22:25

Pùvodnì to byla 1.5 teï je to 1.6 VTi,a nevím jaká je tam pøevodovka...a co nápravy??

Winie

Příspěvek od Winie » 25 črc 2009, 22:36

Ronin píše:Pùvodnì to byla 1.5 teï je to 1.6 VTi,a nevím jaká je tam pøevodovka...a co nápravy??
napravy taky nepasujou. mas to papirove osetreny? aby si pri prihlasovani tady nemel problemy
Obrázek

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 25 črc 2009, 22:39

jak rikam, 1.5 je D series a VTi je B series

cili na sebe nepasujou, tak ze by to melo byt vymeneno vse. teda co se motoru a trany tyce. zmer si stabilizatory a prumery kotoucu a uvidis

http://www.hondaclub.cz/default.aspx?a=452

tohle si precti a pak se poptej na honda-club. tam ti stopro odpovi

ja nejsem specialicta na civiky, ale tam je par schopnejch lidi
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

Ronin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ronin » 25 črc 2009, 22:40

Winie píše: napravy taky nepasujou. mas to papirove osetreny? aby si pri prihlasovani tady nemel problemy

Jo,papírovì je vše ok

Odpovědět