Moderátoři: Amigo, riderhenry

Ronin píše:Mì se zdaj serie strašný...èasem vyfotim a dam je sem...
nejde vzhled. na ten se zatim vyprdni. ale de o kvalitu. znamymu se raceland sedacka vyrvala z pojezdu. proc myslis ze je ta cena jaka je. spis se podivej na ruzny rally bazary, nebo projed ebaye. nedavno sem sedacky prodal i s pasama. a ty dejfovy jsou bych rek jeste pod cenou. nesedel jsem, tak nevim jak jsou rozsezeny, ale vzhledove jsou dobry. skoda ze nejsou cerny nebo zlutyRonin píše:Mì se zdaj serie strašný...èasem vyfotim a dam je sem...

Neøíkam že si chci kupovat tøeba ty Racelandy,ale jen by mì zajímalo v èem jsou nebezpeèný??To jsem ještì neslyšel a zajímá mì to...Dejf píše:
strasny jo, ale lepsi vydrzet chvili ve strasnejch, nez koupit nejaky hruzy, ktery jsou v podstate nebezpecny. ja osobne bych v nejakejch racelendech bourat nechtel
jinak moje sedacky za 12 000 obe dohromady
S ebayem nìjak nemam zkušenosti,ale v rally bych pár kontaktù mìl,mì právì šlo ale o cenu,ale když ètu jak jsou nebezpeèný,tak mìním názor...proè se ti to auto nezdá jako moje první??Winie píše: nejde vzhled. na ten se zatim vyprdni. ale de o kvalitu. znamymu se raceland sedacka vyrvala z pojezdu. proc myslis ze je ta cena jaka je. spis se podivej na ruzny rally bazary, nebo projed ebaye. nedavno sem sedacky prodal i s pasama. a ty dejfovy jsou bych rek jeste pod cenou. nesedel jsem, tak nevim jak jsou rozsezeny, ale vzhledove jsou dobry. skoda ze nejsou cerny nebo zluty. jinak hodne stesti s VTickem. nevim jestli bych to volil jako prvni auto po ridicaku.
to ze nekdo umi jezdit zavody, neznamena, ze bude umet riditRonin píše:Kámoš dostal k 18 narozeninám Type-R,takže ještì vìtší náøezAle je fakt,že jezdí ME v rallycrossu s Type-R a s Pumou S1600,takže "nìco" nalítáno má...Zatím sem ve VTi nejel,"pouze" s Type-R jako spolujezdec na závodech...snad to ukoèíruju
pokud mas mozek, tak to bude v pohode, ale par kamaradu se mi uz zabilo s teplym ridicak a potencialne silnym autem. aspon ze mas 6g. to uz je trosku bezpecnejsi. jinak co se tyka ebaye. tak se ti muzu podivat jestli chces. a co se tyka cr. tak mrkni na speedpro.cz a rallybazar.cz(ten nevim jestli jeste funguje) a urcite se regni na www.honda-club.cz. je ta skvele fungujici forum kde se obcas par zajimavejch inzeratu obevi.Ronin píše:Kámoš dostal k 18 narozeninám Type-R,takže ještì vìtší náøezAle je fakt,že jezdí ME v rallycrossu s Type-R a s Pumou S1600,takže "nìco" nalítáno má...Zatím sem ve VTi nejel,"pouze" s Type-R jako spolujezdec na závodech...snad to ukoèíruju

ty uz ji mas? VTi je B16.. a 1,5VTEC je D15..Ronin píše:Ještì bych se chtìl zeptat.Dìlali ste rozvody,když ste si koupili jetý auto??A pokud bych mìl VTi motor a pøevodovku z 1.5VTEC,nebude to dìlat neplechu???Jak moc se liší brzdy a nápravy od 1.5??