No tak jsem dneska provedl dva testy. Oba zvláštní výsledek.
První byl s otevřeným systémem kdy si do hlavy přisává vzduch. Při měření mi budík tlaku ukázal 0,0b. Měřeno přes měrku oleje.
Druhý test byl s uzavřeným oběhem. Zacpal jsem vstup což v podstatě simuluje seriový systém kdy je celý vnitřek uzavřen do jednotné soustavy. Tlak, respektive očekávaný podtlak opět 0,0b.
Budík jsem zkoušel po příjezdu natlakovat pusou jestli měří a měřil v pohodě.
Vůbec tedy nechápu jak je možné, že mi tedy předtim vyblilo tolik oleje do sáni. Takto vypadal kondenzát po ostrých 50km s otevřeným systémem s restriktorem v sací trubce. Zatím tam nejsou nacpané drátěnky pro lepší separaci. Asi to jeste zkusím zapojit na uzavřený systém kdy dám na hadici co mi ted jde z bloku téčko a na to nasadím hlavu aby se systém uzavřel. Ale není mi jasné jak je možné že hodnota podtlaku při vysokých otáčkách a zátěži je nula. :bounce:
Stav kondenzátu a naměřená hodnota jsou dvě naprosto si odporující skutečnosti. Bud bude podtlak a pak je reálné mít nahamtaný olej v OCT a nebo tam podltak není tzn že tam vzduch neproudí a pak ale nemužu být nic v OCT resp ne takové množství po 50km. I když si zase říkám že tam muže normálně vzduchu cirkulovat ale ne tak moc jak jsem myslel proto hodnota podtlaku je neměřitelně malá.....nvm nvm jsem z toho ťumpachovej