takže nìjaké bastlení na kolenì myslím není v tomto pøípadì vùbec na místì
RainbowSeven´s Nissan 350Z
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- RainbowSeven
Cau, kde si koupil prosimte tu vanu? Zda se mi hodne levna, je to od APS nebo ARC? Ja mam taky vanu od APS s twinturbem... Kdyz mi menili olej, tak tam narvali 7.2litru. Pokud s tim chces jezdit na okruhy, tak si jeste nech vymenit olej v prevodovce a diferencialu. Mozna i predni kotouce, vrtany nebo drazkovany sport brembo se daj sehnat u nas za 8000kc. A jeste tvrdsi stabilizatory:)RainbowSeven píše:jen doplním, že vana stála 90 USD + 61 USD za dopravu.
takže nìjaké bastlení na kolenì myslím není v tomto pøípadì vùbec na místì
- RainbowSeven
nazdááárpipni píše: Cau, kde si koupil prosimte tu vanu? Zda se mi hodne levna, je to od APS nebo ARC? Ja mam taky vanu od APS s twinturbem... Kdyz mi menili olej, tak tam narvali 7.2litru. Pokud s tim chces jezdit na okruhy, tak si jeste nech vymenit olej v prevodovce a diferencialu. Mozna i predni kotouce, vrtany nebo drazkovany sport brembo se daj sehnat u nas za 8000kc. A jeste tvrdsi stabilizatory:)
není to ani APS ani ARC. možná že jí dìlá japspeed. ale hodnì hodnì bez záruky.
tady: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/RACING-O ... ccessories
nicménì vizuálnì je skoro stejná jak APS, jen vlnolam je trochu chudší. ale APS se jak jsem zjistil moc ani nedá sehnat. vidìl jsem ji v nìkolika shopech, ale psali že je momentálnì nedostupná. ta co mi letí je klasicky koupená pøes ebay. uvidíme co nakonec dorazí
jinak oleje budu teï mìnit i pøevodovce a diferáku. I tam zkusím Millers Oil.¨jsem si vymìnil nìkolik mailù s èeským obchodním zastoupením a ta firma mi pøipadá hodnì zajímavá. hlavnì i z venku jsou dost slušný recenze a jestli reklama nekecá, tak používají zajímavý inovativní technologie. zkusíme..uvidíme.
a kotouèe pro zaèátek a letošní sezonu asi EBC. nemyslím že bych to s tìma okruhama pøehánìl. na pøedek si poøídím ještì DS3000 desky. ale ty budu mìnit fakt jen na okruh. je to otázka pul hodinky, pomalu nejhorší procedùra je vyndat hever
Naposledy upravil(a) RainbowSeven dne 18 úno 2010, 12:25, celkem upraveno 1 x.
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
- RainbowSeven
- RainbowSeven
je mi to jasný. všechno tomu nasvìdèuje.jagy píše:Ten vyrobce je klasicky "no-name" z Chiny, nic znackoveho. Ale dost veci od nich funguje dobre, tak pokud mas na tohle nejake reference od Z uzivatelu, tak proc ne.
a recenzi podám
Nissan 350Z - 2004
Ja pouzivam Shell Helix Ultra Racing 10W-60, prej se min zhriva. A pak nejakou drahou chladici kapalinu, taky prej ma o 10stupnu min pri zatezi:) Ale bohuzel neznam vyrobce ty kapaliny, dalimi to tam kdyz mi repasovali motor s turbem... Predtim sem pouzival castrol tws 10w-60 . Az to vytahnu zase na okruh, tak to poznam. Dal jsem si tam i tedka vetsi chladic, predtim se to moc prehejvalo na okruhu.
- RainbowSeven
pøehøívalo se ti to jen s turbem a nebo i bez turba??? já mìl teploty celkem v poøádku, ale pravda je, že jsem jel jel jen dvì, maximálnì tøi ostrý kola a pak chladil.pipni píše:Ja pouzivam Shell Helix Ultra Racing 10W-60, prej se min zhriva. A pak nejakou drahou chladici kapalinu, taky prej ma o 10stupnu min pri zatezi:) Ale bohuzel neznam vyrobce ty kapaliny, dalimi to tam kdyz mi repasovali motor s turbem... Predtim sem pouzival castrol tws 10w-60 . Az to vytahnu zase na okruh, tak to poznam. Dal jsem si tam i tedka vetsi chladic, predtim se to moc prehejvalo na okruhu.
Nissan 350Z - 2004
Bez turba to bylo vpohode i v tom nejvetsim vedru v lete. Auto vydrzelo bez problemu 8x 20min v Brne. S turbem to nevydrzelo ani tri okruhy v Moste. Uz se tesim az sleze snih a pudu to vyzkouset.RainbowSeven píše: pøehøívalo se ti to jen s turbem a nebo i bez turba??? já mìl teploty celkem v poøádku, ale pravda je, že jsem jel jel jen dvì, maximálnì tøi ostrý kola a pak chladil.
- RainbowSeven
- RainbowSeven
- RainbowSeven
když pískoval vanu kamza na své haši, tak se mu pøi zajíždìní motoru uvolnil kus písku kterej tam zùstal a namrvil mu motor...... kamarád to udìlal s blbym ventildeklem a když si myslel že už jí dostateènì vyèistil tak stejnì sem tam našel ještì hodnì jemný zrnka písku.... takže pøi pískování tìhle dílù bych byl hodnì obezøetnej.....
Mazda RX-7 ,,black edition" is waiting......
- RainbowSeven
po pravdì...moje úvahy jdou úplnì stejným smìrem.
jestli totiž jsem vubec schopnej tu vanu poøádnì oèistit. doufal jsem, že to pískování by mohlo pomoc.
a pak ji vztí wapem, vyfoukat vzduchem.
stávající stav je totiž dost hroznej.
je vidìt jak je to litý nahrubo. plus to nìkdo ještì vevnitø, asi ve snaze vzhled´vylepšit, vzal dle mì ocelovým kartáèem na vrtaèce. protože jsou tam úplnì jemnouèký špony. jak pigment do metalízy.
možná se na to vykašlu a tu vanu tam prostì nedám. sice tøi litry v hajzlu, ale furt lepší jak oddìlanej motor.
díky za pøipomínku Swejky
jestli totiž jsem vubec schopnej tu vanu poøádnì oèistit. doufal jsem, že to pískování by mohlo pomoc.
a pak ji vztí wapem, vyfoukat vzduchem.
stávající stav je totiž dost hroznej.
je vidìt jak je to litý nahrubo. plus to nìkdo ještì vevnitø, asi ve snaze vzhled´vylepšit, vzal dle mì ocelovým kartáèem na vrtaèce. protože jsou tam úplnì jemnouèký špony. jak pigment do metalízy.
možná se na to vykašlu a tu vanu tam prostì nedám. sice tøi litry v hajzlu, ale furt lepší jak oddìlanej motor.
díky za pøipomínku Swejky
Nissan 350Z - 2004
a co takhle jiny druh mechanickeho opracovani? nekdo sikovny by to mohl podle me zvladnout na freze/soustruhu srovnat a z toho by nemusel byt tak ultra malinky maras jako pri piskovani. Minimalne ten maras nebudes cpat do kazdeho zakouti pod tlakem... taky zalezi kolik tam kde mas mista, jestli tam nejsou nejake zakouti ktere nedokazes poradne ocistit atd.
vyfoukani neni dostacujici
vyfoukani neni dostacujici
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
- RainbowSeven
- RainbowSeven
no jak se pozorneji divam, tak i z te male fotky jde poznat nicmoc zpracovani... co takhle ji podelne rozrezat, vycistit a svarit zpet? je z hliniku, to by nemel byt takovy pain svarit.
nebo bych si nechal udelat vlastni vanu. Jako zaklad pouzil aspon prirubu z te cos koupil tedka. S hlinikem dela kdekdo dneska, takze bys to mohl mit svarene a timpadem bez bordela a nutnosti cistit/piskovat atd
jen tak nahlas uvazuju
nebo bych si nechal udelat vlastni vanu. Jako zaklad pouzil aspon prirubu z te cos koupil tedka. S hlinikem dela kdekdo dneska, takze bys to mohl mit svarene a timpadem bez bordela a nutnosti cistit/piskovat atd
jen tak nahlas uvazuju
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD