Grumble - Nissan 350Z SnowWhite
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Grumble - Nissan 350Z SnowWhite
Ok. Díky za všechny rady, zkusím to někde sehnat 
Nissan 350z - White FAIRLADY Z
Tak šroubení se nakonec vyrobylo ze staré svíčky NGK
A jinak tady ochutnávka ze včerejší práce, už je doma komplet výfuk a dnes se bude nahazovat+zapojovat čidla, jsem zvědavý na zvuk, když to bude stát za to, hodím i video 
Na rychlo natočené videjko z večerní projížďky s novou kompletní úpravou celého exhaust systemu
Výsledek pro mě super, na živo je to bomba. Když na to nešlapu celkem tichoučky a jen lehce dunící motor a při sešlápnutí nastane peklíčko 
Co to je za "vlnovce", pakliže to jsou vlnovce? Kde se daj splašit, popř jak se to nazývá? Díky
http://www.gumex.cz/hadice/hadice-pro-v ... ce-kovove/
nevim jak dloho to vydrzi, dal jsem to na traktor a vydrzelo to rok, ted tam mam klasicky vlnovec a uz to drzi 3 roky
vpodstate ve vlnovci je ta stejna flexi truka ktera desni plyny plus oplet ktery ma zachytit mechanicke namahani
nevim jak dloho to vydrzi, dal jsem to na traktor a vydrzelo to rok, ted tam mam klasicky vlnovec a uz to drzi 3 roky
vpodstate ve vlnovci je ta stejna flexi truka ktera desni plyny plus oplet ktery ma zachytit mechanicke namahani
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Podobný nerez vlnovec mam tady taky na výfuk na primcu , je to tuhy jako prase alespon ten muj . Nedovoli to skoro zadnej pohyb , ale na aute jsem ho nemel
Jak psal ZXman je to výfuková hadice. Používá se i u náklaďáků a tam to drží, tak nevím proč by nemělo u auta. Má to super těsnící a ohebné vlastnosti. Mluvím tedy pouze o nerez provedení. Některé vlnovce tuto hadici mají v sobě to je pravda, já to tam ale třeba neměl na origo a když to tam bude, pochybuju, že to bude nerez. Doporučil mi to člověk, kterej dělá výfuky celej život, tak uvidíme jak dlouho to vydrží. Důležitý je pro mě to, že to mám teď komplet nerez a kdyby ta hadice náhodou praskla, tak převaření na klasické vlnovce už není takový problém.
na traktoru to byl hlavne problem vibraci
Hadice nepraskne jen po nejakem to milionu kilometru začne profukovat

Slíbené videjko nového výfuku z venku.
Díky
Jsem s tím hrozně spokojenej, snad mi to nadšení vydrží a nebudu za čas vymejšlet jinej tlumič 
Super
a mas foto komplet vyfuku? (len tak zo zvedavosti)
Toyota Corolla TS DGR XYZ UR-Racing WhiteLine A-M-A Exhaust OZ HKS Mishimoto™
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
ja mam tu hadici nerezovou na kamionu.. a v pár misteh lehce fouká a věčně se to tak nějak divně třepe....tak doufám že ti to nebude dělat to samý... 
Zatim to nedela nic. Tak uvidime snad to neco vydrzi. Foto nejaky mam na telefonu, tak jak se k tomu dostanu, hodim to sem.
-
Beaver
Pod zátěží docela sympatické, na neutrál jako konzervy ve ždímačce
Subjektivně/objektivně nějaké zlepšení kromě zvuku ?
Na živo je to ještě lepší bobříku
Jinak zlepšení možná trochu ano, zdá se mi, že to jde líp do otáček a líp tam padají meziplyny, ale těžko říct zda to není placebo efekt, protože jsem v tom nejel 14 dní. Jsem s tím prostě spokojenej jak po zvukové stránce, tak po stránce výkonové (ale nějaká úprava řídící jednotky stejně proběhne začátkem jara).
Tak jsem to dnes s kámošem dal do hromady a už to svítí. ještě k tomu tento týden příjde budík na teplotu oleje a pak to natočím v akci 
Budíky fakt super! Ten výfuk už je trošku moc ale pokud to dáváš tak pohoda 
Díky Maxxi.
Výfuk je teď právě v pohodě, oproti tomu jakej to dělalo nepříjemnej rachot předtím. V nízkejch si to příjemně bručí, že s tím jde i cestovat a ve vysokejch se to rozjede tak jak má 
Víkendová projížďka a zkouška rukavic
Na videu funguje jen budík na ext. temp, ale včera jsem zprovoznil čidlo na podtlak v sání a zároveň došel budík na teplotu oleje. tak se budu zase chvilku bavit 
Díky, to byla jen na pohodku jízda
Pojede to až to bude pořádně naladěný a možná i ostré vačky příjdou, ale to je ještě otázka, jestli zůstat u atmosféry a nebo foukat za hrozny prachy
Jinak se budou objednávat stabilizátory, tak uvidíme jak to moc pomůže 
Grumble píše:Díky, to byla jen na pohodku jízdaPojede to až to bude pořádně naladěný a možná i ostré vačky příjdou, ale to je ještě otázka, jestli zůstat u atmosféry a nebo foukat za hrozny prachy
Jinak se budou objednávat stabilizátory, tak uvidíme jak to moc pomůže
Atmo all the way
Sale: Greddy Twin Turbo Kit Nissan 03-06 350Z Z33Grumble píše:hrozny prachy
Price: $5,460.00
https://conceptzperformance.com/Cart/de ... p?II=14139