dotazy, rady, tipy
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
Zelenáè
Příspěvek
od Zelenáè » 02 kvě 2010, 14:43
Zdar lidi
Sice už trochu starší téma, ale snad to vadit nebude.
Chci si udìlat karbonový sání a hledám nìjaký kuželový filtr a díky tomuhle èlánku jsem se rozhodl pro Apexi.
Moje otázka je, kterou stranou mám ten høib umístit? Pøírubou k motorovýmu prostoru nebo pøírubou k nádechu? Bude to nìjak vadit když to namontuju pøírubou k nádechu v nárazníku?(vzduch pujde dovnitø do filtru a bude filtrovat zevnitø ven)
Pøedem díky za odpovìdi.

-
Zelenáč
Příspěvek
od Zelenáč » 13 čer 2010, 17:59
Já si to nechám dovézt z ameriky. Tam to vyjde na cca 1900+doprava.
-
nosalis
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od nosalis » 12 črc 2010, 10:21
to apexi se mi taky libi
jinak ja osobne bych urcite taky spis sel do neceho bezudrzboveho a ten suchy apexi vypada jako spravna volba. Jinak docela by mne zajimal ten rozdil ve zvuku .. rika to snad kazdy, ale ja mam pocit, jestli nejde o placebo
jinak tohle taky nevypada spatne
http://www.sportovniautodoplnky.cz/spor ... -503-n101/
docela bych simyslel, ze to bude delatne stejnou metodou ..tedy suchy filtr
-
RainbowSeven
Příspěvek
od RainbowSeven » 12 črc 2010, 10:56
nosalis píše:to apexi se mi taky libi
jinak ja osobne bych urcite taky spis sel do neceho bezudrzboveho a ten suchy apexi vypada jako spravna volba. Jinak docela by mne zajimal ten rozdil ve zvuku .. rika to snad kazdy, ale ja mam pocit, jestli nejde o placebo
tenhle filtr od Apexi mám teď v autě. Nemůžeme se shodnout, jestli je to filtrem, zvedlým sáním a nebo ještě něčím jiným, ale auto je teď hlasitější, zvuk se změnil směrem do basů, prostě maličko víc duní.
otázka ale je, co je tohle skutečně za filtr. připadá mi to jen jako obyčejná vložka a myslím že ji na jařa zahodím a dám něco jinýho.
Prostě se mi nezdá, že to je bezúdržbový filtr. Ale z US to ani nebylo moc drahý.
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
-
RainbowSeven
Příspěvek
od RainbowSeven » 12 črc 2010, 11:03
nosalis píše:to apexi se mi taky libi
tenhle filtr od Apexi mám teď v autě. Nemůžeme se shodnout, jestli je to filtrem, zvedlým sáním a nebo ještě něčím jiným, ale auto je teď hlasitější, zvuk se změnil směrem do basů, prostě maličko víc duní.
otázka ale je, co je tohle skutečně za filtr. připadá mi to jen jako obyčejná vložka a myslím že ji na jařa zahodím a dám něco jinýho.
Prostě se mi nezdá, že to je bezúdržbový filtr. Ale z US to ani nebylo moc drahý.
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
-
blesk666
Příspěvek
od blesk666 » 13 črc 2010, 23:01
Zelenáè píše:Zdar lidi
Sice už trochu starší téma, ale snad to vadit nebude.
Chci si udìlat karbonový sání a hledám nìjaký kuželový filtr a díky tomuhle èlánku jsem se rozhodl pro Apexi.
Moje otázka je, kterou stranou mám ten høib umístit? Pøírubou k motorovýmu prostoru nebo pøírubou k nádechu? Bude to nìjak vadit když to namontuju pøírubou k nádechu v nárazníku?(vzduch pujde dovnitø do filtru a bude filtrovat zevnitø ven)
Pøedem díky za odpovìdi.

nie malo by to ist nasadit prirubou na sanie
-
BoasH
Příspěvek
od BoasH » 28 srp 2014, 14:45
malinko obnovím téma

víte někdo něco o filtrech Fujita ? vypadaj jako Apexi,ale o půlku levnější díky
-
Beaver
Příspěvek
od Beaver » 28 srp 2014, 15:15
Test Fujity jsem neviděl, ale imho filtrujou hůř než Apexi. Na druhou stranu, pokud nejezdíš v cementárně, tak to nebude nějaké drama, mizerně filtruje spousta levných filtrů a jezdí se s nima normálně