GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Všechny auta jsou srovnatelný- NSX-R, RX7 FD, Supra MKIV, Skyline R34 atd...
Já bych radši aby se vybralo jedno auto a to měli všichni.
Tratě dát Brands Hatch, Laguna Seca, Tsukuba
Až na tu NSX-R že...shaman píše:Všechny auta jsou srovnatelný- NSX-R, RX7 FD, Supra MKIV, Skyline R34 atd...
kvůli rozdílné váze to nelze brát podle výkonu ! musí se jet dle indexu !Skrblík píše:neupsal, všechny auta co vypsal mají okolo 300HP
Tak pro tenhle případ bych PP neřešil..prostě by se dal pevný seznam aut, které si budeme moc vybrat a ať si každý vezme co chce
v zásadě jsou celkem vyrovnaný mohly by s nima být dobré závody...když by se jelo se sériovkama tak bych to asi tak neřešil...někdo RX7, někdo 350/370Z, Imprezu, EVO, Skyline....a takto závodit..jestli má někdo o 5 PP víc než jinej to bych asi ani neřešil 
Co je tak špatnýho na NSX-R ?
má méně PP než R34 a Supra MKIV.
S normálním NSX nebudu mít šanci a navíc mě to s ní nebaví
Asi si vezmu RX7 FD
Matterhorn je dobrej
Na Red Bull ringu budeme vypadat jako když se tam plížíme
široká, rychlá trat a naše auta nejsou moc rychlý proto bych dal něco jako je Laguna Seca atd...
S normálním NSX nebudu mít šanci a navíc mě to s ní nebaví
Matterhorn je dobrej
Jsem pro každou srandu
se seriovkama to bude přecijenom lepší protože se tam sníží rozdíl nastavení podvozku, diffu atd.
Japonským autům už trochu rozumím, ale i tak mám blbý otázky.... a odpovědi

Shaman: ale zase diky rovinkam a pomalym zatackam je tam spousta mist k predjizdeni..narozdil prave od treba Laguna Seca...kde je stopa vetsinou jen jedna a blbe se predjizdi...
Takze ja jsem rozhodne pro rebullring
. Jinak delal jsem si takovy maly test prave techto 300hp JDM aut na Matterhornu (ten nejtezsi) a vsichni se skoro vesli do 2 vterin na kolo (nerikam ze jsem s kazdym zajel totalni best lap - jen pro predstavu a porovnani), coz si myslim ze catchup a slipstream vyrovna a mohlo by to byt prijemne... 
No já bych chtěl předem vystavit omluvenku na nadcházející neděli. V sobotu odjíždim na týden do Litomyšle. 
Japonským autům už trochu rozumím, ale i tak mám blbý otázky.... a odpovědi

Red bull ring je hezká trat ale přijde mi moc rychlá na auta který budeme mít. At napíšou i ostatní ( Maltake zase bude chtít NS
)
Je mi jedno co se nakonec pojede
Je mi jedno co se nakonec pojede
Tak jsem v rámci debaty o nedělním závodě se stock JDM autama provedl test na Brands Hatch, abych se podíval jak je to s vyrovnaností aut nehledě na PP atd...s každým jsem odjel 3-4 kola a nejlepší čas jsem si napsal, takže to není určitě bestlap, ale pro představu a porovnaní to stačí. Všechny auta byla sériová, pneu sport hard a jen byl vyměněn olej. Všechny jsem samozřejmě netestoval (nemám náladu testovat 30 verzí Skylina, Imprez atd
). V rámci vyrovnaného závodu bych pokládal za vyrovnanou skupinu aut, kde ztráta byla do cca 2,5 vteřiny na nejlepšího (samozřejmě NSX Type R jak jsem už při závodech zmiňoval...je rozhodně nejrychlejší i když PP nejvíc rozhodně NEMÁ). Do seznamu nejlepších kandidátů pro neděli by tedy dle mě patřilo: NSX Type R (stará i nová), skoro všechny Imprezy, R33, R34, Z33, Z34, RX7, Supra, EVO VI TME, EVO X a EVO IX. A jen podotýkám že PP a pořadí v testu vůbec nesouhlasilo, takže v tomto případě PP není vůbec berná mince jaký čas na okruhu auto zajede...nejvíc PP u mě má R34 a skončil 5. a výtězná NSX Type R měla PP asi o 18 méně...takže tak...tak bych byl pro to, aby si každý vzal něco z tohoto seznamu a mělo by to být vyrovnané, ale ne že to bude NSX revue
. Samozřejmě pokud chce někdo něco jiného (třeba Soarer, 3000GT, 300ZX...) tak klidně může, ale tam už byla ztráta větší 
jel bych dle PP aby si mohli vybrat i lidi, co nechtěj jet japonsky auta
rozsah pp +-5 +-10 nebo max +-15 a BEZ kečupu
tak rozhodovalo se tu o one make race...a nakonec jsme říkali že teda dáme JDM 300hp auta ne?
no jestli za každou cenu chcete bez catchupu tak to bude zase první zatácka crach a pak hezky po jednom až do cíle...jako už jsme to zažili...ale jestli chcete... 
no a co one make bez kečupu
a ty bys mohl vybrat první auto co si všichni koupěj 
já jsem taky pro one make race, zkusil bych závod bez kečupu ale na nějaký kratší trati abychom se občas potkali 
Tak teda 370Z 
fajn, tak to radši zvýrazni ať pak nejsou nějáký potíže, a co trať?
hatch, tsukuba, red bull ring?

Takže na neděli...bude se jezdit autem Nissan 370Z (Z34) a sport hard pneu. Tratě Brands Hatch a Redbullring...pak hlasování 
příjemný auto na ovládání, teď jsem dal pár kol a mám 1:42 časDjRaspby píše:Takže na neděli...bude se jezdit autem Nissan 370Z (Z34) a sport hard pneu. Tratě Brands Hatch a Redbullring...pak hlasování
jj jezdí se s ním dobře...příjemně se řídí..takže na závody by to mohlo být fajn...já zajel 1:39
ale měl jsem jenom 3 kola takže žádný bestlap 
Super výběr auta, čekal jsem cokoliv ale tohle ne
kvůli závodu si ho budu muset koupit 
jak to bude s barvou ? bude mít každej jinou a nebo je to jedno
jak to bude s barvou ? bude mít každej jinou a nebo je to jedno
Si čekal Supru viď?
No tak po tom co jsem s ním jel tak si myslím že 370Z bude dobrý..dobře se řídí a mohl by s ním být dobrý závod 
Čekal jsem supru ale taky třeba RX7, S15 atd... 370Z mě ani nenapadlo
Já s ním jel akorát v GT academy, tak jsem na něj zvědavej.
Co ty barvy ? bude mít každej jinou a nebo je to jedno ?
Co ty barvy ? bude mít každej jinou a nebo je to jedno ?