GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
já asi nepojedu když se nic nedohodlo 
Vzhledem k tomu co kdo má tak bych to viděl na Skyline trophy
takže jakýkoly skyline na 550PP a sport medium? Ať je legrace
A už můžeš jet Maltaku 
dobře, to bude zajímavý no..
možná přijdu trošku dýl, u updatu mi to ukazuje, že se mi to stáhne za 3000minut...
možná přijdu trošku dýl, u updatu mi to ukazuje, že se mi to stáhne za 3000minut...

Tak od půl sedmé?
skyline matsuri neni špatnej, ale napadlo mě někdy uspořádat nějakej free for all trackday třeba tsukubu a potom jenom zaznamenat časy a pp a omezit to jenom na gumy
btw. nečekal jsem že na PS3 vyjde ještě někdy update kterej bude mít 2GB
btw. nečekal jsem že na PS3 vyjde ještě někdy update kterej bude mít 2GB
Japonským autům už trochu rozumím, ale i tak mám blbý otázky.... a odpovědi

to si snad ze mě dělaj prdel, ne ??? jako 2GB update a před týdnem to samý a si to strčí už za kloubouk ten ichtyl Jamauči a jeho tým buzerantů ...
Sry slabší chvilka
už mam 10%
Sry slabší chvilka
Mě se to teďka instaluje, tak doufám že tam bude aspoň něco co za ty 2GB stojí. 

V těch 2 Gigách budou tak maximálně nový zvuky mixérůsekicz píše:Mě se to teďka instaluje, tak doufám že tam bude aspoň něco co za ty 2GB stojí.
jsou tam dvě nová Vision auta...Aston a Nissan
OMG fakt to mi ani neříkejDjRaspby píše:jsou tam dvě nová Vision auta...Aston a Nissan
Paráda, to jsem ze všeho nejvíc chtěl. 

muhehehehSkrblík píše:na 87 procentech mi to hodilo error, jdu si skočit
vysvětlí mi někdo proč se to nejdřív stahuje, pak instaluje pak to problikne a instalujese to znova další půlhodinu ? ? ?
už to zas neco updatuje mě vomejou normálně už 
Díky za hru, byla to sranda ikdyž jsem nepředvedl nic oslnujícího.
Příště bych dal něco jak jsem psal předtim např. Tsukubu, časovku třeba na 10 nebo 15 minut s omezením akorát na sport soft. Žádný vyložený kolo na kolo za závodění ale sejít se na jednom okruhu každej s čim co má rád, ale pokud je to blbost tak se omlouvám.

v pátek jsem to stahoval a 2 giga, jsem čekal že to bude uplně nová hra, a tam navíc dvě auta a lakovaný třemeny
dneska dobrý cipoviny s policejníma skajema
pak už zábava nějak upadala, to NS už je tak ohraný ...
poslední závod jsem s tim chromovym skajem jel s 500pp, trochu jsem se divil že mě předjíždíte jak nic
příště cokoliv za trať, třeba motokarovou club space
když je venku hnusně,čekal jsem že se nás sejde víc, zkusim se zeptat na fokus klubu jestli by někdo nejezdil
dneska dobrý cipoviny s policejníma skajema
pak už zábava nějak upadala, to NS už je tak ohraný ...
poslední závod jsem s tim chromovym skajem jel s 500pp, trochu jsem se divil že mě předjíždíte jak nic
příště cokoliv za trať, třeba motokarovou club space
když je venku hnusně,čekal jsem že se nás sejde víc, zkusim se zeptat na fokus klubu jestli by někdo nejezdil
Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
1/4@ 3hod50minut , to mi moc nejde
Most 1.58.74
Brno 2.35
1/4@ 3hod50minut , to mi moc nejde
Poslední Ring se mi moc líbil, jen Seki ze mě musel mít asi trochu prdel, když sem přednim Skylajnem pálil hady přes trať z trávy do trávy asi asi kilometr a on mě chudák neměl kudy předjet a já ruce furt zamotaný do vánočky
Jinak bych ted najel na seriový auta bez úprav, buď stylem že se řekne Raspby (pak třeba já, pak další atd...) vybere jedno auto to si všichni koupěj a s nim se pojede
a nebo druhá varianta řekne se třeba 300 PP takže bude rozmezí od 295 po 305 PP čili +-5 PP nebo +-10 PP libovolné seriove auto
Gumy bych vždy jel minimálně sportovní a na tvrdosti bych se domlouval výběru na PP či na konkrétní auto
Co vy na to
Jinak bych ted najel na seriový auta bez úprav, buď stylem že se řekne Raspby (pak třeba já, pak další atd...) vybere jedno auto to si všichni koupěj a s nim se pojede
a nebo druhá varianta řekne se třeba 300 PP takže bude rozmezí od 295 po 305 PP čili +-5 PP nebo +-10 PP libovolné seriove auto
Gumy bych vždy jel minimálně sportovní a na tvrdosti bych se domlouval výběru na PP či na konkrétní auto
Co vy na to
Takeshi na honěnou byla dobrá, musíme určitě někdy zopakovat 
Maltake: v tu chvíli jsem nevěděl jestli mám stát na brzdě nebo na plynu
každopádně nápad máš dobrej, a rozhodně bych se tomu nebránil 
Maltake: v tu chvíli jsem nevěděl jestli mám stát na brzdě nebo na plynu

Se sériovkama souhlasím..s těma je i největší sranda podle mě
a co se proste domluvit na těch 300hp JDM autech? Seriových..tzn Zetka, Skye, RXka, Eva, Imprezy...ale vse serie na sport hard gumach a jedem
Takovej klasickej best motoring .)
Raspby: zapomněl jsi napsat NSX
se sériovkama taky souhlasím, někdy zopakujem jízdu policejní skyline vs. chuligáni 
Dneska byla sranda
omlouvám se za ty nadávky, nějak to ze mě vyletělo 
Dneska byla sranda
dobrý nápady, určitě by to bylo zábavnýMalTake píše:
Co vy na to

PP indexDjRaspby píše:Se sériovkama souhlasím..s těma je i největší sranda podle měa co se proste domluvit na těch 300hp JDM autech? Seriových..tzn Zetka, Skye, RXka, Eva, Imprezy...ale vse serie na sport hard gumach a jedem
Takovej klasickej best motoring .)