GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Tak to nevím...u Silvie může hodně dělat plochá podlaha pokud ji tam máš..ale u Supry nejde tak nevím proč ti to nejelo...
Supru sem si zkurvil sám, ještě sem jí upravoval před závodem a udělal sem jí strašně nedotáčivou 

silvu s15 mam v garáži, a párkrát jsem s ní i jel a taky mi přišla že nejede, nestíhala tempo ostatních
automaticky první dám stage 3 odlehčení pak kapotu, až potom výkon , výfuk ten nejlepší a pokud zbydou pp tak ještě něco(kat), ale pokaždý stejně, u tý rx8 jsem dal malý turbo, protože jsem si řikal že radši kroutak než výkon, a fungovalo to skvěle
automaticky první dám stage 3 odlehčení pak kapotu, až potom výkon , výfuk ten nejlepší a pokud zbydou pp tak ještě něco(kat), ale pokaždý stejně, u tý rx8 jsem dal malý turbo, protože jsem si řikal že radši kroutak než výkon, a fungovalo to skvěle
Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
1/4@ 3hod50minut , to mi moc nejde
Most 1.58.74
Brno 2.35
Já mám taky S15 nastavenou na 500PP a je o něco málo rychlejší než BRZ se kterým jsem jezdil včera. BRZ patří mezi nejpomalejší auta který mám postavený na 500PP ale zase je krásně čitelný, není vůbec kousavý. Chce si to hodně pohrát s nastavením auta
nemyslím to nějak špatně, ale tohle neni nejlepší přístup jak si nastavit auto
je to dost individuální a né vždycky se vyplatí dávat snižování naplno 
takeshi píše:silvu s15 mam v garáži, a párkrát jsem s ní i jel a taky mi přišla že nejede, nestíhala tempo ostatních![]()

to nepopiratelně
ale jak se jezdí ty seazny tak v 99% setupů se vždycky jede 3 odlehčení + nějaký závaží třeba
ale je to individuální, jak jsem ladil tu m3, tak jsem s tim různě experimentoval, a třeba bez odlehčení mi to auto přišlo naprosto vyvážený, skvěle sedělo a žádný divočiny, ale čas horší, kdežto odlehčený mi přišlo rozházený, pořád se to někam sune, ale čas o dvě sekundy rychlejší,
nejhorší je ten pocit kdy si říkáte jo teď je to ono, a čas příšerný
mohli by jsme dát stejný auta, třeba rx8 gtr 34,33,32 nebo s2000, tam je halda verzí
at si každý odladí
ale jak se jezdí ty seazny tak v 99% setupů se vždycky jede 3 odlehčení + nějaký závaží třeba
ale je to individuální, jak jsem ladil tu m3, tak jsem s tim různě experimentoval, a třeba bez odlehčení mi to auto přišlo naprosto vyvážený, skvěle sedělo a žádný divočiny, ale čas horší, kdežto odlehčený mi přišlo rozházený, pořád se to někam sune, ale čas o dvě sekundy rychlejší,
nejhorší je ten pocit kdy si říkáte jo teď je to ono, a čas příšerný
mohli by jsme dát stejný auta, třeba rx8 gtr 34,33,32 nebo s2000, tam je halda verzí
Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
Most 1.58.74
Brno 2.35
Kto si uzil ten rally super lap seasonal? uz dlho ma tak seasonal nepobavil Impreza RA 05 rallycar
dal bych One Make Race, je to celkem zábavatakeshi píše:to nepopiratelně
nejhorší je ten pocit kdy si říkáte jo teď je to ono, a čas příšerný![]()
mohli by jsme dát stejný auta, třeba rx8 gtr 34,33,32 nebo s2000, tam je halda verzíat si každý odladí

Turbo: Jj to byl dobrej adrenalin...odjet slušné kolo a neotřít se u toho o zeď
Celica Rally Car to jistila, jen jsem ji trochu posílil 
Jinak co se týká one make race jsem jedině pro...myslím že ta předešlá GT86/BRZ event se velmi povedla
otázka je co za auto 
Jinak co se týká one make race jsem jedině pro...myslím že ta předešlá GT86/BRZ event se velmi povedla
zas ty hondy
to rovnou můžem dát zas FF challenge a dopadne to stejně 
MalTake píše:a co CRX VTEC http://www.youtube.com/watch?v=Zsfi0B2jpm8
500pp jakákoliv úprava a pořádný gumy !

To je fakt no
a co takhle Skyline showdown?
Jakýkoli Skyline GTR, R31,32,33,34...v nějaké úpravě na PP a gumy jak se dohodneme 
Proti crx nic nemam ale Maltake by nas pekne znicil
by musel mit tak 400pp abychom meli sanci 
Se skyline souhlasim, dal bych klasicky 500pp
Se skyline souhlasim, dal bych klasicky 500pp
Skylina mám s tim jezdim furt
děte někam
pojďte dát pořádnou turbo krabičku 
Nechal bych ty skyline, MalTake ho ted necha bejt a pojede s nim az v nedeli 
Nebo bych dal auta se kteryma se moc nejezdi- 300ZX, S15, RX7 FD, 350Z/370Z atd...
Nebo bych dal auta se kteryma se moc nejezdi- 300ZX, S15, RX7 FD, 350Z/370Z atd...
nebo co třeba zajet něco s hyperautama? ( zonda r, fxx atp.) ? 

takže bych to viděl buď Nissan s13 s14 s15 / 350 370 nebo Mazda rx7 fc fd rx8 nebo předokolky od Hondy model libovolně od crx civic integra prelude nebo zadonáhony s2000 vs NSX pak mě ještě napadá AWD battle subaru vs Mitsushaman píše:Nebo bych dal auta se kteryma se moc nejezdi- 300ZX, S15, RX7 FD, 350Z/370Z atd...
Táááák UrčitěěééMalTake píše:takže bych to viděl buď Nissan s13 s14 s15 / 350 370 nebo Mazda rx7 fc fd rx8 nebo předokolky od Hondy model libovolně od crx civic integra prelude nebo zadonáhony s2000 vs NSX pak mě ještě napadá AWD battle subaru vs Mitsutak rychle vybírat a vim co nastavit
Až tě porazím tak ti spadne hřebínek
Tak je mi to jedno..jsem pro Silvie, pro Zetka i pro Mazdy...tak jak chteji ostatni....
Klidně si vem Evropský auto ale musíš mít o 100PP méně nebo si vezmeš gumy Comfort Hard, vyber siALTARiN píše:evropa vs japonsko?
Jsi koupil Clio RS ?
to je rasismus tohle
už to tak vypadá 
shaman píše: Klidně si vem Evropský auto ale musíš mít o 100PP méně nebo si vezmeš gumy Comfort Hard, vyber si![]()
Jsi koupil Clio RS ?