Nálepky
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Nálepky
Vidis, me zas nijak extra nevadi to co mam ja..Nalepka presne vystihuje to ze mi o vzhled nejde, ale jo je do jisty miry i designovej prvek. A co se tyce funkcnosti, jo jako ty nejezdim, docela sem cumel jak to mas v ruce, ja s tim autem s RBcem byl na letisti poprvy a ani predtim sem toho moc nenajezdil takze to bylo v prvni rade rukama, ne autemspeedy_s píše:mysak: nebylo to myšleno nijak špatně, pouze reakce na beavera příspěvěk, protože si myslim že tu jsou mnohem lepší zastáncijinak ne nepřelepil, protože mě to nevadí nijak extra, alespoň na tom nemám obr nálepku power->look, tedy o vzhled ti jde, protože chceš aby se toho lidi všimli, podle mě by bylo fajn vzít alespoň sprejem ty černý lamináty + podložky pod kola, auto by dostalo úplně jinej lepší výraz, ale to je osobní názor můj, za kterej se nestydim ho napsat

Daily: Mazda 323F BJ, Weekend: Nissan 200SX S13, 0HP, 0Nm.. RB25DET soon
www.PHOTO-BOX.cz Foto Sedlčany a okolí, případně i dál
-
LANiN
já si dovolím citovat jeden odstavec z bloku kyblmrkve.cz
"Samolepky všeho druhu jsou projevem malomyslnosti, kretenismu a vrozeného hovna. Nesnášíme řidiče aut, co mají potřebu světu oznamovat, že poslouchají nějaké rádio. Jděte do hajzlu."
a teď čekám ban
"Samolepky všeho druhu jsou projevem malomyslnosti, kretenismu a vrozeného hovna. Nesnášíme řidiče aut, co mají potřebu světu oznamovat, že poslouchají nějaké rádio. Jděte do hajzlu."
a teď čekám ban
Nalepky na upraveny japonsky auto patri. Naprosty Souhlas s nazorem od kluku z Shatsu. Clovek by mel vedet, kazda ta samolepka znamena a co vyjadruje. Samozrejme od lidi co vyrostli na JDM option, hot version a drift tengoku nejde ocekavat schvalovani nalepek typu JDM as fuck, eat sleep jdm pripadne mensiho zla typu hoonigan.
S14 Zenki
ZabilLANiN píše:já si dovolím citovat jeden odstavec z bloku kyblmrkve.cz
a teď čekám ban
já si dávám nálepky na kapotu zevnitř, aby šly vidět jen v garáži
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
-
Beaver
Jen tak mimochodem, co se týká junir/senior nálepek a vlastně i nálepek týmů, tak čistě technicky vzato vlastně není problém, aby byly na neJaponském autě, protože řidič junior klidně v Japonsku může jezdit třeba Mercedesem nebo driftovat s Mustangem (není to zrovna častá věc, to je jasný). Ovšem o to menší smysl potom dává tyhle nálepky na autě mít, protože sice jsou JDM, ale rozhodně nejsou specifické jen pro Japonská auta... 
vam dat velky lejno a rozdat klacicky, tak si vystacite 
92' AT180 coupe 77kW || 92' AE101 Si 84kW || 95' MX3 GS 97kW

Nejlepsi nalepky jsou parodie na tyhle nalepky. 
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)