Ale upřímně, za 25 000 to asi nějaké vůle na podvozku mít bude, stejně tak to může být shnilé jako hruška.
Zkus si sehnat nějakého kritického kámoše, který bude prodejce trochu jebat.
Moderátoři: Amigo, riderhenry

Nebudeme si namlouvat jak u nás funguje TK..Souča píše:Jo té koroze se taky bojím, ale tak když to prošlo relativně nedávno STK, tak by to zas úplně rozpadlý být nemělo. Mně extrémně láka mít už konečně auto a nemít jen nějakou nudnou šunku.
+1Design píše:E36? ZA par korun

Já tu za 20 prodal (i koupil) s vyvařenýma. Chce to brát od slušnýho prodejce, většina BMW majitelů má ale dojem, že zrovna jejich shnilá popelnice je svatý grál a chtějí za to nesmyslný prachy. Takže to poněkud omezuje výběr.Winie píše:za 25 na ty trojce bude vařit minimálně prahy....
Brácha koupil za 25k Peugeot 406. Já vím, frantík. Ale vůbec to není zrezlé. Jen pořešil rozvody, brzdy a výfuk.Souča píše:To je pravda. To auto bych měl stejně jen do srpna, pak bych ho zas musel prodat dál, takže nevim, jestli celica s investicema bude ideální. Kdyby někoho napadlo auto do 25k, které bude trochu zábavné a nerozpadlé a dále prodejné, tak prosím napište, díky