LJay: Honda CRX 2G ED9 - R.I.P.
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: LJay: Honda CRX 2G ED9 Turbo - 245hp / 279Nm
Nový podvozek je na autě. Montáž naprosto bez problémů, všechno je přesný a krásně pasuje. Velký plus při instalaci je montážní manuál, který Dany sepsal.
Jen si budu muset vyrobit novou zadní rozpěru mezi tlumiče, protože přes tu starou jsem se nemohl dostat k nastavení tuhosti tlumičů.
Testovací jízdu jsem ale musel odložit na zejtra, protože jako naschvál začalo asi 10 minut před dokonončením montáže lejt jak z konve.
Jen si budu muset vyrobit novou zadní rozpěru mezi tlumiče, protože přes tu starou jsem se nemohl dostat k nastavení tuhosti tlumičů.
Testovací jízdu jsem ale musel odložit na zejtra, protože jako naschvál začalo asi 10 minut před dokonončením montáže lejt jak z konve.
www.jfperformance.cz
Super hračka...přeju ať jsi spokojený. Nový podvozek to je životní událost
Po výměně už nikdy není život takový, jaký byl před výmenou.
Ať funguje 
200sxfabi: díky, zatím to vypadá hodně pozitivně. Včera jsem ho byl zkusit, ale jelikož bylo furt mokro, tak jsem jezdil spíš opatrně. Takže zatím můžu hodnotit spíš jen jízdní komfort, který je z mýho pohledu naprosto v pohodě a řekl bych, že je lepší než u předešlé kombinace tlumičů Koni a pružin H&R.
www.jfperformance.cz
ktora rada to je? (super sport? ci ina)
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Za kolik byl?LJay píše:jj je to super sport.
Naposledy upravil(a) Xcriss dne 26 bře 2014, 11:33, celkem upraveno 1 x.
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
Hoj, já jsem Danymu dodával, nějaký budíky do Attacku GTR co staví, takže to byl takový menší barterový obchod a on mi ponížil cenu podvozku o cenu těch budíků.
www.jfperformance.cz
Menší pokrok s kapotou. Teď mám trochu "dilema", jestli ty výdechy stříknout do barvy kapoty až jí budu lakova, nebo je nechat černé.
www.jfperformance.cz
Nechal bych to černý 
Naopak bych lakoval.. Ať je co nejnenápadnější 
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Nechat cerne 
taky bych to nechal černý ať to zvýrazní tu práci kterou sis s tím dal a navíc kombinace červené s černou je fajn.
Dneska jsem chtěl rozměřit montážní otvory v laminátové kapotě, tak jsem jí nahodil na auto a bohužel jsem zjistil, že nepasuje, respektive je prohnutá (viz. foto). Nevím jestli se mohla prohnout, jak dlouho stála opřená o zeď v garáži, nebo už tak byla když jsem jí koupil (po koupi jsem jí na autě nezkoušel). Každopádně jsem jí tam takhle nechtěl dávat, takže jsem udělal to čemu jsem se chtěl původně vyhnout a výdechy jsem přidělal na původní plechovou kapotu.
Funkčně to vypadá, že výdechy fungují jak mají, protože když jsem po testovací jízdě zastavil a dal ruku nad výdech, tak bylo cítit, jak skrz něj odchází teplo, takže by se mohlo snížit tepelný nasycování motorovýho prostoru při nízkých rychlostech. V týdnu ještě udělám test proudění vzduchu za jízdy a uvidím jak se to bude chovat.
Po vzhledový stránce mi to ale úplně nesedí. Tak přemýšlím jestli je nakonec přeci jen nestříknu do barvy, aby na tý kapotě tolik nesvítily. Tyhle ED9 kapoty jsou díky svýmu tvarování fakt za trest. Zlatá kapota z EE8.
Funkčně to vypadá, že výdechy fungují jak mají, protože když jsem po testovací jízdě zastavil a dal ruku nad výdech, tak bylo cítit, jak skrz něj odchází teplo, takže by se mohlo snížit tepelný nasycování motorovýho prostoru při nízkých rychlostech. V týdnu ještě udělám test proudění vzduchu za jízdy a uvidím jak se to bude chovat.
Po vzhledový stránce mi to ale úplně nesedí. Tak přemýšlím jestli je nakonec přeci jen nestříknu do barvy, aby na tý kapotě tolik nesvítily. Tyhle ED9 kapoty jsou díky svýmu tvarování fakt za trest. Zlatá kapota z EE8.
www.jfperformance.cz
Nakonec ty výdech přeci jen půjdou do barvy, aby tam tolik nesvítily.
Tady je ukázka jejich funkčnosti.
Tady je ukázka jejich funkčnosti.
www.jfperformance.cz
Ještě přemýšlím, jestli nevzít kapotu a střechu lesklou černou. Alespoň by se střecha opticky sjednotila s tím makrolonovým šíbrem. Celý by to vypadalo nějak takhle.
www.jfperformance.cz
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
To vubec nevypada jako spatny napad 
Ty výdechy mi tam teda vůbec nesednou. Viděl bych to na něco tvarově jednoduššího s ostřejšíma hranama. Nějak takto - http://photos.napalm.net/clubsi/Nate047 ... ood_03.jpg
Jo to je dobrý ta černá střecha a kapota
do toho jdi 
Včera jsem stříknul výdechy do barvy karoserie. Sice se mi to lakování úplně nevyvedlo, ale i tak to vypadá daleko líp než když byly černý. černou jsem nakonec vzdal kvůli tomu, že by se to víc ohřívalo od slunce.
www.jfperformance.cz
Díky, v reálu to vypadá trošku hůř, ale i tak je to mega změna k lepšímu.
Dneska jsem byl s Patysem a jeho kámošem v Hoškovicích, tak sem hodím pár videí z našeho "blbnutí". Auto funguje super, ale já budu muset ještě hodně máknout na svých rozjezdových shopnostech
Patysův kámoš mně svezl v jeho Golfu R32 a musím uznat, že kombinace AWD, launch controlu a DSG je při rozjezdu opravdu hodně znát.
Ps: videa jsou točená vždy na dvakrát (mám jen jednu kameru), tak se nedivte, že céro na videu jede nejdřív vlevo a pak vpravo
Dneska jsem byl s Patysem a jeho kámošem v Hoškovicích, tak sem hodím pár videí z našeho "blbnutí". Auto funguje super, ale já budu muset ještě hodně máknout na svých rozjezdových shopnostech
Ps: videa jsou točená vždy na dvakrát (mám jen jednu kameru), tak se nedivte, že céro na videu jede nejdřív vlevo a pak vpravo
www.jfperformance.cz
[quote="LJay"]Včera jsem stříknul výdechy do barvy karoserie. Sice se mi to lakování úplně nevyvedlo, ale i tak to vypadá daleko líp než když byly černý. černou jsem nakonec vzdal kvůli tomu, že by se to víc ohřívalo od slunce.
Ljay: mne sa to osobne cele v cervenej aj viac paci
.. Menej to "krici" a neposobi zbytocne rusivo... Ako sa hovori, niekedy je menej viac.
Ljay: mne sa to osobne cele v cervenej aj viac paci
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Musim uznat, ze v cervene to opravdu vypada nakonec lip 
Jj v černý ty výdechy vypadaly strašně tuzingově, takhle to na tý kapotě alespoň tolik nesvítí. Docela vtipný je, že teplo od svodů a turba už malinko ohnulo příčku v jednom z těch výdechů 
www.jfperformance.cz