pletete si falkeny 452s (obyc gumy) a falken 615k (semislick wannabe)Peca píše: Na RWD na okruhu ty Falkeny fungují údajně skoro tak dobře jako R888, ale je potřeba správně pracovat s tlakem (hodně ufouknout) a optimálně je zahřát, nevěřil bych tomu kdyby to netvrdil ten co to tvrdí
Time Table ( vaše časy na okruzích )
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Time Table ( vaše časy na okruzích )
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
Nepletuinfinity píše: pletete si falkeny 452s (obyc gumy) a falken 615k (semislick wannabe)
SK Ring Varianta 1 Opel Kadett GSi 1:46.5 
xxx posloucha rychlou muziku, ma dobre auto, dokaze drzet krok s formuli, proc by nemohl umet dobre ridit??
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Peca píše:SK Ring Varianta 1 Opel Kadett GSi 1:46.5
A sakra, dobry cas. Aky setup?
Je to dobrý čas? Já totiž vůbec nevím, nikdy jsem tuhle variantu nejelblesk666 píše:
A sakra, dobry cas. Aky setup?
Setup: sníženo, Koni, vykucháno, rám, R888
ten cas zodpoveda setupu, imho neni to nic prevratne ked to malo podvozok, ram, R888 a bolo vykuchane. Myslim ze s takym autom sa tam da zajazdit aj lepsie. Ja som tam mal na seriovych gumach so seriovym autom pred par rokmi 1:50.693, cize komplet interier, seriovy podvozok, seriove gumy(Michelin PS2) na tazkych tuzerskych diskoch, to boli doby ked som nevedel poradne jazdit, to sice neviem ani teraz ale ide mi to o kusok lepsie 
Naposledy upravil(a) Soichi dne 10 lis 2013, 22:42, celkem upraveno 1 x.
'03 Mazda RX-8
'90 Mazda MX-5 Cup
'90 Mazda MX-5 Cup
Asi ano, víc jsem z toho během 1/4 hod na polosuchu a 1/4 hod na suchu s cizím autem nevymáčklSoichi píše:ten cas zodpoveda setupu, imho neni to nic prevratne ked to malo podvozok, ram, R888 a bolo vykuchane. Myslim ze s takym autom sa tam da zajazdit aj lepsie. Ja som tam mal na seriovych gumach so seriovym autom pred 1:50.693, cize komplet interier, seriovy podvozok, seriove gumy(Michelin PS2) na tazkych tuzerskych diskoch.
Dík za komenty, některé byly velmi úsměvné
Vaše Time table se záznamy jízd je bezva a dost jsem jich i viděl. Nechci se účastnit místního klání a nechtěl jsem se ani vměšovat ale zrovna tohle auto je postaveno přesně na principu low cost úprav, za které zde hrozí soudce Lynch. Prostě nešlo odolat.
Vůz patří kolegovi, video z Mostu je de facto první okruhový test, jenž jsem byl nucen provést sám. Všechny úpravy jsou co nejjednoduší, zvýšená pozornost byla adresována především vhodné geometrii (odklony/sbíhavost) a reprogramingu ECU. Omezovač posunut na 7500 ot, výkon dosahuje k hranici 350 ps /430 Nm (100okt). Vyšším finálním převodem + velikostí kol upraven max speed na 240 km/h, což po zpětném přepočtu vychází na přibližně 500Nm na motoru - pro srovnání se základem. Suchá hmotnost 1260 kg = 0,28 ps/kg. O 40% víc než originál.
V autě nezbylo nic, co není nutné. Debaty o kvalitách FK 452 se nezůčastním, nemám důvod.
Pokud vám to i přesto připadá příliš rychlé, či nemožné, vězte, že se pletete. Nemám potřebu se prezentovat, ale podobné časy jsou jen pomalejší zahřívací kolo ve srovnání s jízdou autem, s kterým momentálně hledám trakci... To jen kvůli tomu Octavia cupu
a přesto jsem učeň 
Pokud vám to i přesto připadá příliš rychlé, či nemožné, vězte, že se pletete. Nemám potřebu se prezentovat, ale podobné časy jsou jen pomalejší zahřívací kolo ve srovnání s jízdou autem, s kterým momentálně hledám trakci... To jen kvůli tomu Octavia cupu
xxx: tak ono když se to uvede na pravou míru tím spec. listem co jsi napsal, tak pak už to dává smysl
(já mám naopak tyhle low cost úpravy nejradši). Ono co jsem viděl 350z v sérii v Mostě, tak to takhle krutě rychlé nebylo. By mě jen zajímal ten interiér, je nějaká fotka? Na těch -200kg to už musí být očesaný jak závoďák - jen bez rámu (taky teď směřuju tímhle směrem a výkendovka je pak skoro dokonalá - při každý rychlosti drama jako kráva
).
Hairdresser car
Xxx: jak píše jarka
teď už to smysl dává! Každopádně velké uznání ty časy jsou parádní. Ani si nedokážu představit jak by jsi to zajel na slicku. Až budeš mít chvilku dej sem nějaké fotky auta.
Asi tak....z33 na to urcite ma. Podle me je to hodne dobry, vetsinou nevyuzity potencialjarka píše:xxx: tak ono když se to uvede na pravou míru tím spec. listem co jsi napsal, tak pak už to dává smysl(já mám naopak tyhle low cost úpravy nejradši). Ono co jsem viděl 350z v sérii v Mostě, tak to takhle krutě rychlé nebylo. By mě jen zajímal ten interiér, je nějaká fotka? Na těch -200kg to už musí být očesaný jak závoďák - jen bez rámu (taky teď směřuju tímhle směrem a výkendovka je pak skoro dokonalá - při každý rychlosti drama jako kráva
).
Ale samozrejme pojem "vicemene serie" byl hodne zavadejici kdyz odlehcis auto o 1/4 tuny, zvysis vykon u N/A motoru o 25%, rozsiris, zkratis prevody a das si tam komplet stav.geometrii
Hodne stesti s dalsim vyvojem.
takze guma s TW300 za 1900kc funguje stejne jako r888/nt01 s tw100 za 6000kc??? Neco mi na tom nehraje...vsadim se ze falken bude i lehci (tzn mekci bocnice) a proc tedy cely svet jezdi R888, nitta, hoosiery nebo kumha v70 a ne tyhle zazracne gumy ktere jsou zadarmo?Peca píše: Nepletu
Kdyz teda tady xxx jezdi na bezne gume 1.52 v "testovacim modu" pocitam tedy ze by v "ostrem modu" dal kolem 1.50, na semislicku pak tedy cca 1.48 a na slicku cca 1.45
Docela bych rad videl zaznam z telemetrie (hodne me zajima prujezdova rychlost zatacek a body brzdeni s touhle gumou) a onboard z kabiny se zvukem...pochybuju ze tahle guma umi vyvinout alepson 1.0g bocniho pretizeni ale dle videa v te zatacce nahoru pred matadorem musis jet aspon 160kmh+ gps, coz by te s touhle gumou proste vyneslo dopr...
Takze to video me prijde docela divne rychle, spise ten zaznam odpovida nejake formuli, protoze ani na cilovce pri brzdeni se nenakloni dopredu - takze ani nejde poznat kde brzdis
ale tak samozrejme ne jenom ja budu rad kdyz se pletu a opravdu je vse co jsi dolozil pravda
a zajimave, ze nikdo "tak rychle 350z" nikde nikdy nezaznamenal...
Infinity: já tu jen reflektoval poznatky člověka, co se okruhům věnuje opravdu hodně, neříkám že s tím souhlasím. Kdyby jo, nejezdil bych už 5 let na semi-slicku 
Xxx ale tuto teorii jen potvrzuje, tedy pokud si z nás jednoduše nedělá prdel
Každopádně nutit nás poslouchat ty hrůzy místo zvuku motoru od něj není hezké 
Xxx ale tuto teorii jen potvrzuje, tedy pokud si z nás jednoduše nedělá prdel
Docela teď odbočim od tématu, ale nechápu dnešní trend určovat přilnavost pneumatik dle TW. Se Ano je normální, že pneumatiky s vyšší přilnavostí se opotřebují rychleji, než pneumatiky určené na km výkon. Je daleko více faktorů, které ovlivňují opotřebení a přilnavost a ne vždy se vylučují. Např. díky technologii Nano-pro tech je možné zvýšit u pneumatiky jak přilnavost, tak životnost díky lepším vazbám ve směsi. Např. pneumatiky stejné kategorie, výrobce atd. jenom starší a novější model, tak novjěší model bude mít lepší tred wear rating i přilnavost díky použitým technologiím.
Ano díky Tread Wear rating bude člověk asi schopný rozeznat UHP pneu od semi-slick (protože životnost je diametrálně odlišná), ale určovat ve stejné třídě pneumatiky pouze podle TW je nesmysl.
Další praxí je, že spousta např. čínských značek si přidává TW, aby pneumatika vypadala líp, stejně tak si můžete všimnout, že bouchaj na každou druhou letní pneumatiku označení M+S.
Ano díky Tread Wear rating bude člověk asi schopný rozeznat UHP pneu od semi-slick (protože životnost je diametrálně odlišná), ale určovat ve stejné třídě pneumatiky pouze podle TW je nesmysl.
Další praxí je, že spousta např. čínských značek si přidává TW, aby pneumatika vypadala líp, stejně tak si můžete všimnout, že bouchaj na každou druhou letní pneumatiku označení M+S.
Awatar ano len FK452 do kategorie "moderna" az tak velmi nezapada kedze sa vyraba minimalne od roku 2007 a jej zmes bola vsetko len nie nejak zvlast prilnava. Este aj neposkali a po utrhnuti skokovo stratili vacsinu gripu. Ak nieco zasadne na nej nezmenili tak sa jednalo o lahko podpriemernu gumu precenovanu rovnako ako T1R. Na zadokolke to ale moze byt pouzitelne kedze sa moc nedrali a bocnica bola tuha. Mal som ju ja a skusal aj Almeragt a obaja sme ju hodnotili rovnako
Já sem mluvil o pneumatikách jako takových, nevyjadřoval sem se konkrétně k FK452. Jedinou zkušenost s touhle pneumatikou mám z MKIV Supry a žádný zázrak to nebyl, osobně bych si je nekoupil. Ale kouřili pěkně, skokovou ztrátu gripu sem necítil, nebo ne nějak výrazně, jenže zrovna Supra je na tohle hodně odolná.blesk666 píše:Awatar ano len FK452 do kategorie "moderna" az tak velmi nezapada kedze sa vyraba minimalne od roku 2007 a jej zmes bola vsetko len nie nejak zvlast prilnava. Este aj neposkali a po utrhnuti skokovo stratili vacsinu gripu. Ak nieco zasadne na nej nezmenili tak sa jednalo o lahko podpriemernu gumu precenovanu rovnako ako T1R. Na zadokolke to ale moze byt pouzitelne kedze sa moc nedrali a bocnica bola tuha. Mal som ju ja a skusal aj Almeragt a obaja sme ju hodnotili rovnako
Jedna otazka na xxx, akeho datumu je ta jazda z mostu? dik
Toyota Corolla TS DGR XYZ UR-Racing WhiteLine A-M-A Exhaust OZ HKS Mishimoto™
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
ja som jazdil asi rok na FK452 time attack v zaciatkoch, nebola to uplne zla guma, taky dobry kompromis ak aj zaprsalo..za tu cenu tak akurat, aj na okresky sa dalo, aj do prace ked prsalo, aj na okruh a vydrzali cely rok...na zaciatok akurat guma....615RT boli samozrejme niekde inde.....a samozrejme v zakrute piskali....mne to na 1150kg aute fugovalo
daily and fun: 10' Mazda 3 MPS II BL
exfun:
07' Honda Civic Si
01' Mazda MX-5 NBFL 1.8 Sportive
96' Subaru Impreza GT
99' Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
http://revrats.sk/
https://www.facebook.com/revrats/
exfun:
07' Honda Civic Si
96' Subaru Impreza GT
CRXII ED9 / D16Z5 91kW
Svody a výfuk SRS s KATem a Silencrem / Pružiny InterAlloy -30/-30 / GoodYear F1 Eagle + spolujezdkyně
Most Nejlepší čas : 2:12.02
Svody a výfuk SRS s KATem a Silencrem / Pružiny InterAlloy -30/-30 / GoodYear F1 Eagle + spolujezdkyně
Most Nejlepší čas : 2:12.02
jestli to neva,protože to neni JDM
ale Focus RS 400 - Most 1.58.74
tady je dukaz
http://www.youtube.com/watch?v=NZpdG6ELHWE
ale Focus RS 400 - Most 1.58.74
tady je dukaz
http://www.youtube.com/watch?v=NZpdG6ELHWE
Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
1/4@ 3hod50minut , to mi moc nejde
Most 1.58.74
Brno 2.35
1/4@ 3hod50minut , to mi moc nejde
Dnes Brno : 2:35,93
tak sezona zacala...parada 
daily and fun: 10' Mazda 3 MPS II BL
exfun:
07' Honda Civic Si
96' Subaru Impreza GT
exfun:
07' Honda Civic Si
96' Subaru Impreza GT
Ossi píše:Dnes Brno : 2:35,93
Velká gratulace!