GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
ač mne to velmi mrzí dnes se asi neukážu, bohužel není čas :-/
Tak opět další super závody
- pokud teda nepočítám tu frašku na konec..kterou jsem ani nenahrával
. Jinak MalTaku tsukubu mám nahranou, vizuélně to bylo naprosto bez kontaktu, vyjel si naprosto sám..nicméně z kamery od tebe se ozvala rána...takže lag...ale takovej že tam nic nebylo vidět..jenom rána a vyjel si z trati
jinak to byl super závod...
Dneska me to moc nebavilo, BRZ jsem nedokazal nastavit aby mi vyhovovalo a nedokazal jsem se s nim szit 
Nejlepsi bylo stejne zkracovani sikany na Nurburgringu GP
Kdyz se budu zase nudit tak udelam statistiky
Nejlepsi bylo stejne zkracovani sikany na Nurburgringu GP
Kdyz se budu zase nudit tak udelam statistiky
No já se bavil velmi..hlavně v těch prvních závodech..tsukuba byla super, Motegi Taky, NS první závod špičkovej..pak jak už sme byly jenom 4 tak už to nějak nebylo ono....a poslední GP Nürburgring to byla fraška a ne závod
to sem ani netočil....
Ty první tři závody co jsem jel supr, jen Motegi jsem vůbec neměl najetou tak jsem to tam trošku lámal přes koleno
Co jsem se snažil napsat (a hra mi to neúprosně cenzurovala), že bych zrušil tu rovinku na NS
Člověk vede 38 ze 42 km a pak ho pojedou tři auta ve slipstreamu. No a v druhém kole jsem chtěl někoho pustit abych mohl oplatit stejnou mincí a vyjel jsem na trávu 
Ale celkově super a ukázalo se i jaký je kdo schopný ladič
Někdy bych to zopakoval (třeba zase s jiným autem), ale limit bych vrátil na 500pp ať to trochu jede 
Ale celkově super a ukázalo se i jaký je kdo schopný ladič
Peca píše:Ty první tři závody co jsem jel supr, jen Motegi jsem vůbec neměl najetou tak jsem to tam trošku lámal přes kolenoCo jsem se snažil napsat (a hra mi to neúprosně cenzurovala), že bych zrušil tu rovinku na NS
Člověk vede 38 ze 42 km a pak ho pojedou tři auta ve slipstreamu. No a v druhém kole jsem chtěl někoho pustit abych mohl oplatit stejnou mincí a vyjel jsem na trávu
Ale celkově super a ukázalo se i jaký je kdo schopný ladičNěkdy bych to zopakoval (třeba zase s jiným autem), ale limit bych vrátil na 500pp ať to trochu jede
JJ první tří závody neměly chybu...paráda...jenom prosim tě zapni si to sledování slepého úhlu...fakt to pomáhá..někdo jede do zatáčky vedle tebe (už při nájezdu, ne že tam strčí noc na poslední chvíli) a ty si ho normálně zavřel
Já to zaplý mám, na Motegi jsem jel agresivněji, ale byla to jen reakce na jízdu ostatních, tam si nemáme co vyčítat
Pokud jsem zavíral i někde jinde, budu rád když na to poukážeš v replayi.
jj bohužel to celkově začalo být ostřejší no...bylo tam víc lidí kteří jezdili agresivně...samozřejmě jsem taky občas do někoho drc, ale nikdy jsem ho tim nepředjel a omluvil jsem se mu hned přes HeadsetPeca píše:Já to zaplý mám, na Motegi jsem jel agresivněji, ale byla to jen reakce na jízdu ostatních, tam si nemáme co vyčítatPokud jsem zavíral i někde jinde, budu rád když na to poukážeš v replayi.
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
za mě to bylo včera opravdu fajn
první závod na rozjezd slušný, druhý závod byl naprosto peckovej... mraky předjíždění, střídání pozic, prostě pecka. a to že bylo sem tam nějaký štrejchnutí? no a co? žádný velký dráma se nekonalo a parádně jsme si zajezdili. jestli chcete jezdit jako vláček v F1, tak prosim, ale je to o ničem. podívejte se na skutečné závody cesťáku ( třeba jak už jsem psal BTCC, nebo V8 )
první NS taky paráda... zde prostě nemá cenu jezdit bez ´´dohánění´´ protože člověk dostane jednu ránu a pak jezdí sám jako vocas, na to neni potřeba jezdit online
první závod na rozjezd slušný, druhý závod byl naprosto peckovej... mraky předjíždění, střídání pozic, prostě pecka. a to že bylo sem tam nějaký štrejchnutí? no a co? žádný velký dráma se nekonalo a parádně jsme si zajezdili. jestli chcete jezdit jako vláček v F1, tak prosim, ale je to o ničem. podívejte se na skutečné závody cesťáku ( třeba jak už jsem psal BTCC, nebo V8 )
první NS taky paráda... zde prostě nemá cenu jezdit bez ´´dohánění´´ protože člověk dostane jednu ránu a pak jezdí sám jako vocas, na to neni potřeba jezdit online
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
souhlas...jenom historie už ukázala, že se dají dělat souboje i bez bouráníDejf píše:za mě to bylo včera opravdu fajn
vidím to tak, že se nabízí 5 různých skupin závodů...
Vintage JDM
RWD challenge
FWD challenge
4WD challenge
Your choise challenge
Vintage JDM
RWD challenge
FWD challenge
4WD challenge
Your choise challenge
asi takmaster88 píše:vidím to tak, že se nabízí 5 různých skupin závodů...
Vintage JDM
RWD challenge
FWD challenge
4WD challenge
Your choise challenge
Teď když nad tím tak přemýšlím tak by nemuselo být špatné si dát třeba SuperGT závody
a za děště jen s pohledem od volantu...DjRaspby píše: asi taka ještě bych rozdělil your choice na JDM choice a nebo cokoli choice
Teď když nad tím tak přemýšlím tak by nemuselo být špatné si dát třeba SuperGT závodya něco třeba i v noci
Koukal jsem na záznam z Motegi a závod vypadal skvěle
Příště bych dal asi ty Vintage JDM ale nevím který auto si vzít
SuperGT je taky super nápad, beru HSV 
Dvě koláže z Nurburgringu GP
Příště bych dal asi ty Vintage JDM ale nevím který auto si vzít
Dvě koláže z Nurburgringu GP
Jo to byly dobrý polety
DJ jak čuměl když sem ho za šikanou vzal ve 170 ti
Jinak jsem koukal na záznam z tsukuby a DJ s pecou mi lagli tak že se posunuli o auto směrem ven kde jsem jel já a tak jsem měl smolíka a šel nekompromisně na zeď 
už sem se konečně rozhodl, takže se k vám do dvou týdnů přidá jeden strašnej amatér
ještě dotaz... do PS3 zapojím normální headset od PC? (konkrétně steelseries siberia v2)
ještě dotaz... do PS3 zapojím normální headset od PC? (konkrétně steelseries siberia v2)

já myslím že by mělo pokud je to USB...já používám tenhle http://www.progamingshop.sk/images/data ... -32031.jpgSkrblík píše:už sem se konečně rozhodl, takže se k vám do dvou týdnů přidá jeden strašnej amatér![]()
stál asi 300,-, nechtěl jsem riskovat, tak sem ho vzal protoževe své době byl psanej jako přímo příslušenství k PS3
až mi přijde ps, tak to všechno vyzkouším, budu doufat, že půjde i ten volant 

Zaznam ze vcerejsiho Motegi...

BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
V sobotu si dovezu svuj ps3 včetně playseat tak se k vám připojim jak trochu potrenuju 
tak tady máte Tsukubu: https://www.youtube.com/watch?v=yxMgSXBYmoY
Motegi: https://www.youtube.com/watch?v=d86DgbM6pCU
a NS: https://www.youtube.com/watch?v=-bGUVcX9LWw
no asi se mnou trochu cloumaly emoce po těch závodech, ale teď co sem koukal, tak to bylo vskutku luxusní pozávoděníčko
Druhý závod na NS bude zítra....
Motegi: https://www.youtube.com/watch?v=d86DgbM6pCU
a NS: https://www.youtube.com/watch?v=-bGUVcX9LWw
no asi se mnou trochu cloumaly emoce po těch závodech, ale teď co sem koukal, tak to bylo vskutku luxusní pozávoděníčko
Druhý závod na NS bude zítra....
Hezký
Tsukuba nejde pustit, video máš nastavený jako soukromý 
ups..sorry..už je to napravenoshaman píše:HezkýTsukuba nejde pustit, video máš nastavený jako soukromý
na těch videích vypadá onemake race velice pěkně...