GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
fajne videjka. len sa mi nepaci aky styl sa jazdi. vsetci sa snazia napchat aj do 5cm medzery aby ziskali poziciu. my sme ten prvy zavod mali velmi velmi cisty oproti tomu co sa deje v tych videach
nechal bych těch 500 
DjRaspby píše:V tomto případě nejsem proti...klidně souhlasím s 450PP...sport medium pokud chcete....

po tom co jsme si zapli lajnu už to také nebylo... pro leckteré z nás to byla první zkušenost s pořádným online závodem a kolikrát se zvolila holt blbá stopa a už to jelo i s kolegamaturbo32 píše:fajne videjka. len sa mi nepaci aky styl sa jazdi. vsetci sa snazia napchat aj do 5cm medzery aby ziskali poziciu. my sme ten prvy zavod mali velmi velmi cisty oproti tomu co sa deje v tych videach
http://www.youtube.com/watch?v=Q6_8OMCD ... e=youtu.be Zde SPA 
Turbo32: No nebylo to tak hrozný...sice to někdy bylo tvrdší, ale většinou to bylo jenom o ťukancích ale žádná havárie z toho nebyla...jinak co koukám tak každým závodem to bylo lepší
Turbo32: No nebylo to tak hrozný...sice to někdy bylo tvrdší, ale většinou to bylo jenom o ťukancích ale žádná havárie z toho nebyla...jinak co koukám tak každým závodem to bylo lepší
JJ přesně tak...nepopírám to, líbí se mi jak to dělá...ALTARiN píše:videjka moc pěkný raspbyinspirace od viperconcept, že?
Hezký video. Prej supra šnek ale nemá nejhorší starty
nejhorší starty měly Integry
tři hondy na startu a ani jedna nedojela do cíle, jsou to hrozný šunky
Taky bych dal BRZ/GT86 se 450 PP, myslím si že to bude zajímavější, na 450 se dá dostat různým setup tak by to mohlo být hezký porovnání
A dal bych závod taky na NS tam se ukážou schopnosti auta a řidiče
tři hondy na startu a ani jedna nedojela do cíle, jsou to hrozný šunky
Taky bych dal BRZ/GT86 se 450 PP, myslím si že to bude zajímavější, na 450 se dá dostat různým setup tak by to mohlo být hezký porovnání
A dal bych závod taky na NS tam se ukážou schopnosti auta a řidiče
Dobře DJ ! Celou dobu jsem se těšil na tu závěrečnou pasáž 
v pohode, asi to bude tym ze som odchovany na GT arene a tam sa dost na cistote baziruje
kazdopadne sa tesim ked dotiahnem net a dame severnu slucku, je to najlepsi okruh na svete 
no já bych na tom taky bazíroval...ale ono zase v hloučku osmi aut se někdy v podstatě nejde vyhnout kontaktu
v dalších závodech až se koukneš tak uvidíš že se to zlepšuje 
3. závod.. 10:20 - 12:30.. opravdu krásný čistý souboj 
Musím souhlasit..perfektní souboj...věřím že i ALTARiNi si ho užilfrogyn píše:3. závod.. 10:20 - 12:30.. opravdu krásný čistý souboj
http://www.youtube.com/watch?v=kzinoeYt ... e=youtu.be a konečně finální Nordschleife 
Pěkný Pěkný... Rád jsem si ty Závody zajel znovu
Díky za sestřihy 
Integra je dobrej agroš 
Hezký videa, dobře se na to kouká
Vyšla aktualizace 1.03 ve které dostala M4 interiér + se můžeme těšit na Toyotu FT-1 Concept
Vyšla aktualizace 1.03 ve které dostala M4 interiér + se můžeme těšit na Toyotu FT-1 Concept
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
v neděli mi to přišlo hodně čistý... nějakej ten crash k závodům patří... podívejte se na V8 Supercars, nebo BTCC, jak vypadají pořádný závody 
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
No, tak vzhledem k tomu co tu zatím zaznělo, tak tedy v neděli uděláme one make race GT86/BRZ/FR-S. Dáme to teda na 450PP a jinak bez omezení kromě nitra, gumy sport medium, tratě se můžeme dohodnout na místě, ale pro velký úspěch zopákneme NS, a pak bych viděl Tsukubu (pro GT86 a spol ideální trať
) motegi....a pak se uvidí
Co vy na to?
Jenom pro lepší rozlišení v replay/videích, bych předem určil nějaké barvy co kdo bude mít....abychom se poznali na první pohled...po případě můžeme zkusit udělat týmy po dvou (můžeme počítat skóre a celkově se pojede na týmy
) rozlišené právě podle barvy 
Heh, dobrý pacient, jako bych se poznával (GT5 s volantem jsem koupil čistě kvůli NSMalTake píše:když si zapnu GT a nejezdim zrovna karieru, tak jezdim Nordschleife do zblbnutíMinulej pátek jsem na Smyčce jezdil asi 5 hodin v kuse
s GTR jsem tam zajel 7:18
![]()
mozno ste uz niekto videli toto, som sedel ako prikovany ked som to pozeral https://www.youtube.com/watch?v=ZHGakdglyaA
Klasika...to už tu byla několikrát 
Já jsem tam chtěl jet s CRX, ale to je pomalý a na rovince by mě každej vysmeknulPeca píše:Heh, dobrý pacient, jako bych se poznával (GT5 s volantem jsem koupil čistě kvůli NSKdyž jsi takový fanda, nezbývá než tam zajet naživo, s jakýmkoliv autem, garantuji životní zážitek
Jestli nechceš být předjížděný, tak tam nejezdi s ničímMalTake píše: Já jsem tam chtěl jet s CRX, ale to je pomalý a na rovince by mě každej vysmeknul
Sorry za OT
Třeba ta tvoje Corvetta by tam brzdou provozu bejt nemusela.Peca píše:Jestli nechceš být předjížděný, tak tam nejezdi s ničím