Někomu to třeba vadí, že se nemůže pak soustředitmaster88 píše: a ty headsety si nechávejte na závod zaplý je to mnohem větší sranda než když je ticho....
GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
No já bych je taky nechal zapnutý..je to aspoň takové interaktivnější..i když samozřejmě pochopím, že někdo asi není zvědavej na naše kecy a smích uprostřed závodu
. Ale když nebude nikdo proti..taky si to nechám zapnuté...jinak první závod už se uploaduje...sice to bliká (jak je to točený z televize), ale když sem to pro kontrolu sledoval celý, tak po minutě už jsem to ani nevnímal...tak snad to pro Vás bude koukatelný...já myslím že jeto docela zajímavé a za tu práci to stálo
další začínám dělat... 
http://www.youtube.com/watch?v=pzHkG0rY ... e=youtu.be tak tady to máte
předem se omlouvám ze blikání ale jinak se na to koukat celkem dá
...btw moc pěknej závod... 
nejedeme žádnej ultrasuper battle... ale for fun... navíc mě se třeba hodilo když mi rapsby řekl, že mě chce vzít z prava právě v jedný zatáčce, protože jinak jsem třeba nevěděl co bude dělat a radši jel vnější stopu než abych se vysekal, takhle to bylo lepší, navíc do příště budu mít headset taky, abych nemusel datlovat jak pitomecMalTake píše: Někomu to třeba vadí, že se nemůže pak soustředitale jako klidně ho budu mít zaplej, když nebude nikdo proti
edit: rapsby super video!
Naposledy upravil(a) master88 dne 13 led 2014, 21:28, celkem upraveno 1 x.
Hehhe Dobrý prostřihy na všechny a Master jak tu RX napasoval do zdiDjRaspby píše:http://www.youtube.com/watch?v=pzHkG0rY ... e=youtu.be tak tady to mátepředem se omlouvám ze blikání ale jinak se na to koukat celkem dá
...btw moc pěknej závod...
Chlapy, po dlouhý době video na youtube, který člověk sleduje se zatajeným dechem
. Synátor mě přemlouvá, že chce volant, tak výhledově ten krám (PS3) budu snad mít doma taky. Ještě před 10 minutama jsem ho nechtěl, ale po tom videu...
Hairdresser car
Tak to je pro mě ta nejlepší motivace dělat další...pravě mám rozpracovanou NS...a zbytek mám materiál...tak už to jenom smíchat a uploadnout 
Video hezký
Škoda že jsem v závodě neviděl Pecu, Dejfa, Malteka a Altarina. Pecovi a Dejfovi se omlouvám za ty tukance
Jarka: tomu se říká výchova, bude jednou závodník
Škoda že jsem v závodě neviděl Pecu, Dejfa, Malteka a Altarina. Pecovi a Dejfovi se omlouvám za ty tukance
Jarka: tomu se říká výchova, bude jednou závodník
Video opravdu super
už se těším na další 
http://www.youtube.com/watch?v=XigRqE3f ... e=youtu.be tak tady máte severní smyčku
Neboj Maltaku...tu tvojí parádu tam máš
tak koukejte koukejte..další závody budou zítra 
Video parádní
celkově ten závod i jen z tohole pohledu vypadal moc povedeně
Už tam chybí jen mluvený komentář a bude to dokonalý!
Díky pánové
jsem rád že se to líbí...jinak komentáře by nemusely být zlé
ale zase tak úplně němé to taky není..třeba na NS jsem si odkašlal a vrzlo mi tam křeslo

Jsem se nudil #2, v rychlosti jsem udělal menší statistiku, docela zajímavý 
dobrý
Chucky tipuju že ty jeho best sektory jsou ty dvě nejdelší rovinky
jinak všude Maltake, ale zajet čas 7:25 v závodě....hodně dobrý. Koukám že předohraby slušně sjeli gumy..to už muselo být hodně znát...já koukám že sem skončil z předkama na 7 a už sem to docela cítil 
Perfektní výpis Shamane ! Děláš mi radost ! 
Díky hoši !
Maltake: já si říkám že jsem vůl, neměl jsem ti psát že jezdíme online závody GT6, bys nás takhle neztrapnil
a kdyby si nejezdil ty tak by nejezdil ani Chucky 
Na mojí ITR nebylo znát že měla docela sjetý gumy, chovala se pořád stejně
akorát jsem měl krátký převody a půl rovinky jsem jel v omezovači 263 km/h 
Maltake: já si říkám že jsem vůl, neměl jsem ti psát že jezdíme online závody GT6, bys nás takhle neztrapnil
Na mojí ITR nebylo znát že měla docela sjetý gumy, chovala se pořád stejně
díky za pěkný závody
jinak si myslím, že na NS bylo dost vidět kdo jezdí GT častějš nebo NS aspon potrénoval
takže jestli budete chtít NS jet i příště tak dejte vědět abych si to aspoň párkrát před závodem projel a upravil podvozek, ty vysoký obrubníky mi připadali občas jak skokánky na skejt
ale klobouček dolů před maltakem a spol. co NS fakt proletěli 

když si zapnu GT a nejezdim zrovna karieru, tak jezdim Nordschleife do zblbnutí
Minulej pátek jsem na Smyčce jezdil asi 5 hodin v kuse
s GTR jsem tam zajel 7:18
A teď bych rád věděl co se teda pojede v neděli ať mohu poladit
A teď bych rád věděl co se teda pojede v neděli ať mohu poladit
tak vzhledem k tomu, co tu zaznělo, tak asi nejžádanější je one make race GT86/BRZ/FR-S....asi bych to dal zase na 500PP a sport medium...jako do teď...jenom to nebude o autě ale o nastavení a řidiči
. A JPN tratě (Suzuka, Motegi, Fuji, Tsukuba)?? Co vy na to?
souhlasím, ale myslím si že GT86 nejlíp funguje kolem 450pp...
pokud budu moc použít tu 86, co jsem měl uplně poprvé, tak je mi to jedno 

V tomto případě nejsem proti...klidně souhlasím s 450PP...sport medium pokud chcete....