Heej kdyby mě nechytly zase ty pneumatiky jako na Bathurstu, tak to bylo MojeeePeca píše:Pánové díky moc za fajn pozávodění, hlavně Bathurst a poslední Ring stály za to. Poprosím pak o zveřejnění replaye z Ringu, protože Maltakova jízda byla fakt ukázková (i když mám podezření že se spíš ujal role camera-car a zapomněl z ní včas vystoupit a vyhrát
GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Bylo to super ! Ale nevím proč jsem musel skoro vždycky startovat jako úplně poslední
3- kolový NS bylo super, pro mě nejlepší dnešní závod. Jen škoda než jsem se dostal před Altarina, Mastera a Dejfa tak mi všichni ujeli
3- kolový NS bylo super, pro mě nejlepší dnešní závod. Jen škoda než jsem se dostal před Altarina, Mastera a Dejfa tak mi všichni ujeli
mimochodem kdo to chtěl co zachytit z třetího kola nordschleife? 
JáDjRaspby píše:mimochodem kdo to chtěl co zachytit z třetího kola nordschleife?
mám to...to si měl teda z p...le kliku
. Jinak už mám zaznamenaný ring GP, 3kola NS a SPA...zítra nahraju zbytek a pak z toho zkusím udělat nějaký videa 
tak opět bohužel beze mě, řeším trable s autem
doufám že jste si to užili
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
no bylo to super...dáme sem i nějaký videaSklenk@ píše:tak opět bohužel beze mě, řeším trable s autem
JoJo takhle se jezdí hrana s r34DjRaspby píše:mám to...to si měl teda z p...le kliku
Maltake: To jsem zvědavej jak si to tam dal
když jsem dělal diváka na Spa tak si to hezky bral v La Source
Jel si hodně dobře
Jel si hodně dobře
Děkuju za pochvalushaman píše:Maltake: To jsem zvědavej jak si to tam dalkdyž jsem dělal diváka na Spa tak si to hezky bral v La Source
![]()
![]()
Jel si hodně dobře
Jinak tady je ten Nordschleife onboard
To je hustý s kamerou na hlavě pařit
jinak hodně dobře teda, ale ty lagy na začátku co jsi měl to bych se hodně lekal teda
... 3:40 hodně odvážní pánové
ale super..dobrá přetahovaná mezi Skylinama
jinak já to chci nastříhat aby tam byli vidět souboje všech..takže různě přepínat kamery na jednotlivá auta atd...tak uvidíme co z toho vznikne.... 
PS: ale tohle není onboard...ale onhead
PS: ale tohle není onboard...ale onhead
Jsem se nudil, tak jsem udělal pár obrázků
Uložil jsem si replay akorát z 3kolový NS

omlouvám se za svůj chabý výkon
.... první závod s pořádnejma jezdcema mi ukázal nejen chyby v nastavení aut... a to že někdy méně je více, ale i chyby v řízení.. tak snad příště bude líp, i tak to byla veliká sranda .... a ty headsety si nechávejte na závod zaplý je to mnohem větší sranda než když je ticho....
DJ ale zapomněl na Skyline co jezdí bokem 
EDIT: néé DJ ale shaman
EDIT: néé DJ ale shaman
Naposledy upravil(a) MalTake dne 13 led 2014, 13:42, celkem upraveno 1 x.
Shaman: dobrý fotky..koukám že si zachytil i můj nouzový předjížděcí manévr za liščí dírou (impreza brzdila dřív než jsem čekal - ale skončilo to bez incidentu
), jinak já na nic nezapoměl, ale mám videa...dneska večer bych to měl mít nějak slepené tak to dám na youtube.. 
PS: Corvette se vloupala mezi JDM auta
ale jelo jí to dobře 
PS: Corvette se vloupala mezi JDM auta
MalTake: omlouvám se ale jak si nám ujel tak jsem ti už nevěnoval pozornost
dobře že si řekl Chuckymu občas jsem s ním měl dobrý souboje 
DjRaspby: díky. Občas to vypadalo jako rally, hlavně ze začátku
jsem zvědavej na video
Když se budu ještě nudit, tak můžu vypsat nejrychlejší kolo závodu, nejrychlejší kolo všech účastníků zájezdu na NS a možná bych mohl udělat další statistiku
DjRaspby: díky. Občas to vypadalo jako rally, hlavně ze začátku
Když se budu ještě nudit, tak můžu vypsat nejrychlejší kolo závodu, nejrychlejší kolo všech účastníků zájezdu na NS a možná bych mohl udělat další statistiku
MalTake je srdcař, když jsi říkal že si dáváš na hlavu GoPro, myslel jsem že si děláš prdel 
Jinak sorry za tu US invazi mezi japonce, ale pokušení zajet si se "svým" autem proti živým soupeřům bylo moc velké
@Shaman: Nějaké tabulky by vůbec nebyly špatné. A vůbec, co takhle nějaký mini-šampionát? A pak bych ještě rád zkusil jednu věc - závod se stejnýma autama, pouze individuální úpravy. Takže vlastně takový závod ladičů, co vy na to?
Jinak sorry za tu US invazi mezi japonce, ale pokušení zajet si se "svým" autem proti živým soupeřům bylo moc velké
@Shaman: Nějaké tabulky by vůbec nebyly špatné. A vůbec, co takhle nějaký mini-šampionát? A pak bych ještě rád zkusil jednu věc - závod se stejnýma autama, pouze individuální úpravy. Takže vlastně takový závod ladičů, co vy na to?
no nejrychlejší kolo co sem si všimnul měl Maltake - 7:25...na to jsem opravdu neměl, ve třetím kole už jsem měl slušně death gumy a auto mi nedotáčelo..
.
Jinak šampionát by byl super..4 závody, body, povinná výměna gum..klidně bych se inspiroval Viperconceptem
..one make race by taky šel...třeba GT86/BRZ/FR-S by bylo celkem ideální
. Nicméně jsem přemýšlel na příště...buť mě napadl závod FF aut do 450PP a sport medium na technických tratích (Matterhorn, Autumn ring, Eiger, Tsukuba....) nebo jak už tu někdo navrhnul...Vintage JDM...takže japonci třeba do roku 1980..to by mohlo bejt taky dobrý... 
PS: Peca: no právě bych čekal že pojedeš se ,,svým" autem...takže nějaké SXko
Jinak šampionát by byl super..4 závody, body, povinná výměna gum..klidně bych se inspiroval Viperconceptem
Peca píše:MalTake je srdcař, když jsi říkal že si dáváš na hlavu GoPro, myslel jsem že si děláš prdel![]()
No, se nedá nic dělatshaman píše:MalTake: omlouvám se ale jak si nám ujel tak jsem ti už nevěnoval pozornostdobře že si řekl Chuckymu občas jsem s ním měl dobrý souboje
celkem mne láká ta one make GT86 atd. To by mohlo bejt hodně dobrý.... ty ostatní FF a vintage bych dal určitě ty další neděle takyDjRaspby píše:no nejrychlejší kolo co sem si všimnul měl Maltake - 7:25...na to jsem opravdu neměl, ve třetím kole už jsem měl slušně death gumy a auto mi nedotáčelo...
Jinak šampionát by byl super..4 závody, body, povinná výměna gum..klidně bych se inspiroval Viperconceptem..one make race by taky šel...třeba GT86/BRZ/FR-S by bylo celkem ideální
. Nicméně jsem přemýšlel na příště...buť mě napadl závod FF aut do 450PP a sport medium na technických tratích (Matterhorn, Autumn ring, Eiger, Tsukuba....) nebo jak už tu někdo navrhnul...Vintage JDM...takže japonci třeba do roku 1980..to by mohlo bejt taky dobrý...
SXo už nemám, vyměnil jsem ho právě za Vette (takže tu na fóru vlastně nemám co pohledávatDjRaspby píše: PS: Peca: no právě bych čekal že pojedeš se ,,svým" autem...takže nějaké SXko
MalTake: hezky ti fotí ta D7000
koukám že si udělal fotku jak jede Skyline bokem 
Taky bych udělal šampionát GT86/BRZ a klidně víc závodů než 4
Taky bych udělal šampionát GT86/BRZ a klidně víc závodů než 4
Tak ta samozřejmě nesmí chybětshaman píše:MalTake: hezky ti fotí ta D7000koukám že si udělal fotku jak jede Skyline bokem