GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
no tak aby to za něco zase stálo (je podle mě zbytečný ušetřit tím, že si člověk koupí šunt
), tak jedině něco jetého 
tak momo byla verze před driving force GT
má feedback, řadičku a tak
a dá se sehnat za slušnou cenu
bohužel, mám ted před maturitou tak řeším každou korunu a už to začíná obtěžovat

Momo má maličkej rozsah (240°), narozdíl od DFP, DFGT a G25/27. Ty maj 720°.
já mám hooodně dlouho doma momo... jsem víkendovej hráč tak mi to stačí a funguje pěkně s GT6... nefungují moc čudlíky ale ty nepotřebuju... force feedback jedeALTARiN píše:a logitech momo racing?? vypadá slušně za dobrej peníz... funguje na GT6?? spíš funguje vůbec s PS3?
Tak hru jsem přeinstaloval...a severní smyčka funguje...tak se těším a v neděli se sejdeme na nordschleife 
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Já jezdím DFP na 900° a původně měl 90°Trinom píše:Momo má maličkej rozsah (240°), narozdíl od DFP, DFGT a G25/27. Ty maj 720°.
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Momo Racing na PS fakt ne, max. jako nouzovku kdybys ho sehnal za pětikilo, ale ten malý rozsah je fakt na hov**. Nej kompromis je ten Driving Force (taky ho mám), klidně mrkni po jetém..
Jo, máš pravdu, 900°. Ale měl je vždycky.
GT hraju max 1 týdně a to sváma tudíž mi přijde, že i momo mi na občasný ježdění bude stačit
opravdu nechci dávat 4k za volant kterej bude využit málokdy 

za 500 jsem ho sehnal jáPeca píše:Momo Racing na PS fakt ne, max. jako nouzovku kdybys ho sehnal za pětikilo, ale ten malý rozsah je fakt na hov**. Nej kompromis je ten Driving Force (taky ho mám), klidně mrkni po jetém..
Myslím, že tohle by byla ideální věc k hraní GT6 http://www.youtube.com/watch?v=3I-a5onDg7s .. když nepočítám prohánění těch krásek po skutečných tratích 
ježiš to je bomba!!! to chci!!frogyn píše:Myslím, že tohle by byla ideální věc k hraní GT6 http://www.youtube.com/watch?v=3I-a5onDg7s .. když nepočítám prohánění těch krásek po skutečných tratích
Záznam z prvního nedělního závodu
(Možná ještě uploadnu Lagunu a Silverstone) 
Brands Hatch:
http://www.youtube.com/watch?v=JZpSCbEPdhI
Brands Hatch:
http://www.youtube.com/watch?v=JZpSCbEPdhI
6:53...tak koukám že to nebyl lag accident
....si do mě normálně drcnul
...a to sem jel v půlce trati..místo tam bylo
škoda toho...jinak do tý doby moc pěknej souboj...
Nesouhlasim, měl jsem nedotáčivej smyk a byl sem rád že sem to udržel na krajnici po který jsem následně pokračovalDjRaspby píše:6:53...tak koukám že to nebyl lag accident....si do mě normálně drcnul
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
nene, byl to lag jako praseDjRaspby píše:6:53...tak koukám že to nebyl lag accident....si do mě normálně drcnul
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Já nechápu jak mi to mohlo tak lagovat, když já sám jsem zaznamenal, lag třeba maximálně 1x v každym kole že mi někdo poskočil... no dal sem to na LANku tak uvidim jesi bude nějaký zlepšení ... Měl sem i jiný nastavení netu v ps3 kvůli GTA V, páč zpočátku jim blblo MP a jinak to vyřešit nešloDejf píše:
nene, byl to lag jako prasepamatuju si to... ale tim, že je ten záznam právě od MalTaka, kterrej lagoval uplně brutálně, tak to tam samozřejmě neni vidět
Hezky, z videa je videt jak impreza jede rovne, supra poskoci a naboura cumakem do imprezy. Taky mi to prijde jako lag
Jsem zvedavej na Silverstone, tam to byl obcas masakr
Jsem zvedavej na Silverstone, tam to byl obcas masakr
no z mého pohledu to byl taky lag...blik, rána a už sem byl venku...ale tady je zase vidět že sem jel vnitřkem ale na výjezdu jsem se držel uprostřed trati...a najednou incident..tady by to chtělo pohled ze střechy
Do Imprezy jsem naboural až když už sem byl ve smyku a s tím sem nemohl nic dělat....
pohled ze střechy
tak to rovnou pošlete do FIA ať vám to vyhodnotí Todt
myslím, že to trošku zbytečně hrotíte 

ne v pohodě my už jsme si to vyříkali hned po závodě
já to nehrotím, jenom jsem chtěl vidět původ té kolize..u mě to byl lag a tady z toho pohledu to není vidět 
Tak příprava na NB je v plném proudu. Povedlo se mi celkem slušně nastavit 2 možná 3 auta a furt nevím jestli FD, RD nebo 4WD 
každopádně včera s S2K po předběžným odladění čas na poprvé 7:49:34. To není tak zlý ne? Kolik jezdíte vy? 500pp medium sport?
každopádně včera s S2K po předběžným odladění čas na poprvé 7:49:34. To není tak zlý ne? Kolik jezdíte vy? 500pp medium sport?
Ještě jsem s autama na NS nejel, tak nevím za kolik to zajedu.
Důležitější než čas bude jakou budeš mít startovní pozici, myslím si že tam bude hodně bouraček ale zas to bude sranda
Důležitější než čas bude jakou budeš mít startovní pozici, myslím si že tam bude hodně bouraček ale zas to bude sranda
pojedem ho taky na 10 kol ne ? Jako ostatní závody + 1 PIT 
Naposledy upravil(a) MalTake dne 10 led 2014, 11:20, celkem upraveno 1 x.
no já si supru taky trochu poladil jenom na NS a dal sem něco kolem 7:30....496PP a sport medium gumy....myslim..dneska udělám druhý test
Dal bych 24h verzi i s klasickým okruhem (a zdí že Ondro
), aby bylo případně kde předjíždět
. A asi 2 kola..nebo 3 jestli chcete