Prezident - Toyota Corolla AE86 Levin Zenki SR
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
Idaho von Věšín
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Na tu matnou èernou by podle mì šlo mnohem víc nìco takovýho: http://sideways.cz/wordpress/?p=385
Hodnì lidí u nás to umí a na moc tì to nevyjde (barvy sou za pár kil a týpkovy dáš litr nebo dva a má radost
)
Hodnì lidí u nás to umí a na moc tì to nevyjde (barvy sou za pár kil a týpkovy dáš litr nebo dva a má radost
Spit sem dal pøesnì to, co je mojí inspirací na s13.
Chci tam grafitti. Ale taky nejsem plnì rozhodlej. Nevím. Toto se mi k hachi ani moc nehodí. Radši to camo teda
Nìco takovýho

Nìco takovýho možná budu dìlat já. Akorát základ šedá metla..nejsem plnì rozhodlej jestli grafitti nebo camo

Chci tam grafitti. Ale taky nejsem plnì rozhodlej. Nevím. Toto se mi k hachi ani moc nehodí. Radši to camo teda
Nìco takovýho

Nìco takovýho možná budu dìlat já. Akorát základ šedá metla..nejsem plnì rozhodlej jestli grafitti nebo camo

[quote="willy2.0"]
Nehraj si na machra. Na to si ještì cucák, nemáš nic, neumíš jezdit, jen kecat..........STRAŠNÌ KRMIT A LIDI TI TO SNAD ŽEROU.
[/quote]
Nehraj si na machra. Na to si ještì cucák, nemáš nic, neumíš jezdit, jen kecat..........STRAŠNÌ KRMIT A LIDI TI TO SNAD ŽEROU.
[/quote]
- Prezident
- Kontaktovat uživatele:
V sobotu jsem byl mrknout jak pokraèují práce na autì. Øádnì vybaven zimní výbavou (rukavice, šála, èepice) a foákem jsem se vydal na sever abych to omrknul když mi bylo do telefonu øeèeno že už je to skoro hotový. No dorazil jsem na místo a zaèal ohledávat auto, co jsem vidìl vidíte i vy na fotkách celkem mì zarazilo že místo témìø hotovýho auta (po 4rech mìsících) vidím pár zadìlanejch dírek (jasnì je to nadsazený té práce je na tom udìlaný hodnì akorát to prostì nebylo vidìt). No každopádnì se hned zaèalo makat a v nedìli už jsem mìl telefonát že když dìlal nosníky tak musel sundat vejfuk a že si mám koupit tìsnìní
Jinak že je tahle fáze hotová. Domlouvali jsme se že se nebudou dìlat lemy protože tam chci plastový tak aby se to teï nevaøilo a na jaøe neøezalo tak se to zatím neudìlá vùbec.

to je zatím vše a pøíští týden tam možná pojedu zas tak bude další materiál.

to je zatím vše a pøíští týden tam možná pojedu zas tak bude další materiál.
Naposledy upravil(a) Prezident dne 26 kvě 2009, 20:07, celkem upraveno 3 x.
Když urban, tak mrknìte na auto tohohle chlápka, myslim si, že by ste ho tu mohli znát, jmenuje se Mad Mike a døív byla jeho 3-rotorová RX-7 v nìkolika verzích urbanu:

A když urban, tak se stylem a na všechno, mrknìte na video:
http://www.youtube.com/watch?v=EZHof1K4VnI

A když urban, tak se stylem a na všechno, mrknìte na video:
http://www.youtube.com/watch?v=EZHof1K4VnI
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
NO pìknì je teda nemocnálulin píše:respekt!!! jak tak koukám na ty plechytohle už chce hodnì odvahy...držím palec
A ta rx-7...no coment (kámoš tady u nás jednu takovou mrchu má 500koní, øve to jako kráva a jede jako svi.ì)
lulin: Že by ta žlutá koneènì zaèala i jezdit?, poslední místo kde jsem ji vidìl bylo ještì na dílnì a to turbo bylo docela komicky velký proti motoru
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S