GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT6 - pozávoděníčko
https://www.youtube.com/watch?v=GOGwGA9 ... ploademail tady je druhý závod..sice jsem skončil opět 6. nicméně jsem si hezky zazávodil...je tam i kus vidět souboje s Viperem a R32 (od 10:00)..to bylo dobré....
Jelikož jsou ty Vánoce tak jsem se rozhodl představit vám jednoho z mých aut který patří v 550pp do kategorie Sleeper cars
Ford Focus RS ´02. Pokud chcete lehce ovladatelný,levný auto který je přitom bič na supersporty a oblíbené M3 CSL etc. tak je Fordík přímo pro vás
Při úplně plném tuningu má 548pp a hlavně 436 koní na 877kg váhy ( porovnání s BMW M3 CSL : 486 koní a 1149kg.) Auto je díky předokolce opravdu lehce ovladatelné a ani na hraně nijak netrestá, jediné mínus je nedotáčivost která se dá zmenšit nastavením podvozku, ale i tak si na to musíte zvyknout
Odměnou za to, je extrémně lehký a dobře ovladatelný Sleeper, s kterým nikdo nejezdí a s přehledem i na dlouhých rovinkách stačíte supersportům (otestováno na Monze)
a ten největší bonus je ten, co lidi na serveru pak píšou když vyhrajete s Fordem 

Naposledy upravil(a) ALTARiN dne 25 pro 2013, 13:17, celkem upraveno 1 x.

No zlatý chrom lak a oldschool kola..nevim asi bych to udělal trochu jinak
nicméně dobrým vlastnostem věřím..nicméně asi to už bude vyžadovat závodní pneu...na sport medium se obávám že to při tom výkonu a váze pod plynem v zatáčce pojede rovně ne? 
Na auta dávám automaticky Racing-Soft, takže nevím
ale auto je opravdu beránek
myslím si, že by se akorát zhoršil čas na kolo ale pokud chcete můžu to vyzkoušet
s RS pneumatikama jezdím 1:43-44.xx na Monze
jinak jestli by chtěl někdo setup, tak ho sem můžu dát 
DjRaspby píše:No zlatý chrom lak a oldschool kola..nevim asi bych to udělal trochu jinaknicméně dobrým vlastnostem věřím..nicméně asi to už bude vyžadovat závodní pneu...na sport medium se obávám že to při tom výkonu a váze pod plynem v zatáčce pojede rovně ne?

aha...tak racing soft ja normálně dávám jenom na bestie typu Minolta Toyota, Nissan R92, Bentley speed 8 atd.... 
Racing soft na focuse ?
Ty gumy jsem neměl ani na Formuli 
osobně si myslím, že zrovna na tohle auto jsou skutečně potřeba
i při 3jce na plnou ze zatáčky mi obě zrudnou
tudíž myslim, že z horšíma gumama by vás nedotáčivost sežrala
každopádně to někdy zkusím a dám vám vědět

Jel jsem trenink a zavod 500pp max sport soft... Ja stazeny Ferrari Italia skoncil jsem druhej, s prehledem a mega naskokem Clio R.S. ... Nechapal jsem ...
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
no Clio RS je už v základu hodně dobrý...už jestli není trochu OP mi přijde...ale zase i v reálu na něj všude pěli samé oslavné ódySklenk@ píše:Jel jsem trenink a zavod 500pp max sport soft... Ja stazeny Ferrari Italia skoncil jsem druhej, s prehledem a mega naskokem Clio R.S. ... Nechapal jsem ...
určitě budu rád, díky moc ... já nějak polaboroval ale přijde mi že na krátkej rozvor je to moc koní.. nakonec jsem to stáhnul na 500pp a se sport hard jeno mtěžko hledám přemožitele ... samozřejmě podvozek jsem nějak provizorně nastavilALTARiN píše:Sklenk@: hale jestli chceš měl sem solidní setup na 22b STi s výkonem cca 531 koní a a váhou 1039kgtak bych ti ho případně sem mohl dát, když bys chtěl. Jen to bude chvilku trvat než našetřim na rézu a tuning a ozkouším to
BMW E36 318is M42
Ti určitě poslali jinou než mě. mám nějakej výběhovej kusPeca píše:
S M4 jsem si užíval na Ascari, imho nádherně vyvážené a hodně schopné auto. Zajel jsem s tím o sekundlu líp jak s C7.
ještě že sem chudej, kdybych si měl vybírat auto podle GT6 asi si nevyberu
BMW E36 318is M42
Takže už mám také to potěšení hrát GT6, zatím jsem si koupil jen Supru MK4 a musím říct že driftovat je o proti pětce větší sranda. Příjde mi to mnohem reálnější.. Kdyžtak si mě přidejte: DanqeblueCZ Ale nevím jestli se budu moc účastnit závodů jelikož mám nějaké problémy s PS3 připojením
Píše to že mám nějakou NAT 3 a nepustí mě to spojit s ostatníma konzolema.
Toyota Celica ST182 - CRASHED
Toyota Corolla EE101 - Project car
Tady máš návod jak to vyřešit: http://community.us.playstation.com/t5/ ... p/13640033
Kdyby něco, ptej se
Kdyby něco, ptej se
Děkuju, pročtu to a zkusím se v tom pohrabat 
Toyota Celica ST182 - CRASHED
Tak co nedohodneme se konečně třeba na neděli?
minimálně 6 z vás už mám přidané tak bychom mohli dát nějaký race
. Co třeba pár závodů na japonských tratích (motegi, tsukuba, suzuka, fuji....) s JDM autama do 500PP a libovolným tuningem (ale bez nitra a sport medium gumy) - 10 kol s úbytkem paliva a gum a možnou, ale nepovinnou zastávkou v boxech.....v neděli třeba od 18:00...tak co půjdete do toho?
Je sice mala sance, ze budu pracovat, ale z 90% ee... Jsem pro 
BMW E36 318is M42
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
to nastavení podvozku je na okruhovku s takovým výkonem přinejmenším zvláštní...
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
zase to dohání nejlepšíma pneumatikama
ale výšku bych dal nižší, tuhost o dost vyšší, tlumiče taky upravit jinak a nastavit odklony a sbíhavost.
Zkusim si taky udělal 22B a porovnat
Zkusim si taky udělal 22B a porovnat
já stímhle setupem jezdím třeba Monzu za 1:43:xxx
což je na AWD na téhle trati do 550pp hodně slušnej čas 

tak na Monze odklon kol vlastně ani nepotřebuje..možná v parabolice 
dával jsem to pouze jako příklad
každopádně rozhodně se tu nesnažím tvrdit, že tenhle setup je top a nic lepšího neni
pouze jsem se snažil pomoc a takhle mi to nastavení vyhovovalo 

Kdo tu tabulku překládal?ALTARiN píše:
Trinom:
Polyphony Digital?
Polyphony Digital?
Tak by se mohli naučit česky. UpravYtelný podvozek bije až moc do očí. A poslední stupeň je taky patvar anglickýho Final Gear.