chtel bych se vas zeptat zda ma nekdo zkusenosti s elekronickyma budikama znacky Prosport EVO series...? Dlouho shanim teplotu a tlak oleje a ted jsem dostal odkaz pistonpower.cz a jsou tam...
Velke diky vsem
Moderátoři: Amigo, riderhenry
prosport kupuji přímo u prosportu bez prostředníku, je to lepší a levnější. Pokud ti nevadí delší čekačka ( dodání o 2týdny dýl než od pistonpower -pokud je maj skladem ) mužem domluvit groupbuy když se sejde více lidí..VojtePb píše:Ahoj lidi
chtel bych se vas zeptat zda ma nekdo zkusenosti s elekronickyma budikama znacky Prosport EVO series...? Dlouho shanim teplotu a tlak oleje a ted jsem dostal odkaz pistonpower.cz a jsou tam...
Velke diky vsem
nekoukal jsme na ceny piston power, vycházím z toho že při posledním nákupu ( 17 budíku ) byly slevy 35% z cen prosportu a nikdo z eshopu to doposud nenabízel ani za cenu ( s dopravou ) shodnou s prosportem..Nismo200 píše:To idaho: a o kolik te to vyjde levneji? Videl jsi vubec ceny na Pistonp.? Maj je v pohode, obzvlaste kdyzbuvazim cenu dopravneho + poplatky statu.
Ano jedná se o pomerne kavlitní budíky, vzhledem k cene moc konkurentu nemají. Jsou samozřejem lepší ale cena bude min o 50-100% vyšší.VojtePb píše:Podle zájmu o hromadný nákup, mám brát tuto značku jako dobrou???rád se přidám k hromadnému nákupu

Funguje dobře a použitelná je.Georgee píše:Je ta jejich wideband lambda pouzitelna? Pokud by se tu delal nejakej group buy, vzal bych ji
Máme standardně jen BAR, ale pokud chces v PSI, tak není problém objednat. Vylepšená verze (peak, warning) je pouze ve velikosti 60mm a budíky mají digitální čidla. V případě těch 60mm, tak ty mají přepínatelné 4 barvy, takže bílá zelená není problémBeaver píše:Takže ty zelený/bílý (případně tu vylepšenou verzi s peakem ?) by byly možný dodat jako boost v PSI a teplotu oleje v °C ?
chosecz píše:
Ad lambda - funguje velmi dobře, součástí všech budíků je velmi kvalitní lambda Bosch LSU4.9
52mm, bavíme se o tomto: http://prosportgauges.com/green-white-o ... gauge.aspx. Podle kódu jsem to ani nenašel v tom tvém ceníku.chosecz píše:Máme standardně jen BAR, ale pokud chces v PSI, tak není problém objednat. Vylepšená verze (peak, warning) je pouze ve velikosti 60mm a budíky mají digitální čidla. V případě těch 60mm, tak ty mají přepínatelné 4 barvy, takže bílá zelená není problémTeplota v C je skladem.