Takže jsem se konečně dostal k odpovědi
Rozvinula se tady zajímavá debata a díky za reakce.
Co se týče výšky, tak to sice není až tak extrémně nízko (i v čr je hodně stejně nízkých nebo i nižších miat), ale nejspíš to o kousek zvednu až si to sedne, a hlavně kousek přizvednu zadek, protože mi příjde že je trochu níž než předek.
Zatím jsou ramena rovně, po přizvednutí to bude ok.
Tohle bylo jen první nastřelení výšky a ještě se to určitě doladí. Až bude hotová výška tak se bude dělat geometrie, zatím to nemá cenu, když s tím budu ještě hýbat.
Jinak jsou to coilovery Meister R, u nás ne moc známé, ale většinou se kvalitativně řadí nad BC
Ohledně lemů je to přesně jak píše Tom, zadek je zaválcovaný a kousíček povytáhnutý, tam to neškrtá vůbec. Předek škrtá trochu, ale ještě na ně nebylo šáhnuto. Až se zatáhne hrana jako na zadku, tak to bude bez problému, možná předek ještě trochu povytáhnu, ale jen decentně, aby to neškrtalo.
Kola jsou 15x8 et0. Gumy 195/50, nechtěl jsem jít do většího stretche. Co se týče hmotnosti kol, tak jsou jen o kilo těžší než origo Enkei, což jsem na zrychlení a podobně nijak nepoznal. Ale je poznat ta šířka. Zatím mi to vyhovovalo a nějaké negativní změny i při rychlejší jízdě jsem nepoznal. Mám doma i origo kola, takže až se nastaví podvozek, tak budu prohazovat a zkoušet co mi více vyhovuje.

Nic není definitivní a v případě že bych chtěl kola měnit, se zájemce určitě najde.
Určitě jsou pro mě důležitější jízdní vlastnosti než vzhled, ale snažím se to bohužel skloubit dohromady.
Pokud to fungovat nebude, tak půjdou kola pryč jak jsem psal, ale to uvidím až to otestuju a nastavím.
Jsem rád, že se to přesunulo jinam a zbytečně nekazím Tomovi téma.