26.10. 2013 Ukončení sezóny na okruhu v Mostě
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: 26.10. 2013 Ukončení sezóny na okruhu v Mostě
Jestli bylo úmyslem, že budou všichni zatáčet ve stejné chvíle, tak se to nepovedlo. Nebo jsi to myslel jinak? Koukal jsem, že o kus dál už opravdu jeli ve vláčku.
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem to tak, aby všechny 3 záznamy byly synchronní časově. Tj aby běžely tak, jak se ve skutečnosti ve stejnou chvíli natáčely.
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
Tak to v tom případě jo.
Deri píše:Myslel jsem to tak, aby všechny 3 záznamy byly synchronní časově. Tj aby běžely tak, jak se ve skutečnosti ve stejnou chvíli natáčely.
presne tak, povedlo se to sqele! Je super to takhle videt!
Dobre Deri!
Rotary Inside

Rozhodne ne, pekna podivana.Deri píše:Ještě mě napadlo, když už jsme Já, Pallas i MetaN natáčeli všichni 3 tu jednu jízdu, kde jsme za sebou, udělat z těchto onboardů SplitScreen.
Doufám, že jejich použití zůčastněným nevadí![]()
Taky jsem tam mohl dat aspon tacho, ale vzdycky mi to zabere hromadu casu, tak jsem se na to vykvajzl -- ne ze by nebyly data, naopak
BTW, cim renderujes tvuj dashboard? Ja si na to kdysi naprasil vlastni soft, ale nemam cas to tahnout dal a existuje spousta hotovych reseni -- stacilo by, kdyby to umelo vstup z PerformanceBoxu
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Renderuju to všechno přes program RaceRender. Má to i free verzi ale ta je dost osekaná a s reklamou. Ta verze co mám já stála necelou pětistovku.
Z mobilu mi lezou ty CSV tabulky který si to umí zpracovat a lze vybírat z různých stylů zobrazení a u každýho prvku dashboardu se dá zvlášť navolit z jakého zdroje má brát data a jak a kde se má zobrazit.
Dělal jsem přes něj i ten SplitScreen.
Obsahuje to jednoduchou synchronizační utilitku kterou se dají veškerá data a video záznamy dost přesně synchronizovat. (nejkratší krok tuším 0.03s)
Z mobilu mi lezou ty CSV tabulky který si to umí zpracovat a lze vybírat z různých stylů zobrazení a u každýho prvku dashboardu se dá zvlášť navolit z jakého zdroje má brát data a jak a kde se má zobrazit.
Dělal jsem přes něj i ten SplitScreen.
Obsahuje to jednoduchou synchronizační utilitku kterou se dají veškerá data a video záznamy dost přesně synchronizovat. (nejkratší krok tuším 0.03s)
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
RaceChrono2AVI - je to free a umí to vstup z CSV:Pallas píše:
Taky jsem tam mohl dat aspon tacho, ale vzdycky mi to zabere hromadu casu, tak jsem se na to vykvajzl -- ne ze by nebyly data, naopak
BTW, cim renderujes tvuj dashboard? Ja si na to kdysi naprasil vlastni soft, ale nemam cas to tahnout dal a existuje spousta hotovych reseni -- stacilo by, kdyby to umelo vstup z PerformanceBoxuNebo CSV...
http://www.racechrono.com/news/?p=92
Deri píše:Taky přidám pár mejch fotek a onboardů
Fotky mám na faceku nebo googlu:
https://www.facebook.com/lukas.sykora.5 ... 1406975915
https://plus.google.com/u/0/photos/1043 ... 3726735905
a moje onboad videa: (u dvou z 6 jízd se mi poškodily video soubory, takže jen 4kousky)
PS: Omlouvám se Pallasovi za to jak jsem ho v tý jedný jízdě zavřel. Opravu jsem tě tam úplně přehlíd.
Diky za temer celou jizdu
Dekuji
majitel Z4
[b][color=red]JDM wheels[/color][/b] http://picasaweb.google.com/LukaashCR/WheelsForSale#
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel první kola natočený nemám. Mobil mi spouštěl automaticky nahrávání až po prvním protnutí cílové čáry.Lukaash píše: Diky za temer celou jizdumuzes prosim nahrat i prvni kolo?
Dekuji
majitel Z4
Jediná moje jízda na Mostě minulý víkend. Poprvé s novým Civicem. Chtěl jsem vyzkoušet, jak funguje podvozek po úpravách a hodně jsem hledal co mám mít zařazeno u jednotlivých zatáček na brzdy jsem šel z volna. Mimo těhle věcí, které mě zpomalily jsem dělal ještě dost chyb, takže výsledek je čas 2:20 což asi neni nic moc v porovnání tady s kolegama
každopádně auto jako takové podvozkově funguje fakt krásně, přetáčivost přijde jen když se opravdu sundá velmi noha z plynu a to tak pozvolna, že i řidič "lama" by to měl umět srovnat... a nedotáčivost je řešená díky lepšímu podvozku nyní prostě tím, že auto na 225 gumách na suchu zpomalí, ale nedovolí předku aby klouzal...
Ale to vis ze by se neco nasloMeTaN píše:ja sem zavodnik amaterna rukavice se vyser, hlavne ze to neklouze.... ale sem rad, ze nehanis jizdu jako takovou
Charlie killer

To bych nejdřív musel závoditButcher píše:
Ale to vis ze by se neco nasloAle do tehle role...a taky zavodniho doktora, se pasoval Peca
Pár fotek z Mostu, pokud by jste někdo chtěl svojí fotku v full rozlišení stačí napsat SZ.
https://plus.google.com/photos/10000514 ... 1440476193
https://plus.google.com/photos/10000514 ... 1440476193
tak ten kadet byl hodne optimisticky pri tom brzdeni... to byl jako mikrospanek nebo co... proc to neposlal doleva rovne.
toho se pokazde bojim
toho se pokazde bojim
93´Rx-7 FD
Jak to zadupnul bez ABS, tak uz muze zatacet jak chce...
Pořád může tu brzdu uvolnit a zatočit. Zrovna v tom místě by průlet rovně byl OK. Spíš si myslím, že doufal, že mu to zatočí.
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Ono vůbec jakym kamikaze způsobem tam vlítnul tou špinavou stopou, nechápu jak si moh myslet, že to ubrzdí. To už chce hodně vypnout mozek.
A vůbec na volnejch veřejnejch jízdách, kde je plno lidí, co tam jsou poprvé a neví co kde si jak hlídat, se prostě takle nejezdí, to je prasárna, od toho jsou testovací dny.
Jo neříkám trochu si nezazávodit, taky tam tomu dávám na doraz, ale všechno v mezích, když to někdo jede pomalejší, tak si počkám na vhodný místo na předjetí.
A vůbec na volnejch veřejnejch jízdách, kde je plno lidí, co tam jsou poprvé a neví co kde si jak hlídat, se prostě takle nejezdí, to je prasárna, od toho jsou testovací dny.
Jo neříkám trochu si nezazávodit, taky tam tomu dávám na doraz, ale všechno v mezích, když to někdo jede pomalejší, tak si počkám na vhodný místo na předjetí.
Ještě zajímavější je comment toho šuldy pod videem, klasický bezmozekPallas píše:Zajimave...
No to si dela srandu s tim komentem ... Obvykle na yt v komentech nereaguju ale toto me nedalo ...
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem ještě na youtube docela slušný video z průběhu dne.
V pár záběrech tam jsme i vidět.
(část kde sou onboardy ze škodovek zas tak záživná neni, ale zbytek jde)
V pár záběrech tam jsme i vidět.
(část kde sou onboardy ze škodovek zas tak záživná neni, ale zbytek jde)
Pěkný souhrn dne, ale ty ruce pilota ve Fanánu
Nakonec mu dal pěkně za uši - foukačka a ještě bez zapnutého ventilátoru
Nakonec mu dal pěkně za uši - foukačka a ještě bez zapnutého ventilátoru
Nissan Primera P11 GT SR20VE