Petan - Mazda RX7 FD
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Petan - Mazda RX7 FD
petane ty mas nejakou malou spotrebu
moje srazova byla 15,3
) ujel jsem 444km na nadrz
93´Rx-7 FD
Jezdim jako babaMeTaN píše:petane ty mas nejakou malou spotrebumoje srazova byla 15,3
) ujel jsem 444km na nadrz
Jizda na / z srazu vylozene na pohodu, kilecko a pustene radio ....
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
petanovo FD nejvíc eco-friendly RX7 v CZ
srazovou/projížděcí spotřebu nepočítám, ale jsem nasranej když mi nádrž stačí tak na necelejch 200km někdy i hůř 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Nebo metan jezdi moc podle predpisu. 
Kolega s RX8 ma spotrebu mensi kdyz jede 140 (12,5) nez kdyz jede 100 (13,5) po stejne trase.
Wankel se holt musi tocit.
Kolega s RX8 ma spotrebu mensi kdyz jede 140 (12,5) nez kdyz jede 100 (13,5) po stejne trase.
Wankel se holt musi tocit.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Jsme jak nejaci TDIckari, handrkujeme se sice o litry a ne o desetiny, ale porad u aut ktera jsou pro radost ne? Tak co to resit 
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

Tak po roce konecne vymeneny brzdy. Tj trmeny predek / zadek z FD 99 spec, OEM kotouce (zmrazene, z puvodnich 294mm -> 314mm, predek tloustka 22mm -> 32mm)a Hawk HP+ desticky. Najeto cca 60km takze zatim jen zasmraduji okoli
Fota o par prispevku vyse.
A zkusenosti po temer 1000km se stabilizatory a silaci: jednoznacne super, uz po vymene predniho stabiku mazdice pekne ztuhla v zatackach (naklony) i na volantu, zadek se tuzsim stabikem a silaci dokreslil pocit ze auto "jede po kolejich". Tlumice nastaveny na nejmekci (pruziny 9/7). Na hrbolate silnici je citit jak podvozek "pracuje" a zaroven kola zustavaji v kontaktu s povrchem. Metane jednoznacne doporucuji
A zkusenosti po temer 1000km se stabilizatory a silaci: jednoznacne super, uz po vymene predniho stabiku mazdice pekne ztuhla v zatackach (naklony) i na volantu, zadek se tuzsim stabikem a silaci dokreslil pocit ze auto "jede po kolejich". Tlumice nastaveny na nejmekci (pruziny 9/7). Na hrbolate silnici je citit jak podvozek "pracuje" a zaroven kola zustavaji v kontaktu s povrchem. Metane jednoznacne doporucuji

- svobyrider
Tak to je fajn ze to funguje a co to kridlo?:)

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
to svoby: kridlo bude ale se to protahne, dle inzeratu melo byt origo ale to co jsem vybalil z bedny, nu nic moc napodobenina. Jeste na nem bude dost prace 

Praskla trubicka (podelna nad svody) vedouci chladici kapalinu z turb vystavila na par tydnu stopku 

uz je videt skrz az na zem

uz je videt skrz az na zem

takhle to twin vypada jako hrozny maglajz 
no, mne uchcavala ta gumova co vede z turba nahoru pod pumpu, hold ty horky tomu davaji.
no, mne uchcavala ta gumova co vede z turba nahoru pod pumpu, hold ty horky tomu davaji.
93´Rx-7 FD
dily jsou doma, po vikendu zase vrcime a funime 

mensi vzdelavaci akce v Cinevsi (diky za fota to Martyn):

Nove sedacky jsou doma, dnes dorazily z UK. Diky Markkissovi za prevzeti od puvodniho majitele.
Jde o sedacky z Miaty 95 RS-LIMITED, stejne se davaly do RX7 Type RZ a Spirit R (cervene). Temer nesehnatelne, ale co cert nechtel jedny v UK najednou byly ....

Jde o sedacky z Miaty 95 RS-LIMITED, stejne se davaly do RX7 Type RZ a Spirit R (cervene). Temer nesehnatelne, ale co cert nechtel jedny v UK najednou byly ....

- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
tak konečně jsou doma 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
Luxus pane! Koukam, ze kdyz uz nejde Spirit R koupit v levorucce, tak si ho postavispetan_250 píše:Nove sedacky jsou doma, dnes dorazily z UK. Diky Markkissovi za prevzeti od puvodniho majitele.
Naposledy upravil(a) Pallas dne 27 říj 2013, 18:28, celkem upraveno 1 x.
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
- svobyrider
to se bude sedět
vypadaji peckově.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
o kousek blize ke spiritce
))
vypadaji skvele, hod je zrovna na vahu nez to prdnes do auta
vypadaji skvele, hod je zrovna na vahu nez to prdnes do auta
93´Rx-7 FD
bejt origo, bylo by to ještě lepší
ale pecka, po těch jsem vždycky toužil 
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
9,2kg, to by sloMeTaN píše:vypadaji skvele, hod je zrovna na vahu nez to prdnes do auta

Sedacky se lisily jen kolejnicemi ev barvou jinak jsou stejne ....Georgee píše:bejt origo, bylo by to ještě lepšíale pecka, po těch jsem vždycky toužil

špatně jsem se vyjádřil, myslel jsem, že nejsou v originál stavu
kevlarová Recara z Miaty měla látkové potahy a na obou sedačkách byl u ramene popruh pro uchycení pásu 
JJ sedacky maj nove potahy a popruhy na pasy chybi ale na tom se zapracuje. Uz je mam domaGeorgee píše:špatně jsem se vyjádřil, myslel jsem, že nejsou v originál stavukevlarová Recara z Miaty měla látkové potahy a na obou sedačkách byl u ramene popruh pro uchycení pásu

paráda! kdybys je chtěl někdy prodat, dej vědět