Libas - Honda Civic Type-R
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Re: Libas - Honda Civic Type-R
Tak první zatěžkávací zkouška pro auto proběhla tento víkend. Čtvrtek - neděle náročný trip po středních Čechách, najeto přes 400 km. U pana TypeR doktora Danyho ve Slaném to moc dobře nedopadlo, ale hlavu nevěsím, vše je řešitelné. Auto nepobralo jednotku k K-Pro chipem, důvod nevíme (pravděpodobně něco v kabelovém svazku). Na Zdenálovým 30th Anniversary CTR 2002 to bez problémů šlapalo. Takže mi Dany doporučil, abych tam auto odvezl koncem října na dva týdny, že to vše vyřeší. Se svítící kontrolkou motoru to normálně jezdí, jen to má snížený výkon. Jinak stávající sání, co tam je (novodurové trubky) se budu snažit nahradit originál sáním s upraveným vnitřkem, takže kdyby někdo věděl, jak na to, či to už dělal, ať se mi ozve přes SZ. Děkuji
Pokud myslis neco jako Hondata airbox mod, tak toho je plny internet a zvladnes to i sam. Urcite dobra volba.
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Tak menší news. Vrátil jsem zpět katalyzátor, takže lambda už nehlásí chybu, kontrolka nesvítí
Dále jsem vrátil zpět originální airbox, vyřezal jsem ho po vzoru Hondata, dal nový vzduchový filtr a udělal lepší přívod vzduch do airboxu. Nepozoruji žádné větší změny, vše jsem dělal spíše pro lepší pocit z vozu.
Jinak ECU a další vylepšení nechávám na později, letos chci dát podvozek XYZ Super Sport, jelikož jsem dostal super cenu, takže to bych byl blbý, kdybych to nevzal
Jinak ECU a další vylepšení nechávám na později, letos chci dát podvozek XYZ Super Sport, jelikož jsem dostal super cenu, takže to bych byl blbý, kdybych to nevzal
Progress spravnym smerem, jen tak dal... 
ted muzes svezt pres 2000ot 
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Tak minulý víkend nahozen XYZ SuperSport, auto už nevypadá jako offroad alespoň.
Nepořídil jsem ale k podvozku stavitelné zadní odklony, takže to zmáknu příští rok z jara s JDM stabíkem. Teď jen zajet pořádně podvozek, aby si to sedlo, pak se to zase pošteluje s odklonama. Uvažuji nad SuperPro polyuretanama, ale spíš bych dal HardRace gumu.
Nepořídil jsem ale k podvozku stavitelné zadní odklony, takže to zmáknu příští rok z jara s JDM stabíkem. Teď jen zajet pořádně podvozek, aby si to sedlo, pak se to zase pošteluje s odklonama. Uvažuji nad SuperPro polyuretanama, ale spíš bych dal HardRace gumu.
Inak vsetko ok? (Motor a co Hondata uz bezi?)
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Hondatu jsem odsunul někdy do budoucna. Tlaky budu ještě měřit.
Ahoj libasi gratuluji k tak pěkné hračce a jen koukám jak si se pustil do ubgrade
Doufám že mě na příštím srazu svezeš.
Tak ti přeju ať ti slouží a spoustu km
Doufám že mě na příštím srazu svezeš.
Tak ti přeju ať ti slouží a spoustu km
Život začíná nad 5500 otáček
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Zdar Huby, to víš že jo
Musíme nějaké fotky vyplodit, černé CTR 7g a 8g pospolu
Snad Albky jaro 2014
See yaaa 
Pěkný to máš! K20 forever! 
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Po zimě menší news.
Upgrade brzd: vpředu desky DS2500, předek zadek hadice Hell, brzdovka EBC 307+
Komplet geometrie, méně agresivní, minimální odchylky v minutách, snížení předku, Hardrace stavitelné odklony vzadu
Pak jsem zkusil Tegiwa tlumič záklonu motoru, ale v autě vydržel jen den
Neskutečný brajgl do interiéru.
Při startu zvuk jak Liazka
Takže to fakt nechci. Negativní pohyby motoru vyřeším komplet setem od Hardrace, gumové výplně silentbloků.
Další plány (možná ještě letos):
set silentbloků motoru Hardrace
sání ITG Maxogen
nějaké průchodnější svody - Tegiwa nebo Piper
M2 TODA style catback
MFactory LSD Helical
Stálý převod 5.086
Hondata K-Pro
budíky tlaku oleje, teploty oleje, teploty vody
Progress zadní stabilizátor
nějaká lehká stylová kola 17x8 5x114,3 ET v rozmezí od 35 po 42
pneu - prozatimní výběr:
- Kumho KU36
- Nankang NS2R
U Federalů RS-R nevím, jaké jsou na vodě. Sice moc za deště nejezdím, ale člověk nikdy neví. Za postřehy nejen ke gumám budu rád.
Upgrade brzd: vpředu desky DS2500, předek zadek hadice Hell, brzdovka EBC 307+
Komplet geometrie, méně agresivní, minimální odchylky v minutách, snížení předku, Hardrace stavitelné odklony vzadu
Pak jsem zkusil Tegiwa tlumič záklonu motoru, ale v autě vydržel jen den
Další plány (možná ještě letos):
set silentbloků motoru Hardrace
sání ITG Maxogen
nějaké průchodnější svody - Tegiwa nebo Piper
M2 TODA style catback
MFactory LSD Helical
Stálý převod 5.086
Hondata K-Pro
budíky tlaku oleje, teploty oleje, teploty vody
Progress zadní stabilizátor
nějaká lehká stylová kola 17x8 5x114,3 ET v rozmezí od 35 po 42
pneu - prozatimní výběr:
- Kumho KU36
- Nankang NS2R
U Federalů RS-R nevím, jaké jsou na vodě. Sice moc za deště nejezdím, ale člověk nikdy neví. Za postřehy nejen ke gumám budu rád.
Patrik jezdil federali na vodě a chválil si je
zkus mu napsat 
preco si menil gemoteriu na menej agresivnu, znizoval predok, zvacsoval odklon vzadu - to vyzera ze ti nieco na chovani nesedelo, co? Teoretizujem ze to mohlo byt nedotacave pri pomalych zakrutach a naopak pretacave pri rychlejsich zakrutach pri najazdoch...
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Předtím bez stavitelných odklonů byly myslím vzadu odklony:blesk666 píše:preco si menil gemoteriu na menej agresivnu, znizoval predok, zvacsoval odklon vzadu - to vyzera ze ti nieco na chovani nesedelo, co? Teoretizujem ze to mohlo byt nedotacave pri pomalych zakrutach a naopak pretacave pri rychlejsich zakrutach pri najazdoch...
vpravo: 2 stupně 32 minut
vlevo: 1 stupeň 48 minut
S odklony je to nyní vzadu 1 stupeň 35 minut, je to více na šetření gum, po poradě s Danym jsme to tak vyřešili, jelikož moc návštěv okruhů neplánuji. Zase takový gurmán a znalec nejsem, abych po najetých 4 000 km s podvozkem naznal, co je potřeba doladit.
Důležité pro mě je, že teď je auto "rovné", nikde velké odchylky. Až dám třeba nějaký slalom, tak poznám více. Na tom vrchu v Brně mě spíše limitovaly pneumatiky.