Jaké máte pneu na autì?
Moderátoři: Amigo, riderhenry
markgum dela protektory to vim, ale nejsem si zas tak jistej ze konkretne tyhle n-rally jsou tak spatny, kor kdyz na nich jezdi hromada lidi co jezdej kopce a jsou snima spokojeny...Ryba píše: protektory, maj hodnì mìkou boènici. Na sprinty dobrý, ale do zatáèek fakt ee.
zatim to mam ve prospech cca 8:2 hlasum...
- s0uky
- IHI motion
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jakyho mas dealera, ale nejspis velice dobryho. Jedinej kdo vozi do CR R888 je Lexani a v rozmeru 195/50/15 ji maji za 2646 bez DPHjagy píše:Markgumy jsou spatne.. z nekolika nezavislych zdroju = praskaji.
R888 stoji v rozmeru 195/50 R15 2000,- bez DPH, coz je super.. Markgumy vyjdou snad jeste draz.
EDIT: tady je cenik http://www.lexani.cz/ceniky/TOYO%20OSOB ... 202007.pdf
EDIT2: V mym rozmeru coz je 225/40/18 bych se asi zesral, 9206Kc bez DPH.
"6 hvězd září, 5 rychlostí řadí, 4 gumy sviští, 3 diferenciály pracují, 2 litry křičí, 1 turbo tlačí... To je to co dělá ze Subaru all-wheel-drive."
na tyhle jsem taky cucel,jen by me zajimalo jak dlouho vydrzi?Amigo píše:bohuzel jsem bez zkusenosti ale pri dnesnim kurzu a cenach tech pneu tam by mozna stalo nejakou tu zkusenost ziskatje hodne pneu co u nas nejsou a hodne jich je predrazenych...
a co tahle? http://www.markgum.cz/index.php?page=pr ... mod=nrally
ta ma i Eckovou homologaci
Hodnotit pneu pokud nejezdíš F1 a nemáš tým technikù, kteøí to kontrolují poèítaèem mi pøíjde jako velmi subjektivní záležitost,...
Takže potom ¨to stejnì nakonec zùstane u designu
Jezdil jsem na Dunlopech SP sport a pøíjde mi že odcházely rychleji než nynìjší Falken FK-451,...s dosavadními jsem spokojen , drží velmi dobøe i v ostrých zatáèkách a na vodì i pøes 225 šíøi drøí stopu,....
Takže potom ¨to stejnì nakonec zùstane u designu
Jezdil jsem na Dunlopech SP sport a pøíjde mi že odcházely rychleji než nynìjší Falken FK-451,...s dosavadními jsem spokojen , drží velmi dobøe i v ostrých zatáèkách a na vodì i pøes 225 šíøi drøí stopu,....
Celica RA40 2.0 GT 81'(81kW) SOLD
Corolla KE35 1.2 74' (!!kW)
Carina 1.6 sedan 96'(78kW)
Carina 1.6 wagon 97' (78kW)
JDM wheels
Corolla KE35 1.2 74' (!!kW)
Carina 1.6 sedan 96'(78kW)
Carina 1.6 wagon 97' (78kW)
JDM wheels
jiste ze je to subektivni a taky zalezi jestli to je fwd, rwd nebo awd, na pocasi, povrchu, nastaveni podvozku, rozlozeni hmotnosti auta, ridicskem stylu, atd.... na druhou stranu to ze ti guma praskne, vypozorujes i samArnieGT píše:Hodnotit pneu pokud nejezdíš F1 a nemáš tým technikù, kteøí to kontrolují poèítaèem mi pøíjde jako velmi subjektivní záležitost,...
Takže potom ¨to stejnì nakonec zùstane u designu![]()
libas: mas tam dost znacne kvalitativne rozdielne pneu:Libas píše:Tak pánové, rozšiøuji okruh:
AVON ZV3
Falken ZE 512
Hankook K 104
Nankang Ultra Sport NS-II
Toyo T1-R
Yokohama c-drive RPB
Goodyear F1 GSD3
z tìchto si urèo nìjakou vyberu, ted jde o to, jakou
Falken ZE 512 by som nahradil s Falken FK 452 alebo 451(Ziexx512 su ovela ovela horsie) - osobna skusenost
Avon ZV3-nic moc referencie
ak chces slusnu pneu za nizssiu cenu tak bud
Toyo T1R, Falken FK452, Kumho Ecsta SPT
pripadne ak najdes za dobru cenu tak tak Pirelli Zero Nero, GY Eagle F1, Bridgestone Potenza RE050 (napr na www.pneumatikypriamo.sk)
Ja jazdim na FK452 a prekvapivo slusna pneu. Predtym som mal Braum Bravuris a je to nezrovnatelne lepsie. Vyrazne lepsia trakcia, podstatne menej casto sa aktivuje ABS, funguju aj na vode (aj ked na suchu lepsie)