Duální indikátory - ukončena výroba
Moderátor: LJay
Re: P: Duální indikátory - nabídka výroby
Na novým motoru sem rovnou vyzkoušel i duální budík pro měření tlaku a teploty oleje (DG-02) budík funguje bez problémů, takže pokud by někdo měl zájem,tak mu ho můžu vyrobit.
Podrobnosti o ceně a tak podobně sem přidal do prvního příspěvku tohohle tématu.
Podrobnosti o ceně a tak podobně sem přidal do prvního příspěvku tohohle tématu.
www.jfperformance.cz
Kdyby měl někdo zájem, tak mám vyrobené tři kusy budíků (2x DG-02, 1x DG-01).
www.jfperformance.cz
DG2
- zvladnes ho udelat aby chodilo s tim 0-5V cidlem na tlak od Bosch/VW?
- zvladnes ho udelat aby chodilo s tim 0-5V cidlem na tlak od Bosch/VW?
hIGGI: musel bych k tomu navrhnout nějakej jednoduchej konvertor se stabikem, protože ten interní by to už asi neutáhnul a upravit FW,ale jít by to mělo.
www.jfperformance.cz
Já si myslím, že utáhl. Určitě tam budou poměrně velký odpory, takže to moc žrát nebude.
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
furt to odkládám a odkládám... přes zimu už budu muset pořešit 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Trochu sem teď máknul a vyrobil jsem další nové indikátory, viz. první příspěvek.
www.jfperformance.cz
A chce se ti do toho? Rad bych v ramci standardizace pouzival tydle cidla vsude, jsou malyLJay píše:hIGGI: musel bych k tomu navrhnout nějakej jednoduchej konvertor se stabikem, protože ten interní by to už asi neutáhnul a upravit FW,ale jít by to mělo.
V momente pouzitelnosti s 0-5V cidlem pak asi neni problem do moznych parametru pridat i boost (0-5V map)
hIGGI: v tuhle chvíli na to bohužel nemám vůbec čas, protože totálně nestíhám. Až dokončím boost controller, který mám rozdělaný, tak budu navrhovat nový multi gauge a do toho bych to pak mohl zakomponovat. Stávající DG-xx a DM-xx bych nechal tak jak jsou.
Máš k dispozici datasheet k těm čidlům, abych se mohl podívat blíž na jejich technický specifikace?
Máš k dispozici datasheet k těm čidlům, abych se mohl podívat blíž na jejich technický specifikace?
www.jfperformance.cz
Tesim sa a chvalim ta ze stale inovujes a reagujes na nase poziadavky. Nedavno som pisal ze by som chcel s inym displayom a bez toho kruhoveho krytu a ty uz mas na to riesenie v podobe DM 02- super, takze objednavam s displayom farby amber a tesim sa na dodanie. Viac uz cez SZ.
Datasheet nemam, pouze namerene hodnoty a podle nich udelanej kalibracni soubor do Haltecha, pripadne jeste z jineho zdroje vzorecek prevodu napeti na tlak.LJay píše:hIGGI: v tuhle chvíli na to bohužel nemám vůbec čas, protože totálně nestíhám. Až dokončím boost controller, který mám rozdělaný, tak budu navrhovat nový multi gauge a do toho bych to pak mohl zakomponovat. Stávající DG-xx a DM-xx bych nechal tak jak jsou.
hIGGI: až dorazím boost controler, tak by se chtěl pustit do multi gauge, který bude mít konfigurovatelný rozsahy, aby na něm bylo možný použít ruzný typy čidel bez nutnosti úpravy FW, tak bych to tam mohl pak zahrnout.
www.jfperformance.cz