někteří už mě znáte z nissanclubu i s mojí Almerou N15 GTi,2.0 SR20DE se 143 k a 185 Nm.
Rád se s Vámi podělím o věcech kolem a kolem:
Po dlouholetým vztahu s jednašestkou jsem usoudil,že jiný auto nechci,ale chci si motoricky polepšit.Padla mi do oka jedna moc hezká za Jičínem už před rokem a 3/4 se 184 tis. km.
Je z Itálie a v podstatě měla dva majitele u nás,hezky opečovávaná a dopřáli jí i nový lak.
Je celá v sérii a tak to prozatím i chci do budoucna,jezdí přesně jak potřebuju (ale né,jak bych ve snu chtěl,no samozřejmě
Investice a doladění:
Po oddělání motoru nezdařeným přeřazením se dával jiný motor od jagyho s údajnými cca 140 tis km. + svíce,řemeny filtry náplně,spojka apod.
Gumy Hankook Ventus V12 205/45 R16,nový brzdy + l. zadní brzdič
Přední tlumiče,čalounění volantu,g.o. startéru,nová baterka,atd.
Teď je na autě 217 tis. km a po naladění zákl. předstihu na 17st. je motor sametovej,vytáčí se se silou k omezovači a nechá se s lehkou almerou cestovat i za 6,2l/100,nebo za víc jak 20l/100 na okruhu,kde nejen mě překvapilo,co tohle auto umí a nechá si líbit
Normálně léto 7-7,5l a zima 8,5-9,5l/100
Co do budoucna? Hlavně jí udržet před rzí a mít jí v tzv. kondici jak z výroby.Baví mě,jak nikdo z okolí ani netuší,jaký skvělý auto to je za malý peníze.