Marfi - Mitsubishi Lancer Evo 370ps:REZERVOVANO
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Re: Marfi - Mitsubishi Lancer Evo 370ps:REZERVOVANO
trochu odbočujete od tématu Marfiho EVA, ale ono se to tu bude zamykat, až prodá, takže to ani tak nevadí. Ale pokračovat v načaté diskuzi se dá v Pokecu, je tam někde výběr auta či tak něco 
Nejel jsem v nem, ale zajimalo by me, co je teda podle tebe auto co jede a je podle tebe obstojny auto na denni jezdeni a sem tam nejakej okruh, kdyz ti 400hp nestaci a F1 asi neprihlasis....
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
Designe, ty mas ale krasne pohadky.
Vsadim se, ze jsi jedine s tebou zminovanych aut nedostal na limit, tak nedelej ramena, jak jsou ti ty kone malo, pac ve vysledku bys dostal nasekano od kazdeho druheho hothatche.
Troska pokory neuskodi...
Kdyz uz OTckujem, proc se zamykaji temata prodanych aut? Co kdyz se chce pak nekdo na neco majitele zeptat? Je to problem nechat odemceno?
Kdyz uz OTckujem, proc se zamykaji temata prodanych aut? Co kdyz se chce pak nekdo na neco majitele zeptat? Je to problem nechat odemceno?
tak ono se nemusi pokazde jednat o to, abych zajel na okruhu nejlepsi cas...(ikdyz to samozdrejme je vyzva) stejnou ne li vetsi zabavu jde zazit i se slabsim autem a prave ho dostavat do maxima.. ja osobne nepotrebuju ani ty kone co mam v FD.. klidne by tam mohlo byt mene.. na beznych okreskach se mne muze klidne drzet i miata a budeme se bavit oba.
nechapu tady tu honbu za konema. jde prece o ten pocit z jizdy. nebo jsem sam kdo to tak ma?
ja osobne bych preferoval S2000 nez GTR a to jsem neridil ani jedno. uz na pohled jak jede mi prijde S2000 mnohem odvazjnesi a hravejsi. GTR je skaredy mastodont
nechapu tady tu honbu za konema. jde prece o ten pocit z jizdy. nebo jsem sam kdo to tak ma?
ja osobne bych preferoval S2000 nez GTR a to jsem neridil ani jedno. uz na pohled jak jede mi prijde S2000 mnohem odvazjnesi a hravejsi. GTR je skaredy mastodont
93´Rx-7 FD
hlavně se ty auta nedají v ničem absolutně srovnavat
S2K AP1 se na limit dostane malo kdo,to už chce opravdu zkušenosti.Zato z GTR(playstation),to je tak dokonale auto že se na limit dostane i pruměrný řidič...Tod vyčteno ,vykoukáno,vygooglíno,osobně jsem jel jen v AP1 a mužu říct,že na limitu to koule má obrovský....
Presne tak je to o pocitu ja nejsem zadnej nejlepsi zavodnik jsem normalni ridic a gtr mi sedi libi se mi moc je to sqele auto ktere me dokaze vyborne bavit a vubec nerikam to ze bych si s2000 na leto neporidil dost me laka to ze jento kabrio takze mozna bude.A jak bylo receno tty dve auta srovnavat nejdou.
Kdyz same OT, take zaneradim 
Plne chapu Marfiho ze sel do S2K, s kamaradem jsme na podzim jezdili tuhle trasu:
http://www.mapy.cz/#x=14.975219&y=49.78 ... %22fast%22}
Skoda 120LR (cca 90HP a 700kg) a FD. Rikam to nerad ale vetsi prca byla s LR, kvalty litaly 2 - 3 - 4 - 3 - 2 - 3 - 2 - 3 - 4 atd atd, FDcku stacila 2ka na celou trasu. FD bylo o rad rychlejsi ale FUN FACTOR s LR byl uplne nekde jinde .... doufam ze pochopite co se snazim rici
Plne chapu Marfiho ze sel do S2K, s kamaradem jsme na podzim jezdili tuhle trasu:
http://www.mapy.cz/#x=14.975219&y=49.78 ... %22fast%22}
Skoda 120LR (cca 90HP a 700kg) a FD. Rikam to nerad ale vetsi prca byla s LR, kvalty litaly 2 - 3 - 4 - 3 - 2 - 3 - 2 - 3 - 4 atd atd, FDcku stacila 2ka na celou trasu. FD bylo o rad rychlejsi ale FUN FACTOR s LR byl uplne nekde jinde .... doufam ze pochopite co se snazim rici
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

Rozumime, smrt v očích v každé zatáčce 
No tak já bych řekl přesný opak. Ano, při jízdě se všemi elektronickými anděly bude pro běžného řidiče relativně snadné dostat se na nějakých 80-85% (což bude znamenat bezpečné smazání skoro všeho ostatního), ale dostat se skutečně na limit a ještě s vypnutou veškerou elektronikou imho dokáže jen hrstka těch nejschopnějších řidičů.-rattray- píše:Zato z GTR(playstation),to je tak dokonale auto že se na limit dostane i pruměrný řidič...Tod vyčteno ,vykoukáno,vygooglíno
1. má GT-R ty limity ku*evsky vysoko
2. já mám zase vygooglíno, že čtyřkolka na limitu je to, co potřebuje nejrychlejší reakce a má skoro nulový prostor ke korekci, když se něco posere...
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
S tim druhym bodem souhlasim... Utrzena ctyrkola je opravdu masakr - myslim na suchu.... Na snehu nebo vode bych si pritom mohl popijet kavicku.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Co jsem slysel, tak utrzena ctyrkola na slikach je teprv zazitek ...
BMW E36 318is M42
Design píše:Presne tak je to o pocitu ja nejsem zadnej nejlepsi zavodnik jsem normalni ridic a gtr mi sedi libi se mi moc je to sqele auto ktere me dokaze vyborne bavit a vubec nerikam to ze bych si s2000 na leto neporidil dost me laka to ze jento kabrio takze mozna bude.A jak bylo receno tty dve auta srovnavat nejdou.
Aha, takze ne ze nejede, ale nejede rovne.. Jsme doma
BMW E36 318is M42
jak dlouho vydrží řidičák s Gtr?tak půl dne?:-D zajímavý,že kámoš po projetí v Marfiho káře chtěl kupovat právě Evo,jste si je mohli prohodit(za esko(-:) Nakonec to vyřešil,že koupil Subo a S2000si nechal 
Ja jezdil s AP2kou okresky i do hor a musim rict ze uz tehdy mi proste chybel vykon... Je to tak 5 let zpatky... Navic ten zadek mi prisel ze se neda utrhnout a pokud ano tak jedine do svodidel.
Co clovek to nazor... Nekdo je spokojenej s 240PS a nekdo musi mit kladivo na dalnice... 
Mimochodem ted co mam prekonovanou zadokolu tak verim ze 80% lidi zde by to ridit nechtelo - je to k posrani... Abych pravdu rekl spis se bojim nez abych se tesil ze to vytahnu na okresky...
Mimochodem ted co mam prekonovanou zadokolu tak verim ze 80% lidi zde by to ridit nechtelo - je to k posrani... Abych pravdu rekl spis se bojim nez abych se tesil ze to vytahnu na okresky...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
tahle bestie??Zemi píše: Mimochodem ted co mam prekonovanou zadokolu tak verim ze 80% lidi zde by to ridit nechtelo - je to k posrani... Abych pravdu rekl spis se bojim nez abych se tesil ze to vytahnu na okresky...
http://www.sportovnivozy.cz/38763-mazda ... turbo-most
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Souhlasim s Zemim
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
zemi: mě to právě hrozně láká, ale vim že svezení je nereálný 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
sakra tady to zije
sranda jak muze nekdo srovnavat s2k a gtr
a souhlas s jagym....viz na youtube jak dany s ctr staci gtr a jinym, zdaleka silnejsim karam....kone nejsou vsechno
ale na pozerstvi kone musi byt

a souhlas s jagym....viz na youtube jak dany s ctr staci gtr a jinym, zdaleka silnejsim karam....kone nejsou vsechno
ale na pozerstvi kone musi byt
NS pacient...under 8
1st czech Nordschleife penzion
1st czech Nordschleife penzion
Designe, Ty ses s tim SRkem neponaucil? Nebyl si schopnej to rozchodit a ted si chces porizovat GTR?
Nehlede na to, ze Ti vsichni rikali, at ten motor das nekomu, kdo tomu rozumi a stejnak sis nedal poradit.
Nehlede na to, ze Ti vsichni rikali, at ten motor das nekomu, kdo tomu rozumi a stejnak sis nedal poradit.
S14 Zenki
eso píše:sakra tady to zije![]()
ale na pozerstvi kone musi byt![]()
BMW E36 318is M42
Nejvetsiho pindika mam stejne ja;))
Panpica: asi budu porizovat uz postavene gtr. Kdyz jsem mel 14ctku nemel sem dost financi jeste jsem nepracoval a pak jsem pochopil ze to jsou vyhozene prachy dotoho investovat.proto si poridí radeji poradne udelane auto ktere stavi lidi co tomu rozumi.
Vyhozené prachy je to pro lidi kteří se v tom nechtějí vrtat a nebaví je to / neumí to... Myslím že je tady pár lidí co by si to tvé GT-R mohlo taky koupit ale jednoduše ho nechtějí... Jsem zvědav jak si budeš říkat že je to pořádně udělané auto při prvním velkém servise + poplatky na před a po okruhový servis
Osobně si myslím že GT-R na S2K nemá i když má 3 000 000hp. Někomu stačí auto za 150 000kč ale mají v něm ten pocit z dobře odvedené práce za volantem bez technologie z F22 Raptor 
2005 Mitsubishi Lancer Evolution VIII 360PS 490Nm - R.I.P. :-(
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR