Levný japonský kabriolet
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Levný japonský kabriolet
Děkuji za příspěvky. Samozřejmě jsem o MX5 nikdy nepochyboval a věřím, že je to skvělé auto. Jinak jsem rád, že jsem vás tu také pobavil, i když nechtěně. 
Nissan Primera 96 kW - sešrotováno
Suzuki Liana combi 1,6 76 kW
-
Retra.Michal
Ináč ešte mna napadlo že je aj Toyota paseo cabriolet a aj celica cabriolet
Honda Civic 6G Japan D14A4 (Daily)
http://www.facebook.com/HondaCivic6G
http://www.facebook.com/HondaCivic6G
Ještě otevřu moje naivně-vtipné vlákno.
Teď jsem objevil na prodej Toyotu Celicu cabrio, viz. http://auto.bazos.cz/inzerat/19426132/T ... rio-6g.php Je to krása. 
Nebo ta Paseo http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... oFrom=list, taky krása.
Nebo ta Paseo http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... oFrom=list, taky krása.
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
ta Celda ma styl 
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
Jj, navíc mi přijde vzácnější než leckterý mega-supersport. Alespoň v ČR, protože jsem naživo žádnou nikdy neviděl. MX-5 je proti tomu rozšířená asi jako škodovky. 
ja myslel ze ti jde o jizdni zazitek. ta celica ve me nenechava moc dobrej dojem.

Tahle debata má vážně koule, začne na astře a peugeotu, MX-5 v 1.6 nebere v úvahu jenom proto že je to 1.6
a o jízdní vlastnosti mu moc nejde, havně ale aby to mělo výkoný motor a jelo to rovně,ne? To sem se nechal trochu unést.
Každopádně naprosto souhlasim čekat, pošetřit a koupit Miatu, i za ty samý peníze co Celicu cabrio jsi schopnej sí v rámci mezí sehnat, když dobře natrefíš (třeba jako já
)
Každopádně naprosto souhlasim čekat, pošetřit a koupit Miatu, i za ty samý peníze co Celicu cabrio jsi schopnej sí v rámci mezí sehnat, když dobře natrefíš (třeba jako já
birda: V podstatě máš pravdu. Netajím se tím, že jsem tak trochu frikulín a zastydlý puberťák, no. Hlavně cabrio a aby jelo rychle rovně.
Nemám s tím problém. Každý má priority jinde, jinak by celé forum jezdilo v MX-5. 
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
+1onsad píše:birda: V podstatě máš pravdu. Netajím se tím, že jsem tak trochu frikulín a zastydlý puberťák, no. Hlavně cabrio a aby jelo rychle rovně.Nemám s tím problém. Každý má priority jinde, jinak by celé forum jezdilo v MX-5.
V tom případě bych se vysral na Japonsko a koukal po Evropě, kde je takovýchto kabrioletů mnohem větší výběr 
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
-
Idaho von Věšín
Nevím jaký je jeho fin. limit ale pokud by byl zájem má tu na výber ze dvou mX5 - "bohužel" obě Nb a obě 1,8.... ( kdyžtak sz - jsou zazimované na dílně )
Naposledy upravil(a) Idaho von Věšín dne 17 úno 2013, 17:35, celkem upraveno 1 x.
Ja bych v MX5 nejezdil. Ani S2000.
Jsou mi male.
Vic mista mam i v Daewoo Tico.
Jsou mi male.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Tak to máš asi nějaký extra nadstandardní tělesný proporce. Podle mě je tam místa stejně jako v ostatních autech. Jenom je ten posez nižší, což tlustým a starým vadí, protože se těžko zvedají. Ale jinak si nedokážu představit, že by měl s miatou problém "normální" člověk.
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Kamarad ma snad 192cm a ma NA 
NB a ty kolena spolujezdce od 1min jsou moje.
Mam vuci telu dost dlouhe nohy. BTW s nohama velikosti 49 se mi u spousty aut hodne prijemne slape na pedaly.
http://youtu.be/I4F9yd6zKbE
Mam vuci telu dost dlouhe nohy. BTW s nohama velikosti 49 se mi u spousty aut hodne prijemne slape na pedaly.
http://youtu.be/I4F9yd6zKbE
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
woyta ma 90kilo urcite a pro takove je miata mala.. ostatne i ja jsem byl celkem prekvapen jak je S2000 uvnitr tesna. do FD se taky leckdo nevejde.Xcriss píše:Kamarad ma snad 192cm a ma NA
93´Rx-7 FD
A ty si Lundgrem alebo nejaký bezkrký zápasník, lebo ja mám teda ramená jak zešlapaný rýl a 182cm, ale nohy si v S2000 aj vystrem a hlava mi netrčí nad strechu.Woyta píše:Ja bych v MX5 nejezdil. Ani S2000.
Jsou mi male.
Vojta je jak vysokej, tak kulatej. Takže FD si neobleče a miatu už ani omylem.
ja mam taky 90, i lehce přesMeTaN píše: woyta ma 90kilo urcite a pro takove je miata mala.. ostatne i ja jsem byl celkem prekvapen jak je S2000 uvnitr tesna. do FD se taky leckdo nevejde.

Když vidím tuhle MX-5 http://auto.bazos.cz/inzerat/22329236/Mazda-mx-5-NA.php
Má to auto nějaký vyložený problém? Cosi jsem četl o podlaze z jednooho kusu hliníku, která se nedá srovnat. Takže bouraný auto jsou v podstatě k ničemu. A jinak turbo to nemá a akorát asi koroze?
Dík.
Má to auto nějaký vyložený problém? Cosi jsem četl o podlaze z jednooho kusu hliníku, která se nedá srovnat. Takže bouraný auto jsou v podstatě k ničemu. A jinak turbo to nemá a akorát asi koroze?
Dík.
Inzerát už tam není, tak předpokládám, že tam byla modrá mx-5 NA. Ta už je prodaná a na takovou cenu můžeš rovnou zapomenout. Byl to úlet co se tady už jen tak neuvidí...
Jj, modrá, první generace? Bylo to dobré auto? Nebo jste někdo znal majitele?
JJ modra NA za 37t CZK.Kousmen píše:Inzerát už tam není, tak předpokládám, že tam byla modrá mx-5 NA. Ta už je prodaná a na takovou cenu můžeš rovnou zapomenout. Byl to úlet co se tady už jen tak neuvidí...
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

Byla mladýho kluka, kterej působil na mx-5 fóru. Chce nějakýho bramboráka a finance mu s největší pravděpodobností zajišťuje papá. Taky proto ji dal takhle zadarmo. To se moc často nestává. U nás jsou k sehnání spíš od 50 000 v nic moc stavu. Já bych na NAčko radši našetřil min. 80 000,- a zajel k hitlerům, tam je na výběr z lepšího materiálu...