Zdravím všechny JDMfily, dovolte, abych se představil... Jmenuji se Lukáš Soutor, je mi 19, studuji a od 3 let jsem těžce autofilní pacient, takže byste asi čekali, že proháním nějakého Kivíka s D15B2, ale opak je pravdou...

Bohužel zatím ještě nemám ani papíry (ANO, stydím se za to...

), ani auto, protože jsem skoro všechny úspory nastrkal do fotovýbavy. No, to by asi stačilo, stejně to nikoho moc brát nebude a tak přejdu rovnou k věci a k příběhu, jak jsem se na toto fórum dostal.

Jednoho podzimního dne jsem o volné hodině znuděně čekal na další vyučování, takže jsem popadl foťák a vylezl ze školy. Vzpomněl jsem si, že se spolužák zmínil o Hondě CR-X, která parkuje skoro každý den na jeho trase cesty do školy a tak jsem vyrazil. Céro jsem už několikrát v Jihlavě potkal a hrozně se mi líbilo, ale bylo to vždy, když jsem spěchal a tak jsem udělal jen pár fotek. Dorazil jsem na místo a CR-X stálo v řadě zaparkovaných aut...

Před ním bylo volné místo ale bohužel hned za ním bylo nalepené další auto, takže se zadek nedal nějak rozumně vyfotit...

Po pár minutách, co jsem běhal kolem auta si mě z okna všiml pan majitel a začal se vyptávat, proč to auto fotím, takže jsem mu vysvětlil, že jsem pacient na JDM a stará auta obzvlášť...

Ukázal jsem mu pár svých fotek, příjemně jsme si popovídal a vyměnili kontakty...

Po několika zveřejněných fotkách na FB se mi ozval místní pan šéf a Pawson, ale teď už dost keců, tady jsou fotky...

Snad se budou líbit...
Tak a závěrem bych dodal, že se můžete těšit na pár dalších (snad zajímavých) fotek...

Například na Skyline R32, Skyline KPGC10, STI na sněhu, a tak dále...