jist se prece musi
Patrik - Nissan S14
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Patrik - Nissan S14
já klidně budu točit pivko
podávat klíče atd 
PS: polovičku nechám doma
PS: polovičku nechám doma
Nejak se to tu rozjelo
V plánu je vytahat z auta všechno nepotřebný, ošetřit a trochu vystužit kastli a motorovej prostor, nápravy dostanou nové PUR siláče + unibaly někde..
Speedy: klidně se zastav, každá ruka dobrá... Ale musí se toho udělat víc než posledně když si tu byl o víkendu
V plánu je vytahat z auta všechno nepotřebný, ošetřit a trochu vystužit kastli a motorovej prostor, nápravy dostanou nové PUR siláče + unibaly někde..
Speedy: klidně se zastav, každá ruka dobrá... Ale musí se toho udělat víc než posledně když si tu byl o víkendu
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
jo tehdá se toho udělalo hodně, díky jedné věci 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Ještě že nevim o čem je řeč.
Dnes a včera práce zase o trochu pokročili 

Ještě však neni hotovo, zítra se to musí ještě pořádně projet a pár věcí provařit jinde..

Ještě však neni hotovo, zítra se to musí ještě pořádně projet a pár věcí provařit jinde..
Taková škoda
Vařeního tam máš ještě hodně.
Vařeního tam máš ještě hodně.
To snad nehrozí, nissan musí jezdit 
Už se mi začínaj doma hromadit věci, včera došel balíček z USA dnes z JPN..

Apexi PowerFC a tyče řízení Touge factory s unibalovými čepy
HyperFlex sada Energy siláčů za což děkuju infinitimu
Už se mi začínaj doma hromadit věci, včera došel balíček z USA dnes z JPN..

Apexi PowerFC a tyče řízení Touge factory s unibalovými čepy
HyperFlex sada Energy siláčů za což děkuju infinitimu
Nová není 
Jojo, tyčky vypadaji moc hezkyAwatar píše:Koukám že sis nechal poradit.
Ještě se pak optám na pár věcí až to budu skládat.
- svobyrider
Na kolik tě vyšly?já mám zálusk na ty od teinu, tak jestli nevyjdou levněji.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
Dnes jsem tu měl návštěvu z Budějic, Tábora, Prahy a Pelhřimova tak se něco málo udělalo 
Na zkoušku se naházeli nejdůležitější věci a zkoušela se jednotka a taky se bude vyrábět nové potrubí k IC na míru a taky všechny možný držáky díky menšímu prostoru

Na zkoušku se naházeli nejdůležitější věci a zkoušela se jednotka a taky se bude vyrábět nové potrubí k IC na míru a taky všechny možný držáky díky menšímu prostoru

Tak sezóna začala, ale s Nissanem se bohužel ještě nějakej pátek nesvezu.

Kastle přes zimu prošla úpravou předních podběhů a trochou odlehčení. Z interiéru byla vyndaná zvuková izolace...

V nejbližší době je v plánu dokončit karosářské práce a celou kastli obrousit zatmelit a hodit do laku, potom se to už snad trochu pohne a začne se skládat...
Momentálně čekám než mi opískujou nápravy, aby se mohli hodit do laku a poskládat, aby byli připravený na montáž na auto.

Sem tam když je čas a chuť tak se taky trochu něco udělá...

Doma už jsou připravený nějaký věci, bohužel toho ještě dost chybí
.
Díky Infimu za Energy siláče a BC podvozek, jagymu za objednávku z ES a ostatních věcí, klukům z Drift-angle za věci a Awatarovi za dovoz a Davidovi, Koudymu za turbo...

Kastle přes zimu prošla úpravou předních podběhů a trochou odlehčení. Z interiéru byla vyndaná zvuková izolace...

V nejbližší době je v plánu dokončit karosářské práce a celou kastli obrousit zatmelit a hodit do laku, potom se to už snad trochu pohne a začne se skládat...
Momentálně čekám než mi opískujou nápravy, aby se mohli hodit do laku a poskládat, aby byli připravený na montáž na auto.

Sem tam když je čas a chuť tak se taky trochu něco udělá...

Doma už jsou připravený nějaký věci, bohužel toho ještě dost chybí
Díky Infimu za Energy siláče a BC podvozek, jagymu za objednávku z ES a ostatních věcí, klukům z Drift-angle za věci a Awatarovi za dovoz a Davidovi, Koudymu za turbo...
Tak se po delší době zase něco málo udělalo .. 

Nápravy prošli pískováním a komaxitem

A následně byli nalisovány kompletní PUR silentbloky od Energy suspension a čepy Megan racing, které by měli být oproti serii o 2-3 cm vyšší.

Pak to všechno přišlo sešroubovat dohromady

Mezitim se taky vyrobil nový držák actuatoru pro nové turbo aby bylo ve správné pozici pro lepší vedení vzduchu
před

a nová pozice

a taky nový soft..

Momentalne je v planu co nejdřív dokončit práce na kastli a začít to pomalu skládat at to ještě letos vyjede

Nápravy prošli pískováním a komaxitem

A následně byli nalisovány kompletní PUR silentbloky od Energy suspension a čepy Megan racing, které by měli být oproti serii o 2-3 cm vyšší.

Pak to všechno přišlo sešroubovat dohromady

Mezitim se taky vyrobil nový držák actuatoru pro nové turbo aby bylo ve správné pozici pro lepší vedení vzduchu
před

a nová pozice

a taky nový soft..

Momentalne je v planu co nejdřív dokončit práce na kastli a začít to pomalu skládat at to ještě letos vyjede
Ty vole, si sa do toho riadne pustil.
Super práca
Super práca
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Nechces mi "se" pujcit, ze by mi taky neco udelalo?
Masakr, to bude uplne nove auto...
Masakr, to bude uplne nove auto...
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
Kde jsi sehnal tak vysoké kozy? Potřebuju 

Diky kluci.
Xcriss: Jo kdyby se..
musíš sám, já taky musel 
Kozy jsou homemade a dělal je strejda, taky jsem je scháněl ale všechny byli na nic tak jsme vyrobili vlastní

Xcriss: Jo kdyby se..
Kozy jsou homemade a dělal je strejda, taky jsem je scháněl ale všechny byli na nic tak jsme vyrobili vlastní

Lak na zadni naprave je co? daval jsi i zakladovku?
Dobra prace, svezes se jeste letos, nebo proste S14 v klidu dodelas a das nam cuchnout pristi rok?
Dobra prace, svezes se jeste letos, nebo proste S14 v klidu dodelas a das nam cuchnout pristi rok?
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?