MeTaN - Mazda RX7 FD
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: MeTaN - Mazda RX7 FD
Koukám že zlatý SXo.. 
Schvalne mrknu co je u me, mam pocit ze jeste puvodni pumpa. Z filtru tekl pekny mazut a od Jardy proud nadavek pac mu vytekl do jeho cupriny 
NJN zlaty SXko
NJN zlaty SXko
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

mne tekl z filtru cisty benzin.. ani znamky po nejakem zbarveni nebo znecisteni.
nakonec je mozne, ze ten "stary" filtr tam byl cca ty 3roky od doby kdy se na aute delal motor a dalsi veci.
nakonec je mozne, ze ten "stary" filtr tam byl cca ty 3roky od doby kdy se na aute delal motor a dalsi veci.
93´Rx-7 FD
tady je takovy pekny kousek cesty, bohuzel to ten mini samsung nejak nedal, jak obrazem tak zvukem je to hruza. Snad si na pristi sezonu poridim nejake lepsi zarizeni.
93´Rx-7 FD
Pěkná RZ.
Chce to GoPro3
Chce to GoPro3
Zrovna dnes me tak svrbely ruce a nic nereknes NOO 
Tvoje mrky ven me neprestavaji fascinovat.
Tvoje mrky ven me neprestavaji fascinovat.
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

no to je dost,že si tu 1.3ku zase jednou vytáhnul na projížďku 

touge-project.cz
Co třeba o víkendu? možná bych dorazil s Nissanem
A mužem udělat nějakej cruice 
Steering Media

Nissan/Datsun 280ZX Turbo - projekt, který snad jednou dokončím
Nissan Primera GT P10 - daily car se špetkou zabavnosti

Nissan/Datsun 280ZX Turbo - projekt, který snad jednou dokončím
Nissan Primera GT P10 - daily car se špetkou zabavnosti
- svobyrider
No, kdyby mi na zadku už nelezly dráty, tak bych dotoho šel..scháním aspoň něco na doježdění tak uvidíme.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
než to bude uplna kalamita.. vyskrabal jsem se do vedlejsi vesnice a jeho "mrtveho mestecka" ovsem zeby se stim dalo nejak jezdit, to se rict neda
))
klouze se to ovsem kraaasne a uplne samo
klouze se to ovsem kraaasne a uplne samo
Naposledy upravil(a) MeTaN dne 10 kvě 2016, 06:56, celkem upraveno 1 x.
93´Rx-7 FD
Nechapu,
ja s tim nemohl ject pri -5 stupnich ani po asfaltu a ty si to davas takhle po snehu....?
Nekde je chyba a u me rozhodne NE....
ja s tim nemohl ject pri -5 stupnich ani po asfaltu a ty si to davas takhle po snehu....?
few S2K wrecks
used to be Lancer Evolution II GSR CE9A
ママさん Suzuki Swift Sport ZC32S
Když sem jel z mostu na RE070 tak sem břicho táhnul po sněhu a dalo se, jenom se nesmíš na plyn ani blbě podívat.Qvale píše:Nechapu,
Jo na tachaku 180km/h a muzete se kochat pane grafikuMeTaN píše:jemne na to, normalne za tri a tvrdy

Ondra se zastavil na kus reci a pristihl nas jak se s petanem valime pod autem
no ale k veci, po delsim premysleni jak trochu ulevit autu (i mne) na nasich slavnych rozbitych cestach jsem se priklonil k trochu riskantnimu kroku.
Naskyla se moznost vzit original FD tlumice z 95modelu, najeto maji neco malo pres 60k ale bylo to za cenu jedne nadrze benzinu takze nakonec proc ne.
tohle prislo, vypadaji fajn ale roky maji, najeto taky... takze kdovi Atualne mam na aute (nejspis) R2 verzi tlumicu coz je "legendarni" ovsem docela tvrda varianta a vzhledem k tomu ze okruh je v mem pripade vetsinou jednou rocne, je to slaba utecha na ten zbytek cest.
Na krasne ceste je to parada ale jakmile prijde nas tankodrom tak musim hodne zvolnit. (a to mne nebavi
)
Kdo mel moznost se semnou svezt tak mi da urcite zapravdu.
seriove tlumice nejsou teda taky zadna velka mekota ale mel bych ziskat vice kontaktu gumou s asfaltem.
Za mořem je docela oblibena kombinace pouziti seriovych tlumicu se snizenyma pruzinama, ktere auto poslou zrhuba o palec a pul dolu a auto se pak stane idealne vyvazenou kombinaci pro street a track, to by mohl byt nakonec muj konecny stav.
No nakonec jsou to vsechno jenom teorie ale hodlam to zkusit.
viva la okresky
Naskyla se moznost vzit original FD tlumice z 95modelu, najeto maji neco malo pres 60k ale bylo to za cenu jedne nadrze benzinu takze nakonec proc ne.
tohle prislo, vypadaji fajn ale roky maji, najeto taky... takze kdovi Atualne mam na aute (nejspis) R2 verzi tlumicu coz je "legendarni" ovsem docela tvrda varianta a vzhledem k tomu ze okruh je v mem pripade vetsinou jednou rocne, je to slaba utecha na ten zbytek cest.
Na krasne ceste je to parada ale jakmile prijde nas tankodrom tak musim hodne zvolnit. (a to mne nebavi
Kdo mel moznost se semnou svezt tak mi da urcite zapravdu.
seriove tlumice nejsou teda taky zadna velka mekota ale mel bych ziskat vice kontaktu gumou s asfaltem.
Za mořem je docela oblibena kombinace pouziti seriovych tlumicu se snizenyma pruzinama, ktere auto poslou zrhuba o palec a pul dolu a auto se pak stane idealne vyvazenou kombinaci pro street a track, to by mohl byt nakonec muj konecny stav.
No nakonec jsou to vsechno jenom teorie ale hodlam to zkusit.
viva la okresky
Naposledy upravil(a) MeTaN dne 10 kvě 2016, 07:02, celkem upraveno 1 x.
93´Rx-7 FD
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
To jsem zvedavy na vysledny efekt
Mohlo by tofungovat... Musis me pak zase svezt po 100 letech 
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
- svobyrider
Hmm, to jsem zvědav, kdyby jsi potřeboval pomoc, tak neni problém. 

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
tak svoby pomohl s prohozenim a vcera jsme to zlehka projeli.. mam z toho radost, je to jakoby mi nekdo dal do pneumatik zpatky vzduch misto betonu 

93´Rx-7 FD
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
to bude ostré okreskování.. 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
LOOOSER..... 
few S2K wrecks
asi uz jsem na to stary, ale chci to takhle
93´Rx-7 FD
Vymena je dost znat a pozitivnim smerem, neprijemne odskakovani je pryc a podvozek konecne na okreskach pracuje tj odfiltrovava nerovnosti. Otackomer ani neposkocil oproti predchozimu set-upu kdy na hrbolate ceste diky odskakovani zadnich kol si rucicka uzila 
Jsem zvedav na dlouhodobe testovani a zkusenosti.
Jsem zvedav na dlouhodobe testovani a zkusenosti.