CTR 7g....ci ako naplnit prazdno v garazi

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Miha

Re: CTR 7g....ci ako naplnit prazdno v garazi

Příspěvek od Miha » 08 pro 2012, 11:13

Ten civic je solidní zbořenina. To snad nikdo normální koupit nemůže, snad jenom na díly.
Ad výběr nového: O něčem menším a mrštnějším si neuvažoval? Třeba Suzuki Swift sport, ale jestli s ním budeš jezdit na okruhy, tak ti asi bude pár koní chybět.

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 08 pro 2012, 14:11

Peca: namiesto Maganu RS mame Octavie RS Tdi, Podarilo sa aspon vybavit velmi slusnu vybavu navyse a co podstatne upravu softu na 205hp a 420Nm priamo v Skodovke so zarukou. Do istej miery je plusom lepsia kazdodennost (miesto vzadu, kufor, pohodlnejsi podvozok) a spotreba Octavky RS Tdi na druhej strane je minusom ze riesim zas druhe auto ktore si budem moct raz za cas vystriedat s daily a zobraz ho aj na okresku aj na okruh.

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 08 pro 2012, 14:14

nad swiftom Sport som chvilu tiez rozmyslal kvoli tomu ze si viem vybavit taku cenu ze vyjde len o malicko viac to ako jazdene Clio RS alebo Civic FN2. Zda sa mi to ale uz prilos vela kompromisov a menej emocii

jarka

Příspěvek od jarka » 08 pro 2012, 16:25

Jsem teď na zimu pořídil Ignis sport, což je auto skoro na úrovni swifta a hodně mě překvapilo jak mě i v porovnání s ctr baví (těch cca 930kg dělá zázraky :) ). Z mýho pohledu by zábavná předokola měla mít lsd a pokud to nemá, tak už bych klidně do toho swifta šel.
Hairdresser car

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 08 pro 2012, 16:45

poviem to inak Swift mi je pomaly. Inak ale suhlas spera by mala byt z toho pohladu ma jemne navrch Honda, je tam viac moznosti ako ho doplnit. Jedine co ho ma v tejto triede je FN2 Championship. (Megan RS Cup, Mazda 3MPS uz je kusok zas ina kategoria v tej by bola volba uplne jasna - Megan RS Cup)

jarka

Příspěvek od jarka » 08 pro 2012, 17:21

V tom případě bych to viděl jasně, FN2 s LSD :) (bych už ani nehledal nic jinýho, spíš jen správný kus).
Hairdresser car

LastV8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LastV8 » 08 pro 2012, 17:44

ee Vilo, ty potrebujes toto:
Civic Type R Mugen 240Bhp :twisted:

Obrázek
Obrázek
daily and fun: 10' Mazda 3 MPS II BL

exfun:
07' Honda Civic Si
01' Mazda MX-5 NBFL 1.8 Sportive
96' Subaru Impreza GT
99' Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS

http://revrats.sk/
https://www.facebook.com/revrats/

Miha

Příspěvek od Miha » 08 pro 2012, 17:52

Swifta jsem myslel minulou generaci, ale to je jedno. Jestli se ale v podstatě rozhoduješ jen mezi CTR a Cliem RS, tak bych šel do Hondy (pohled člověka, který nic jinýho než Hondu neměl :wink: )

eso

Příspěvek od eso » 08 pro 2012, 20:29

blesk: ja mam pocit, ze v tom mas gulas, co to vlastne vubec chces...nezlob se na me, ale pusobi to tak na me....nechapu proc jsi daval teda clio pryc, kdyz na daily mas octavii? a s najezdem 2tis km rocne sis mohl nechat nejaky ultimativni auto jako clio, M3 apod....nebo jsi proste "postizenej" stejne jako ja a musis furt menit auta dokud nebudes spokojen :wink:

my s malakaiem jsme na to ale vyzrali a sli na to opacne: poridili jsme si "vrchol potravinoveho retezce" v nama danych kriteriich a ted premyslime nad blbostma, jaky fun auto na zimu a jaky auto na zavody na okruzich a jaky na kopce apod....ve finale si koupime tak jedno z deseti na kterych jsme se shodli, ze odpovidaji volbe (uz jen proto ze kazdy druhy den mame jineho viteze vyberoveho rizeni) ale je to zabava.... :D

udelej to jednoduse: napis jasny kriteria a auto se najde 8) na to je nas tu dost, byt vetsina je zaslepena ze jen sikmoocka umi udelat auto

za sebe (bez znalosti tvych kriterii) bych volil hot hatch stary clio williams nebo posledni clio RS red bull edition (umim ho sehnat za cenu ojety FN2) a kdyz zadokolu tak M3....4x4 bych nechtel
NS pacient...under 8
1st czech Nordschleife penzion

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 08 pro 2012, 21:45

Ja v tom mam docela jasno trichu sa to tu ale zvrtlo.
Chcem proste EP3, FN2 alebo Clio 197 (ideal s Recarami a cup podvozkom)
a v original seriovom stave, neosupane, neburane...

Ma to byt auto ktore je denne pouzitelne. Proste nechat Octavku doma a ist snim do prace a ked vyjde cas ci sa cestou pritrafi par peknych zakrut tak si ich uzit.

Upravovat moc nechcem- je to cesta do pekla- zacnes a nevies s tym prestat- mesiac nieco nekupis, nevylepsis a uz si z toho nepokojny. Potom zistis ze si dal do toho uz vela penazi a vies ze ked si uz zacal budes pokracovat kym ho nepredas. Zaroven sa vzdy najde nieco co by si rad dlhodobejsie jazdil. Dobra seriovka sa da tiez predat s mensou stratou ako upravene auto, cize to tak neboli auto po roku vystriedat. Jedine co som takto obisiel bol Leon Cupra R- este dnes je v top seriovom stave (vravi mechanik- kamarat kde s nim chalan chodi)

Keby som mal volnu ruku tak si kupim naraz viac roznych aut. Rodina si ale ziada ine a nemam este pre to doma podporu ako napr Malakai a asi aj ty Eso.

Teraz maju napr jedno Gordiny predvadzacku v Renaulte kde chodime s Lagunami (predchodca Octavky RS co teraz prisli) rok 2010 17tis km za 12900- dobra cena, ale chcem za to dat o nieco menej, takze by som bol uplne spokojny aj s nejakou 2006-7 Clio 197 alebo FN2. EP3 sa obavam ze budem potom riesit repasy a zas sa to zvrhme na upravy a budem sa toho. velkou stratou zbavovat.

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 08 pro 2012, 21:54

este doplnenie- Eso tych 2tis km mi prave vadi a ukazalo ze to nebude lepsie ani s dalsim autom ak to bude nieco ine ako bezne pouzitelne. 2tis km znamena ze to auto nedostanem do ruky tak ako by som si predstavoval.
Vidim to na daily s ktorym jazdim niekedy az moc rychlo na to ze na to vobec nie je stavane (nemyslim rovno po dialnici)

eso

Příspěvek od eso » 08 pro 2012, 22:18

ok, kdyz mas jasno,tak je to jednoduchy...moje volba na tvym miste je jasna....tak drzim palce pri nakupu,ani s jednim ale chybu neudelas
NS pacient...under 8
1st czech Nordschleife penzion

Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca » 15 pro 2012, 13:27

eso píše:
my s malakaiem jsme na to ale vyzrali a sli na to opacne: poridili jsme si "vrchol potravinoveho retezce" v nama danych kriteriich
Ty myslim ze si ji chvili nechas, ale u Malakaie bych si nebyl tak jisty :D

Odpovědět