Jaká kola na Widebody 350Z?
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Jaká kola na Widebody 350Z?
Dejf: nevim proč by se mněli delat zakazkové tlumiče mista na posunuti uloženi tlumiču je tam až až,takže bych to nekomplikoval,vy tu všichni děláte ze všeho vědu... Je to jentaková uvaha takže možna nani ani nedojde,je to dost komplikované....
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Podle meho pro posouvani tlumicu nebude duvod... 
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
to že s tim půjde jezdit, ještě neznamená, že to bude fungovat...
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Je to ale porad o tom, jak chces rozsireni resit? Pokud jen pres kola, resp. podlozky tak nemusis upravovat ramena, ulozeni, tlumice, poloosy...Xcriss píše:Ok - opustme prosim uz tech 7cm a venujme se nove vzniklemu stridmejsimu planu 5cm a 9" a 10" kolumTam to proste problem uz byt nemuze (dle meho), takze nebude ani potreba tolik veci nejak radikalne upravovat...
Pokud budes chtit ale auto rozsirit na ramenach, tak bude potreba delsich poloos (zakazkove jdou udelat i u nas), upravit - rozsirit ramena, mozna ulozeni tlumice... jsou to dve radikalne odlisne reseni, kdy jedno je prakticky bez problemu a druhe slozite a drahe.
[quote="Vavris"]Imola: trochu OT - jak se cítíš v Zetku po E46? Bavil jsem se o tom jednou s Kamlikou a oba jsme se shodli, že to bude asi krok zpět... Teda čistě teoreticky, 370Z jsem zatím viděl jen na obrázku 
Kluci Vy mě bavíte :
Vážně si mylsíte, že bych si koupil auto, které je krok zpět?
....už jsem se s porovnáním vyjadřoval pod tématem svého auta...., ale asi takhle - s M3 jsem najel pro zábavu cca 60tis - znám ji tedy dost na to, abych bral v potaz pouze její reálné vlastnosti, nikoli její legendární renome, které už samo o sobě může dehonestovat jakékoli soupeře, dále... - Z jsem zkusil 2x na silnici a jednou i s mým vybraným výfukem revolution catback Akrapovič (pecka)... - obecně ve srovnání nebyl jsem ani zklamán ani nadšen - v porovnání s M3 - prostě dosti podobné performance a tohle na rozhodnutí možnosti jít do něj nestačilo...
pak jsem zkusil verzi GT Edition s lepším podvozkem jako spolujezdec na Mosteckém okruhu - měla taky lepší výfuk a hodnota výkonu je cca +/- 2ps jako M3 tedy cca 340-345ps, přičemž točák je pak o cca 10nm vyšší, ale to je jen papírová hodnota, která nic neříká, stejně jako nachlup stejná váha, ...nicméně - chování na okruhu bylo naprosto supr a to auto mě nadchlo - a časy byly naprosto srovnatelné s M3 - plus auto narozdíl od obyčejného nafouklého kupé od BMW je reálně prevé sportovní auto - nižší, širší, a v tomto ohledu emocnější... v souhrnu to auto dává v performance to samé co M3 - samozřejmě trochu jinak každý vůz, s různými přednostmi - zde opět rozebírám:
M3 má charakternější motor a zejména výfuk - ten dělá ty emoce a charakter zejména - což u 370Z řeší úprava, jinak její V6 nemá chybu a má více méně téměř stejný rozsah použitelných otáček, zrychlení z 0-200 je u 370Z s lepším výfukem naprosto totožné - auta jedou nachlup vedle sebe... - zde to tedy není krok ani dopředu ani zpět.... Charakter motoru 370Z s výfukem je svéhlavý - je prostě jiný než pila u M3, ale dává jiný charakter, který však též nelze nazvat krokem zpět, jen krokem "jinam"
370Z generuje větší boční přetížení, jsem s ní v mnoha zatáčkách rychlejíš než s M3! - ano je to tak... ...prověřeno dostatečně - čekal jsem, že to bude stejné, ale to auto má trakci a mechanickou přilnavost jako prase... prostě je typ zatáček kde vozy sedí cca stejně, ale jsou zatáčky, kde Z prostě sedí líp a mám tam rychlost takovou, že M3 už začínala jít nedotáčivě ven... - Z je o chloupek přetáčivější a to je dobře! - víc se musí pracovat s přenosem váhy, ale je naprosto čitelné, a ať mi někdo nevykládá, že nemá dokonalou zpětnou vazbu a že je snad těžkopádně (možná to s tím horším podvozkem bylo, ale GT Edition pracuje skvěle) Brzdy - Z mnohem lépe brzdí a dokonce přestože nemá vrtané kotouče a násosy - tak v Mostě mě vadly u M3 brzdy víc než u Z...
M3 trochu lépe pracuje na horších silnicích, ale to je do značné míry způsobeno tím, že na Z mám 245 / 275 a na M3 225 /255 což udělá své, ale jo - M3 je na okresky druhé třídy lepší, stejně tak M3 má hravější diferenciál, ale to je její výsada, a celkově asi není obecně lepší diferenciál než u ///M, takže to je pochopitelné, ale diferák u Z stejně tak pracuje skvěle... - to přibržďování zadních kol - které kazilo i s vyplým ESP drift u Z v některých chvílích jsem trvale vyřadil odpojením yaw senzoru - a je to pohoda, jinak Z je supr driftovatelné i na těch salámech, přičemž s menším rozměrem jako M3 to bude jistě o poznání lepší - Z je dělané prostě více na grip - méně se nakládní než M3 a když umíš pracovat s plynem sedí jak přikované, pokud jej však pošleš někam bez přenosu váhy trhaně nebo prudce - přijde na řadu přetáčivost - u M3 přichází nedotáčivost. Z je však auto, kde musíš se ještě více snažit abys z něj dostal to nejlepší - řidičské auto, které nic nedaruje a furt musíš myslet a "řidít" - v M3 si jde více odpočinout a zprostředkuje své výkony i horšímu řidiči, ale v souhrnu Z nutí tě a učí tě být lepším řidičem ještě více než M3
Poslední věc je praktičnost - M3 jasně vyhrává, ale to je mi fuk - zadní sedačky jsem u ní nepoužíval a kuft jakbysmet, dále leda řešit nějaké hovadiny jako "prémiová" / "běžná" značka - to mě nechává chladným... Co se týče spolehlivosti, mám zmáklé neduhy M3 - na co trpí na co si dát bacha, stejně tak jsem si proklepl předem Z - a nelze jasně říci, že by asi některé z těchto aut na tom bylo nějak hůře - dobrá... Z má špatný spojky a setrváky, ale to ani u M3 moc nedrží, a ta zas trpí na diferáky... - jinak problémy s ostatními komponenty jsou asi u obou aut ,nebo obecně sportovních aut stejně pravděpodobné a stejně časté...
Shrnutí - Z je krokem trochu jinam v detailních položkách a v souhrnu dává to samé - stejnou performance a zážitky - přičemž někde byla lepší M3 a někde je lepší Z .... samozřejmě ony rozdíly jsou detailní - takže opravdu se v těch detailech nelze ani u jednoho vozu chvástat, že je lepší nebo horší.... ...slovo "krokem zpět" však kategoricky odmítám - na to mi těch 58tis km s M3 a 3,5tis km s Z stačí abych měl jasno... Obecně si myslím, že M3 a obecně E46 jsou v obecném povědomí tak dobré spíše kvůli nějakému "kultu osobnosti" a "tradici poctivých starých BMW" než, že by byly reálně tak moc vyjímečné.... holt kult vrtule mě nenakazil, stejně jako mě nenakazí ani kult božího větru kamikaze
zde video pro porovnání na okruhu:
od cca 3 minut - jen tyhle dvě auta...
http://www.youtube.com/watch?v=WGZAc2twa3U
jo ještě jedna věc - M3 je pocitově cítit rychlost asi i více a to možná dává v ní větší emoce - třeba při předjiždění, nebo prostě tam kde jde o akceleraci a pohyb vyšší rychlostí - prostě u Z je třeba letět často rychleji aby ten pocit byl tak emoční jako s M3 i v nižších rychlostech, ale... ...cítím, že je to jen věc "překalibrování" pohledu na míhající se okolí kolem - cítím to když z M3 přesednu do Z, ale když jedu jen v Z už třeba pár kilometrů po ostrých okreskách - pohled se mi překalibruje a emoce jsou tu rázem... - to však M3 nesmíme křivdit, že jakoby zprostředkuje "pocit z rychlosti" monžná lépe i v nižších rychlostech... ...na druhou stranu, když Z ty emoce dává, člověk koukne občas na tachometr a čumí jak rychle to vlastně tu zatáčku prolít
....už jsem se s porovnáním vyjadřoval pod tématem svého auta...., ale asi takhle - s M3 jsem najel pro zábavu cca 60tis - znám ji tedy dost na to, abych bral v potaz pouze její reálné vlastnosti, nikoli její legendární renome, které už samo o sobě může dehonestovat jakékoli soupeře, dále... - Z jsem zkusil 2x na silnici a jednou i s mým vybraným výfukem revolution catback Akrapovič (pecka)... - obecně ve srovnání nebyl jsem ani zklamán ani nadšen - v porovnání s M3 - prostě dosti podobné performance a tohle na rozhodnutí možnosti jít do něj nestačilo...
pak jsem zkusil verzi GT Edition s lepším podvozkem jako spolujezdec na Mosteckém okruhu - měla taky lepší výfuk a hodnota výkonu je cca +/- 2ps jako M3 tedy cca 340-345ps, přičemž točák je pak o cca 10nm vyšší, ale to je jen papírová hodnota, která nic neříká, stejně jako nachlup stejná váha, ...nicméně - chování na okruhu bylo naprosto supr a to auto mě nadchlo - a časy byly naprosto srovnatelné s M3 - plus auto narozdíl od obyčejného nafouklého kupé od BMW je reálně prevé sportovní auto - nižší, širší, a v tomto ohledu emocnější... v souhrnu to auto dává v performance to samé co M3 - samozřejmě trochu jinak každý vůz, s různými přednostmi - zde opět rozebírám:
M3 má charakternější motor a zejména výfuk - ten dělá ty emoce a charakter zejména - což u 370Z řeší úprava, jinak její V6 nemá chybu a má více méně téměř stejný rozsah použitelných otáček, zrychlení z 0-200 je u 370Z s lepším výfukem naprosto totožné - auta jedou nachlup vedle sebe... - zde to tedy není krok ani dopředu ani zpět.... Charakter motoru 370Z s výfukem je svéhlavý - je prostě jiný než pila u M3, ale dává jiný charakter, který však též nelze nazvat krokem zpět, jen krokem "jinam"
370Z generuje větší boční přetížení, jsem s ní v mnoha zatáčkách rychlejíš než s M3! - ano je to tak... ...prověřeno dostatečně - čekal jsem, že to bude stejné, ale to auto má trakci a mechanickou přilnavost jako prase... prostě je typ zatáček kde vozy sedí cca stejně, ale jsou zatáčky, kde Z prostě sedí líp a mám tam rychlost takovou, že M3 už začínala jít nedotáčivě ven... - Z je o chloupek přetáčivější a to je dobře! - víc se musí pracovat s přenosem váhy, ale je naprosto čitelné, a ať mi někdo nevykládá, že nemá dokonalou zpětnou vazbu a že je snad těžkopádně (možná to s tím horším podvozkem bylo, ale GT Edition pracuje skvěle) Brzdy - Z mnohem lépe brzdí a dokonce přestože nemá vrtané kotouče a násosy - tak v Mostě mě vadly u M3 brzdy víc než u Z...
M3 trochu lépe pracuje na horších silnicích, ale to je do značné míry způsobeno tím, že na Z mám 245 / 275 a na M3 225 /255 což udělá své, ale jo - M3 je na okresky druhé třídy lepší, stejně tak M3 má hravější diferenciál, ale to je její výsada, a celkově asi není obecně lepší diferenciál než u ///M, takže to je pochopitelné, ale diferák u Z stejně tak pracuje skvěle... - to přibržďování zadních kol - které kazilo i s vyplým ESP drift u Z v některých chvílích jsem trvale vyřadil odpojením yaw senzoru - a je to pohoda, jinak Z je supr driftovatelné i na těch salámech, přičemž s menším rozměrem jako M3 to bude jistě o poznání lepší - Z je dělané prostě více na grip - méně se nakládní než M3 a když umíš pracovat s plynem sedí jak přikované, pokud jej však pošleš někam bez přenosu váhy trhaně nebo prudce - přijde na řadu přetáčivost - u M3 přichází nedotáčivost. Z je však auto, kde musíš se ještě více snažit abys z něj dostal to nejlepší - řidičské auto, které nic nedaruje a furt musíš myslet a "řidít" - v M3 si jde více odpočinout a zprostředkuje své výkony i horšímu řidiči, ale v souhrnu Z nutí tě a učí tě být lepším řidičem ještě více než M3
Poslední věc je praktičnost - M3 jasně vyhrává, ale to je mi fuk - zadní sedačky jsem u ní nepoužíval a kuft jakbysmet, dále leda řešit nějaké hovadiny jako "prémiová" / "běžná" značka - to mě nechává chladným... Co se týče spolehlivosti, mám zmáklé neduhy M3 - na co trpí na co si dát bacha, stejně tak jsem si proklepl předem Z - a nelze jasně říci, že by asi některé z těchto aut na tom bylo nějak hůře - dobrá... Z má špatný spojky a setrváky, ale to ani u M3 moc nedrží, a ta zas trpí na diferáky... - jinak problémy s ostatními komponenty jsou asi u obou aut ,nebo obecně sportovních aut stejně pravděpodobné a stejně časté...
Shrnutí - Z je krokem trochu jinam v detailních položkách a v souhrnu dává to samé - stejnou performance a zážitky - přičemž někde byla lepší M3 a někde je lepší Z .... samozřejmě ony rozdíly jsou detailní - takže opravdu se v těch detailech nelze ani u jednoho vozu chvástat, že je lepší nebo horší.... ...slovo "krokem zpět" však kategoricky odmítám - na to mi těch 58tis km s M3 a 3,5tis km s Z stačí abych měl jasno... Obecně si myslím, že M3 a obecně E46 jsou v obecném povědomí tak dobré spíše kvůli nějakému "kultu osobnosti" a "tradici poctivých starých BMW" než, že by byly reálně tak moc vyjímečné.... holt kult vrtule mě nenakazil, stejně jako mě nenakazí ani kult božího větru kamikaze
zde video pro porovnání na okruhu:
od cca 3 minut - jen tyhle dvě auta...
http://www.youtube.com/watch?v=WGZAc2twa3U
jo ještě jedna věc - M3 je pocitově cítit rychlost asi i více a to možná dává v ní větší emoce - třeba při předjiždění, nebo prostě tam kde jde o akceleraci a pohyb vyšší rychlostí - prostě u Z je třeba letět často rychleji aby ten pocit byl tak emoční jako s M3 i v nižších rychlostech, ale... ...cítím, že je to jen věc "překalibrování" pohledu na míhající se okolí kolem - cítím to když z M3 přesednu do Z, ale když jedu jen v Z už třeba pár kilometrů po ostrých okreskách - pohled se mi překalibruje a emoce jsou tu rázem... - to však M3 nesmíme křivdit, že jakoby zprostředkuje "pocit z rychlosti" monžná lépe i v nižších rychlostech... ...na druhou stranu, když Z ty emoce dává, člověk koukne občas na tachometr a čumí jak rychle to vlastně tu zatáčku prolít
Naposledy upravil(a) ImolaRed dne 29 lis 2012, 11:39, celkem upraveno 3 x.
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Xcriss : Jenze jestli jste si to teda rozmysleli na ET 0 a 9-10“ kola,tak uz tady neni co resitXcriss píše:Ok - opustme prosim uz tech 7cm a venujme se nove vzniklemu stridmejsimu planu 5cm a 9" a 10" kolumTam to proste problem uz byt nemuze (dle meho), takze nebude ani potreba tolik veci nejak radikalne upravovat...
Stejnak to vypada na nejakej wide body bastl
97' R33 GTST Mspec2

Jagy: a nejde je cele jakoby to posunout? Odsadit mista uložení ramen vzdalenostně dále a vše by zachovalo seriové rozmněry ramena atd?? Proste jako by jsi cely system podvozku vkuse jen posunul v ose vn...Myslim že toto řešení by muselo fungovat určit ne?? Vše by zustalo stejne jen odsazené...
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Ja ti dam bastl ty holomku jeden (mickael)
jestli dotoho pujdu tak to bude,neco co ještě nikdo neudělal;-) budeš čumnět pak
libit se to každemu nemusí to je jasné už pracuji na navrzich...
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
- svobyrider
Jestli má serie 17x8 tak bych se vůbec nebál do zádu 10.5....Xcriss píše:Ok - opustme prosim uz tech 7cm a venujme se nove vzniklemu stridmejsimu planu 5cm a 9" a 10" kolumTam to proste problem uz byt nemuze (dle meho), takze nebude ani potreba tolik veci nejak radikalne upravovat...
S15 má v serii tušim 16x6.5 205/55 a já mám v zádu 17x9 235/40 a nevěřim že by se to na těch 16ctkách chovalo líp.Třeba S15 od Boss má 18x10 nebo 9 a předek 245 a zadek 265 a to neni auto zrovna na boky

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
Dobrovolne se hlasim do skupiny teoretiku. Jezdim jen a jen pro radost kterou mi dela auto ktere postavil nekdo jiny. Kdyz chci neco zmenit stale se neobejdu bez rad, clanku a studia materialu ... bohuzel tak to je a bude.jagy píše:Nedavno mi jeden clen rekl, ze se o tomhle foru povida jako o foru teoretiku... a fakt ze jo!
Nektere nazory jsou opravdu minimalne k smichu. Jak tu bylo receno, chcete si to jen obkecat, ze to bude v pohode. Vase znalosti jsou minimalni, at uz teoreticke nebo prakticke z jezdeni. Vetsi, sirsi, lepivejsi, vykonejsi aj. neznamena vzdy lepsi. Pak se ukaze Miata z 1/3 vykonem na 15" kolech a bude rychlejsi, obratnejsi, citelnejsi... nekdy fakt netusim, co se vasim "tuningem" snazite dokazat?
PS mam opacny problem, z 18 kol bych rad presel na 17 ....
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

Christo: Nenapada me zadne rozumne reseni...
svodyrider: Tohle je hodne obecne receno, ze se original rozmer kol/pneu nebudou chovat lepe, zalezi na hodne faktorech a pouziti auta. Nemuze byt nikdy jasne receno, ze vetsi a sirsi kolo/pneu je lepsi...
petan_250: To byla reakce na to, "ze to nejak pujde a bude to snad v pohode". To podle me neni spravna uvaha. Preci jen to neni jednoducha a levna zalezitost.
svodyrider: Tohle je hodne obecne receno, ze se original rozmer kol/pneu nebudou chovat lepe, zalezi na hodne faktorech a pouziti auta. Nemuze byt nikdy jasne receno, ze vetsi a sirsi kolo/pneu je lepsi...
petan_250: To byla reakce na to, "ze to nejak pujde a bude to snad v pohode". To podle me neni spravna uvaha. Preci jen to neni jednoducha a levna zalezitost.
- svobyrider
Jagy:určitě ne,vždy nemusí být vetší a širší lepší, hlavně třeba u nějakého lehkého atmo FWD je to nesmysl, ale třeba u Zetka nebo Supra to bude chtít do zadu něco širšího, aby se výkon přenesl, ale samozřejmě v určitých mezích:)jenom mi přijde nesmysl co psal myslim Imola že na auto je vetšinou dán maximální rozměr co to auto snese a je pro něj ideální(ideální je možná v zachování nějakého jízdního komfortu, ale není maximální na využití na okruhy atp.)já si třeba nedovedu představit jak to kočíruju na 205 sice v sérii tam dávaj Bridgestone Potenza RE711, ale i tak, no uvidíme až dám do zadu 18x10 245 jak to bude fungovat:)

Názor je názor...svobyrider píše:Jagy:určitě ne,vždy nemusí být vetší a širší lepší, hlavně třeba u nějakého lehkého atmo FWD je to nesmysl, ale třeba u Zetka nebo Supra to bude chtít do zadu něco širšího, aby se výkon přenesl, ale samozřejmě v určitých mezích:)jenom mi přijde nesmysl co psal myslim Imola že na auto je vetšinou dán maximální rozměr co to auto snese a je pro něj ideální(ideální je možná v zachování nějakého jízdního komfortu, ale není maximální na využití na okruhy atp.)já si třeba nedovedu představit jak to kočíruju na 205 sice v sérii tam dávaj Bridgestone Potenza RE711, ale i tak, no uvidíme až dám do zadu 18x10 245 jak to bude fungovat:)
jsou různá auta - nemusí to platit celoplošně, není to jistě přímá skutečnost, právě třeba u starších vozů, kdy kola a pneu nebyly tak velké je jistě možné nějaké rozumné řešení najít tím, že tento "objem" zvětšíme, v dnešní době však u drtivé většiny aut je to jasně dimenzováno - ty nejvyšší možné specifikace více méně na maximum
- na okruhu bývám dost často a nevídám, že by tam někdo cpal nějaké větší válce než jsou v drtivé většině psány jako maximální výrobcem - čeho tím lepšího dosáhnout??
viděl někdo Porsche GT3 RS na nějakých zvětšených kolách?
chápu, že u S15 - auta z úplně jiné výrobní dekády to je řeč jiná... s tím určitě souhlasím - dnešní doba je však jiná - Chris Harris to dobře říká v tom videu s M-B výše
- svobyrider
Nevim jestli je zrovna dobrý příklad GT3RS
Jenom chci říct pokud Christo plánuje jít s koněma nahoru řádově o 100-150 tak nevim jestlu mu seriová šířka bude stačit, aby to přenesl na silnici, můj názor, třeba to tak neni. 

Jasněsvobyrider píše:Nevim jestli je zrovna dobrý příklad GT3RSJenom chci říct pokud Christo plánuje jít s koněma nahoru řádově o 100-150 tak nevim jestlu mu seriová šířka bude stačit, aby to přenesl na silnici, můj názor, třeba to tak neni.
Stejně tak celá tahle akce - je jeden velký "?"
...sportovní auta popř. jejich úpravci s nimi testují vše možné i nemožné... ...takhle to vykouzlit jen tak v garáži a "na papíře" a rovnou ten "prototyp" trefit přesně bude oříšek
No stejne jsem mněl v planu dat dozadu min 265... Pořad mně drží myšlenka twin turba
ale letos jsem se zabouch do Cadilaku Eldorado 1973 kabro v8 8,2l na leto tak nejprv pořešim asi to
protože když jse rozebere Zetko tak to bude trvat tak rok min že to vyjede tak at mam čím jezdit přes leto 
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Christo píše:No stejne jsem mněl v planu dat dozadu min 265... Pořad mně drží myšlenka twin turbaale letos jsem se zabouch do Cadilaku Eldorado 1973 kabro v8 8,2l na leto tak nejprv pořešim asi to
protože když jse rozebere Zetko tak to bude trvat tak rok min že to vyjede tak at mam čím jezdit přes leto
Styl, styl...
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
- svobyrider
no tak tím jsi celej topik a flame okolo spláchnulChristo píše:No stejne jsem mněl v planu dat dozadu min 265... Pořad mně drží myšlenka twin turbaale letos jsem se zabouch do Cadilaku Eldorado 1973 kabro v8 8,2l na leto tak nejprv pořešim asi to

Proč?
přece nebudu jezdi pikapem co mam,pres leto až se do techto uprav pustim
vyroba takoveho body kitu sěere hafo času
))
Nissan 350z 2005