Onboard videa
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Onboard videa
Tak jsem něco málo spáchal. Jsem docela spokojen s uchycením a kamerou ..
- Toyota Celica GT 2002 - 225/40 R18 Michelin Pilot Sport 3, invidia exhaust, DC sport header, Dbilas Dynamic,fidanza flywheel, INJEN cold air intake, short shift, other VVT-i ventil (-500 ot/min), EBC turbo groove discs, weitec suspension etc..
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Parada jako vzdy 
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
Jako ridic autobusu. 
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Ta cesta od cca 2:23 je kde? 
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
- marko daytona11
Vavris cesta poměrně dobrá, hodně zatáček. A je to směr Melč -> Uhlířov, Mikolajice ... A kdyby sis zajel ještě dál tak jsi na Podhradí
- Toyota Celica GT 2002 - 225/40 R18 Michelin Pilot Sport 3, invidia exhaust, DC sport header, Dbilas Dynamic,fidanza flywheel, INJEN cold air intake, short shift, other VVT-i ventil (-500 ot/min), EBC turbo groove discs, weitec suspension etc..
Ujčok skús ju dat aj dole na predek niekedy, rád bych si kukél niečo takého.
nejspíš jedu do Hradce, tak jestli budeš mít zájem tak ti půjčím a můžem něco natočit 
- marko daytona11
Aj ja pridam niečo, aj ked to nie je nic extra ale aspon daco a lepsie jak z dratom do oka
Ospravdlnujem sa za kvalitu, je to nahravane kamosovim mobilom a hlevne sorry za trapošsky dabing
Ostrejsie som nesiel z dovodu obsahu veci v kufri a z mozneho vyskytu praženice po nej
http://www.youtube.com/watch?v=_lDSthg- ... qgQfNr9L0=
http://www.youtube.com/watch?v=nx5byV_3 ... l9dnT4iBs= good zvuk 0:55
PS: prd vidieť bo dakto vonku zhasol
PS2: Ja nezaťahujem po vychodnarsky, to sa vam fakt len zda

http://www.youtube.com/watch?v=_lDSthg- ... qgQfNr9L0=
http://www.youtube.com/watch?v=nx5byV_3 ... l9dnT4iBs= good zvuk 0:55
PS: prd vidieť bo dakto vonku zhasol
PS2: Ja nezaťahujem po vychodnarsky, to sa vam fakt len zda
DAYTONA racing

tenhle?MeTaN píše: tohle byl spise orientacni cas, pujde jeste v pohode srazit, gumy mam letite GY eagel F1, ktere mne ale mile prekvapily... toho gripu tam je porad docela dost. na videu jsem dojel sedeho civica, na ktereho sem narazil na youtube. zajel udajne 2:41 a obute mel federaly RSR.
kdyz jsem ho po par kolech dojel a nakonec i predjel tak si myslim ze docela dobreikdyz to je takove "jakoby srovnani", v zatackach jsem se ho drzel v pohode a na rovinkach mi pomohl vykon.
ale jel jsem jako stara baba, ani brzdy jsem neunavil, posledne se mi to povedlo asi v tretim kole. nebo jsem brzdil jinak![]()
misto kecu bych tam potreboval zavitavat casteji))
http://www.youtube.com/watch?v=OlMh0fVQ ... ature=plcp
Nevim kde vzal 2.41
Kazdopadne jede to celkem slusne, ta krabice co ma z ITR taky neni seriova, ale podstatne kratsi, coz se v brne celkem hodi...
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
infi presne ten. taky mi ten jeho cas prisel nejak mimo. mel jsem ho prakticky porad nadohled. cca jednu zatacku predemnou. tech 49 jezdil myslim realne.
93´Rx-7 FD
Kdo ma FB pripojte se ke skupine Trackday onboard videos - http://www.facebook.com/groups/498054603539698/
Napad je takovej, sjednotit videa z volnych jizd, renocaru, uzavirani/otvirani drah a dalsich akci z CR/SK , pod jeden zdroj kde by lidi ktere to zajima nasli videa ostatnich
Zaroven poprosim o sdileni i lidem mimo forum at se to chyti.
Diky a snad tim neporusuju zadny pravidla
)
Napad je takovej, sjednotit videa z volnych jizd, renocaru, uzavirani/otvirani drah a dalsich akci z CR/SK , pod jeden zdroj kde by lidi ktere to zajima nasli videa ostatnich
Zaroven poprosim o sdileni i lidem mimo forum at se to chyti.
Diky a snad tim neporusuju zadny pravidla
Kdyby se chtěl nekdo suprově svézt po nádherným asfaltu,tak doporučuji cestu přes harrachov do Polska....
Byl sem tam teď na motorce už po 6té a stále mě ta cesta dostane..
Mam i video z GoPro,ale to sem raději nedám,neboť by mi asi sebrali rodnej list a vymazali ze světa
Byl sem tam teď na motorce už po 6té a stále mě ta cesta dostane..
Mam i video z GoPro,ale to sem raději nedám,neboť by mi asi sebrali rodnej list a vymazali ze světa
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Instagram : Zam3k
Přesně takMeTaN píše:uaaaau, to je pecka! sakra jak nejaky okruh
Když si to tam člověk projede tam a zpět,aby věděl,že tam někde není natahaný bahno nebo štěrk(to asi platí jen u motorky
Zatáčky sou přehledný a provoz tam taky není nijak extremní.
Když si člověk chvilku počká v tom městečku(Vesnici) Szklarska Poręba a vychytá provoz,tak má silnici pro sebe
Naposledy upravil(a) zam3k dne 24 zář 2012, 11:30, celkem upraveno 1 x.
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
výlet v říjnu? 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
jsem prospeedy_s píše:výlet v říjnu?
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

V čem vidíš problém?:)speedy_s píše:výlet v říjnu?
To je moc pěkný. Nahoď nějaký video, mazat tě nikdo nebude
.
No pokoušet to nebudu.D
Na 90tce 270 není dobrý někam pouštět do světa:D
Ale zkusím něco sestříhat
jo a bacha na Poláky......jak je to krutopřísný TDíčko,tak neradě pouštěj před sebe.
Na 90tce 270 není dobrý někam pouštět do světa:D
Ale zkusím něco sestříhat
jo a bacha na Poláky......jak je to krutopřísný TDíčko,tak neradě pouštěj před sebe.
Kdyz uz jsme u tech krasnejch cest... Pripadam si v CH jak v ridicske nirvane. Nejlepsi na tom je, ze se tu da uzit spousta zabavy v legalnich rychlostech.
Tady je takova proflaknuta zalezitost, prusmyk San Bernardino plus cesta k nemu z jizni strany. V podvecer, temer zadny provoz, pouze jeden nastvany bezec.
Trasa: Mesocco - Pian San Giacomo - San Bernardino - San Bernardino Pass - Hinterrhein
Projel jsem skoro vsechny prusmyky v "blizkem" okoli, takze i z nich mam nejaka videa (zatim v syrovem stavu), ale ne vzdy je tam tak maly provoz, takze si to clovek tak neuzije.
Tady je takova proflaknuta zalezitost, prusmyk San Bernardino plus cesta k nemu z jizni strany. V podvecer, temer zadny provoz, pouze jeden nastvany bezec.
Trasa: Mesocco - Pian San Giacomo - San Bernardino - San Bernardino Pass - Hinterrhein
Projel jsem skoro vsechny prusmyky v "blizkem" okoli, takze i z nich mam nejaka videa (zatim v syrovem stavu), ale ne vzdy je tam tak maly provoz, takze si to clovek tak neuzije.
Naposledy upravil(a) Pallas dne 16 říj 2012, 12:45, celkem upraveno 2 x.
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Co me fascinuje tak jak ma majda krasnej zvuk.
Jasne! Dej vedet az budes v Churu, do Mesocca to mam z Lugana tak hodku, takze akorat stihnu nabrat plnou a vyrazitMeTaN píše:toz to je ulettakova nadhera
Praha -> Mesocco = 7h 19min
čekej tam!
Jinak jsou tu i dalsi krasne prusmyky - snad se mi podari je hodit na YT...
Design: Zvuk je super, jen ne kazdy to oceni (a to uz mam zase cat) - napr. tomu bezci v Bernardinu se to cele nejak nelibilo (i kdyz jsem se mu obloukem a bez plynu vyhybal)...
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE