Jirka1991- Nissan 350z TwinTurbo
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Jirka1991- Nissan 350z TwinTurbo
na to hriatie ma pomerne zasany vplyv kompresny pomer a samozrejme naladenie zmesy (preto sa da podla EGT dost usudit o detonacnom horeni). motor v Z- tku ma pomerne vysoke KP (10,3:1 a posledne modely dokonca 10,6:1) preco sa bude hriat vzdy o nieco viac ako keby mal nizke KP ako tovarenske turbo motory. Ostatne zavisi na co najbezpecnejsom naladeni zmesy a chladeni. Dal by ale aj EGT budik. Inak sympaticky setup- zvonku len spickove kola a brzdy- tak to ma byt
eso mas pravdu asi je to jen tim ze mam na tebe alergii, priznavam ze mi dost vadis....A dukaz nam da fyzika, cim rychlejsi treni tim se nam zvetsuje produkovane teplo. A muzes mi ty podlozit nejaky dalsi dukaz nez jen 2 auta ktery si postavil ty? Ne nebudem se tu hadat v cizim topicu. Precti si to odpovez mi treba do SZ a Libas at to pak smaze nejaky flame tu nema co delat!!!!!
GXE10
Tak co, už jste si přeměřili bimbásky, abychom zjistili, jestli se to uchladí či ne?
Jinak máš super auto
Jinak máš super auto
Paradní kára. Koukám že jsi někde z okolí Prahy-Průhonice a tam někde v zadu podle fotek. Doraž někdy někam. Parádní kola!
Steering Media

Nissan/Datsun 280ZX Turbo - projekt, který snad jednou dokončím
Nissan Primera GT P10 - daily car se špetkou zabavnosti

Nissan/Datsun 280ZX Turbo - projekt, který snad jednou dokončím
Nissan Primera GT P10 - daily car se špetkou zabavnosti
moc pěkné auto, super kola a opravdový tuning
paráda
3 MPS - viewtopic.php?f=6&t=4914
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress
Kára krásná, bylo by video jak to zrychluje třeba na dvě kilča ?
Podle fotek průhon park
Podle fotek průhon park
rad pozuju na pumpe 
Kluci diky za paradni komenty
, foceno je to v pruhonicich,jinak jsem z chodova,tak kdyz bude nejakej sraz v okoli prahy tak klidne dorazim
.
Hezký stroj
pokud se nepletu tak je to od borce z Prahy s přezdívkou Pipni
podle toho performac listu to pasuje,pokud se teda nepletu.Teď ma 370Z.Stalo ho to hodně penez a času než to bylo provozuschopné
je asi nejednoduší koupit už hotové a funkční než se stím parat a ladit a vrazit do toho pul koule
Jezdil stim často na okruhy takže problemy ve finale s přehřívání nebyly.Ale zezačatku se to řešilo,bylo tam víc problému než to začlo šlapat
držím palce ať to jezdí a drží 
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Mereno s manualni boost kontrolorem na minimum cca 0.5az0.45bar podle zateze, uz je koupenej elektronickej, tak s 0.6bar cca 420ps na seriovy ojnice. Mam objednanej Uprev, tak bude bumbum ratata na rozjezd:) Upravu jsem delal sam ve winols, pomoci screenshotu z tohodle webu https://www.my4dsc.com/anatomy-of-a-com ... tion-350z/.