Prosba k nově registrovaným na tomto foru
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Prosba k nově registrovaným na tomto foru
Ale výsledek určitě za to stojí 
nazdar všetci
Takže kde začať ... o tomo fore som sa dozvedel zo stránok kolegu Soichiho (žltá RX-8) ...no a potom nasledovala jedna dlhá noc kedy som hltal informácie a bol šokovaný čo všetko sa vyskytuje v československých garážach
sám sa o autá zaujímam od detstva a dnes môžem s hrdosťou povedať že som majiteľom Mazdy Rx-8 Rv.2004 141 kw ... je to už nejaký ten piatok čo ju mám a tak sa s ňou tu na fore určite podelím aspoň vo forme topicu v sekcií showroom 
'04 SE3P (Black Swan), 141kw
'62 Fiat 600 D (Amálka)
'62 Fiat 600 D (Amálka)
snad se nebudete zlobyt že to píšu sem, ale může mi někdo vysvětlit ,proč když chci poslat někomu PM tak mi to neodešle a napíše hlášku že uživatel neexistuje ??
Zdravim vsetkych
o fore som sa dozvedel nahodou ked som googlil info o LHD prestavbach. Zacal som si to tu prechadzat a podozvedal som sa dost zajumavych informacii tak som sa rozhodol ze sa zaregistrujem a pripojim sa do JDM komunity
O auta a motorsport sa zaujimam od malicka a moj sen je Impreza STI Type r. Vlastne auto sice stale nemam ale makam na tom aby sa to coskoro zmenilo
Zatial len sem tam od otca pozicavam Toyotu Corollu TS aby som zahnal abstaky inak soferujem vacsinou len Iveco "KUNDOLAP" Daily 2,5l hladky diesel - 75HP
s ktorym jazdim na zavody na kole (Downhill
) Takze tolko o mne
PS: V Corolle nedavno odisiel motor (nie mojim pricinenim..
) tak zhaname nejaky nahradny 2ZZ-GE...Neviete o niecom? Dik moc 
Kundolap

Ďakujem Libasovi za navod na vkladanie orazkov
PS: V Corolle nedavno odisiel motor (nie mojim pricinenim..
Kundolap

Ďakujem Libasovi za navod na vkladanie orazkov
Naposledy upravil(a) Kubes dne 15 srp 2012, 16:22, celkem upraveno 1 x.

Zdravíčko vespolek.
Jmenuju se Tomáš, ale na webu jsem k dohledání spíš pod přezdívkou Trinom. Dostal jsem se sem víceméně přes kluky z 200sx fóra, kde se vyskytuju taktéž. Osobně jsem spíš na americký auta, ale japonce můžu taky. Pravděpodobně budu víc číst, než psát. Pokud budete potřebovat poradit s věcma ohledně elektrotechniky a podobně, můžete se na mě obrátit.
Autům zdar!
Jmenuju se Tomáš, ale na webu jsem k dohledání spíš pod přezdívkou Trinom. Dostal jsem se sem víceméně přes kluky z 200sx fóra, kde se vyskytuju taktéž. Osobně jsem spíš na americký auta, ale japonce můžu taky. Pravděpodobně budu víc číst, než psát. Pokud budete potřebovat poradit s věcma ohledně elektrotechniky a podobně, můžete se na mě obrátit.
Autům zdar!
Zdar,
jmenuju se Michal, jsem pracující student, a můžete mě pod stejnou přezdívkou najít na spoustě forech a hlavně na těch Subaráckých (csc,sc,sf), dohodil mě sem weezer (csc). Mám doma Imprezu GL combi 98, a před týdnem jsem si splnil dlouholetý sen. Přitáhl si z UK pořádný nástroj, na kterém bude hodně práce. Na druhou stranu si jí budu moct udělat podle sebe. A to hlavní, je to čistokrevný JDM.
Tedy jí trochu představím, je to Subaru Impreza WRX STI Type R Version V (MY99), pod kapotou EJ207, 206kW při 6500ot a 352Nm při 4000ot, váha 1210kg, přední zadní mechanický samosvor a mezinápravový diferenciál DCCD, ostřik IC a spousta píč.vinek jako automat klima, zrcátka v elektrice atd. Zatím vycházím z papírových hodnot a časem to vše zjistím reálně (brzda,váhy, kódy dílů). Jinak tenhle konkrétní kus má navíc 3" rouru od HKS a pár divnejch budíků, žádný rádio, shnilej interiér po kuřákovy a jako bonus byla pravděpodbně zbořená na předek, což jsem zjistil, až po převzetí od kamaráda, který mi jí vyzvedl kousek od Manchestru a já si pro ní sletěl k němu domu. Na druhou stranu byla za nádherný peníze 3400L a nikdy jsem nechtěl udělaný auto, spíš naopak. Baví mě se v něm hrabat.
Časem budu dávat info, ale i když se to nezná, nejsem moc ukecaný člověk a když nemám co inteligentního říct, radši mlčim. Tak doufám že mě nikdo nesmaže, a někde se potkáme.

jmenuju se Michal, jsem pracující student, a můžete mě pod stejnou přezdívkou najít na spoustě forech a hlavně na těch Subaráckých (csc,sc,sf), dohodil mě sem weezer (csc). Mám doma Imprezu GL combi 98, a před týdnem jsem si splnil dlouholetý sen. Přitáhl si z UK pořádný nástroj, na kterém bude hodně práce. Na druhou stranu si jí budu moct udělat podle sebe. A to hlavní, je to čistokrevný JDM.
Tedy jí trochu představím, je to Subaru Impreza WRX STI Type R Version V (MY99), pod kapotou EJ207, 206kW při 6500ot a 352Nm při 4000ot, váha 1210kg, přední zadní mechanický samosvor a mezinápravový diferenciál DCCD, ostřik IC a spousta píč.vinek jako automat klima, zrcátka v elektrice atd. Zatím vycházím z papírových hodnot a časem to vše zjistím reálně (brzda,váhy, kódy dílů). Jinak tenhle konkrétní kus má navíc 3" rouru od HKS a pár divnejch budíků, žádný rádio, shnilej interiér po kuřákovy a jako bonus byla pravděpodbně zbořená na předek, což jsem zjistil, až po převzetí od kamaráda, který mi jí vyzvedl kousek od Manchestru a já si pro ní sletěl k němu domu. Na druhou stranu byla za nádherný peníze 3400L a nikdy jsem nechtěl udělaný auto, spíš naopak. Baví mě se v něm hrabat.
Časem budu dávat info, ale i když se to nezná, nejsem moc ukecaný člověk a když nemám co inteligentního říct, radši mlčim. Tak doufám že mě nikdo nesmaže, a někde se potkáme.

Subaru Impreza WRX STI Type R Version V
Subaru Impreza GL Wagon 1998
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
To vypada na moc pekne Subaru
Muzes mi do SZ poslat kolik jsi za ni v UK dal?
A odkud jsi?
A odkud jsi?
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
lehce pres stovku, jestli dobre pocitam, ma to tam napsane 
vitej a bude dobre kdyz se knam pripojis na nejaky ten sraz
vitej a bude dobre kdyz se knam pripojis na nejaky ten sraz
93´Rx-7 FD
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
boze ja jsem slepej... 
- svobyrider
Ahoj, dej si auto do showroomu, jinak palec hore, odkud jsi?

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
Časem to nějak pořádně sepíšu a hodím ho tam
Jinak jsem z Prahy - řepy
Vyborne dalsi clen kousek od naseho hoodu, tak to nas od sebe deli jen jeden kopec a cca 1km 
Jinak auto je parada, inu tohle je pro me srdcova zalezitost, neco jako laska ze stredni

Jinak auto je parada, inu tohle je pro me srdcova zalezitost, neco jako laska ze stredni
GXE10
Pro mě je to spíš jako ta pravá, láska na celej život ;D vím, že jí nikdy nepustim
Ahoj kluci
Jsem tu novej tak se jdu představit
Tomáš Hnátek, jsem z Jindřicháče a vozím si řiť v CRX ED v takové malé Racing úpravě, řekněme, že je vykuchaná, podvozek KONI + HR pera, nějaký ty rozpěry a hlavně legální vyrámování kastle vše zapsané v TP.
Úpravy samozřejmě plánuju a budu podávat pravidelný info.
Japoncům ZDAR a Hondám zvlášť
Jsem tu novej tak se jdu představit
Tomáš Hnátek, jsem z Jindřicháče a vozím si řiť v CRX ED v takové malé Racing úpravě, řekněme, že je vykuchaná, podvozek KONI + HR pera, nějaký ty rozpěry a hlavně legální vyrámování kastle vše zapsané v TP.
Úpravy samozřejmě plánuju a budu podávat pravidelný info.
Japoncům ZDAR a Hondám zvlášť
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje
Ayrton Senna da Silva
Ayrton Senna da Silva
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
zdravím tě tu
docela zajímavej stroj, ale co mě zajímá je ten rám v TP 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Taky me to zajima...
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Taky me to zajima
Pekna kara
Pekna kara
Déky za přivítání kluci 
Dal sem se do prolejzání fóra a hltám vaše káry
S rámem je to takto: auto bylo původně stavěno....víte co? Jdu si založit novej topic ať to tu neplevelím
Dal sem se do prolejzání fóra a hltám vaše káry
S rámem je to takto: auto bylo původně stavěno....víte co? Jdu si založit novej topic ať to tu neplevelím
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje
Ayrton Senna da Silva
Ayrton Senna da Silva
Ahojte. Som tu novy a teda by som sa vam chcel trochu predstavit. Nedavno som objavil forum kde som natrafil na cloveka pod prezyvkou Libas a ten ma hned zatiahol aj sem
Moje meno je Braňo a som zo Slovenska pouzivam prezyvku TEKIR22 alebo aj TILDEE22. Mam auticko Nemecke....
Ale nie samozrejme mam Japonca a to Mazdu RX8 2005, 170kw. Som dost amater takze velke rady asi zatial poskytovat ani nebudem
Neviem na uvod asi staci a ked niekto bude cokolvek chciet a bude to v mojich silach tak urcite odpoviem velmi rad
Pravopis je moja slaba stranka...hehe
Pravopis je moja slaba stranka...hehe
Ahoj,
jsem tu nový člen. Bydlím v Ústí nad Labem. Někteří zde mě znají z Honda-clubu, kde jsem členem od 2008. O této stránce jsem se dozvěděl od některých lidech z H-C tak jsem se zaregistroval. Co se týče mých aut tak jsem po řidičáku měl Felicii a pak už jenom samé Hondy.
Začal jsem:
CRX 2.G D16A8 92Kw, kdy tuto jsem kompletně zrenovoval a udělal jsem lehčí tuning, jelikož v tu dobu letěl. Interier byl ze Vteca, a vyhrál jsem si s různými věcmi, jako instalace Playstationa atd. na tu dobu a po vzoru rychle a zběsile jsem dost velký úspěch
Poté jsem vycítil, že tuning se bude ubírat jiným směrem a auto jsem prodal včas a koupil si
Prelude 4. gen 2.2vtec 4ws 136kw H22A2, tuto jsem v zimě komplet opět zrenovoval, ale již do serie a motor jsem zgenerálkoval a osadil vačkama z ATR. Auto sloužilo ale chybělo doladění ECU jelikož v tu dobu bylo složité někoho sehnat kdo by ji naladil IAB. Auto se poté prodalo protože mi moc nevyhovoval motor. Byl jsem zvyklý na motorkáru jako crx a proto jsem se dostal k
CRX 3.g B16A2 118kw, kdy tuto jsem koupil v žalostném stavu. Musela se udělat GO hlavy. doladit poškozený interier a pár věcí na podvozku a auto běhalo. V tu dobu jsem udržoval Civica 5.g B16A2 pro jednu firmu kvůli závodům do vrchu, kdy po nějakém čase tento projekt koupil a já jsem si odkoupil komplet odladěný výfuk se svody od pana Grabiece, kdy opravdu tato věc fungovala neskutečně. Poté jsem byl auto nucen prodat z důvodu financí při koupi auta pro rodinu, kdy CRX si koupil velice dobrý kamarád a já pořídil
Accord Tourer 2003 2.4 140 Kw, kdy tomuto jsem dal základní péči, z GO komplet podvozku a nainstaloval LPG, ted si užívám
Během užívání jsem narazil na zajímavý kousek a pořidl po 1.majiteli se serviskou
Accord coupe 2.2 110Kw v plný výbavě, kdy tomuto udělal Go podvozku a ošetření motoru a používala ho přitelkyně. Kámoš kterému jsem prodal CRX scháněl nutně větší auto pro sobě a pohdlné, kdy jsem se dohodli, že mi vrátí CRX a já mu dám Accorda Coupe a nějak se ještě srovnáme.
CRX se mi vrátila v žalostném stavu a lehce bouraná na levou stranu, ale odnesli to pouze lehce plechy, takže mě čekala oprava a zatím to mám jako mazla, ketrý se snažím dodělat ke své dokonalosti. Zatím se zde můžete podívat jak auto na tom je http://www.honda-club.cz/forum/garage.p ... e&CID=2441 no až auto dodělám jak chci, tak vždy byl můj sen, motor B16B ale na tento nemám tolik peněz a proto jsem zakoupil druhý motor B16A2 a skupuji různé díly a budu se snažit postavit motor jako je "B16B"
Jinak jak jste pochopili spíše poradím s Hondama, ale taky se mi dostala do garáže na lehké úpravy EVO X kdy výsledek byl něco přes 400k, a pak kámošova Mazda MX6 a potom jiné a jiné auta....
jsem tu nový člen. Bydlím v Ústí nad Labem. Někteří zde mě znají z Honda-clubu, kde jsem členem od 2008. O této stránce jsem se dozvěděl od některých lidech z H-C tak jsem se zaregistroval. Co se týče mých aut tak jsem po řidičáku měl Felicii a pak už jenom samé Hondy.
Začal jsem:
CRX 2.G D16A8 92Kw, kdy tuto jsem kompletně zrenovoval a udělal jsem lehčí tuning, jelikož v tu dobu letěl. Interier byl ze Vteca, a vyhrál jsem si s různými věcmi, jako instalace Playstationa atd. na tu dobu a po vzoru rychle a zběsile jsem dost velký úspěch
Prelude 4. gen 2.2vtec 4ws 136kw H22A2, tuto jsem v zimě komplet opět zrenovoval, ale již do serie a motor jsem zgenerálkoval a osadil vačkama z ATR. Auto sloužilo ale chybělo doladění ECU jelikož v tu dobu bylo složité někoho sehnat kdo by ji naladil IAB. Auto se poté prodalo protože mi moc nevyhovoval motor. Byl jsem zvyklý na motorkáru jako crx a proto jsem se dostal k
CRX 3.g B16A2 118kw, kdy tuto jsem koupil v žalostném stavu. Musela se udělat GO hlavy. doladit poškozený interier a pár věcí na podvozku a auto běhalo. V tu dobu jsem udržoval Civica 5.g B16A2 pro jednu firmu kvůli závodům do vrchu, kdy po nějakém čase tento projekt koupil a já jsem si odkoupil komplet odladěný výfuk se svody od pana Grabiece, kdy opravdu tato věc fungovala neskutečně. Poté jsem byl auto nucen prodat z důvodu financí při koupi auta pro rodinu, kdy CRX si koupil velice dobrý kamarád a já pořídil
Accord Tourer 2003 2.4 140 Kw, kdy tomuto jsem dal základní péči, z GO komplet podvozku a nainstaloval LPG, ted si užívám
Accord coupe 2.2 110Kw v plný výbavě, kdy tomuto udělal Go podvozku a ošetření motoru a používala ho přitelkyně. Kámoš kterému jsem prodal CRX scháněl nutně větší auto pro sobě a pohdlné, kdy jsem se dohodli, že mi vrátí CRX a já mu dám Accorda Coupe a nějak se ještě srovnáme.
CRX se mi vrátila v žalostném stavu a lehce bouraná na levou stranu, ale odnesli to pouze lehce plechy, takže mě čekala oprava a zatím to mám jako mazla, ketrý se snažím dodělat ke své dokonalosti. Zatím se zde můžete podívat jak auto na tom je http://www.honda-club.cz/forum/garage.p ... e&CID=2441 no až auto dodělám jak chci, tak vždy byl můj sen, motor B16B ale na tento nemám tolik peněz a proto jsem zakoupil druhý motor B16A2 a skupuji různé díly a budu se snažit postavit motor jako je "B16B"
Jinak jak jste pochopili spíše poradím s Hondama, ale taky se mi dostala do garáže na lehké úpravy EVO X kdy výsledek byl něco přes 400k, a pak kámošova Mazda MX6 a potom jiné a jiné auta....
Honda CRX targa 1.6 Vti 118 Kw
Honda Accord Tourer 2.4 vtec 140kw
Honda CBR 600F 74 Kw
Honda Accord Tourer 2.4 vtec 140kw
Honda CBR 600F 74 Kw
Zdravím všechny,
jmenuji se Vojta Černý a jsem z Příbrami. O tomto forum jsem se dozvěděl od kamaráda. Momentálně jsem začal přestavovat Imprezu WRX z RHD na LHD jinak momentálně jezdím Swift GTi, který prodávám
jmenuji se Vojta Černý a jsem z Příbrami. O tomto forum jsem se dozvěděl od kamaráda. Momentálně jsem začal přestavovat Imprezu WRX z RHD na LHD jinak momentálně jezdím Swift GTi, který prodávám
po příbrami ti jezdi podobna předelavka ale S15tka
radi te uvidime 
93´Rx-7 FD
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
On myslel Silvii S15 
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar