FABI - Nissan 200sx S13
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: FABI - Nissan 200sx S13
má hydrauliku no právě....ale prej by se mělo dát nastavit tuhost pedálu a to kdy bude rozpojovat.....to kdy bude rozpojovat vim no nejak si s tim pohraju ale myslim si ze uz nic moc nenastavim 
Tak a začíná mě to nejak s...t.......pořad tom neco rachtá....co to je když to dela jen kdyz mam N a puštěný spojkový pedál jak domáčnu spojku prestane to....a kdyz ji rychle pustim a hned zmacknu tak to zacne a slysim jak kdyz se to dotáči.....ložisko v převodovce ? nebo co to ku...a muze být ?
Spise spojkove lozisko...
a kdyt to mám novy.......sám víš že jsem bral novy a hlavne to by delalo když je v zátěži tzn při sešlápnuti spojky a ne při puštění pedálu
No praveze si myslim, ze ne... uz jsem to zazil na jinem aute.
Presne takhle se chova vadne lozisko spojky. Nemuze to byt vydrenym pritlacakem?ze by mezi nim a loziskem byla vule a diky ni tolozisko rachtalo?
EX : Legacy 2.5
T4 2.5TDI
NOW : Miata NA 1.8 SC
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
může rachtat i převodovka, převodovky pro rwd nissany jsou tim pověstný 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Prevodovka, spojkovy lozisko ani nahoou.......
Mozna lozisko na vstupni hrideli prevodovky, mozna neco dal, jsou to srace, potom az si poslechnes moji prevodovku, tak usoudis, ze je vsechno OK a budes rad za to co mas doma...
Jak by mohlo vydavat zvuky spojkovy lozisko kdyz se neotaci a nejni v kontaktu pritlacakem.....
Mozna lozisko na vstupni hrideli prevodovky, mozna neco dal, jsou to srace, potom az si poslechnes moji prevodovku, tak usoudis, ze je vsechno OK a budes rad za to co mas doma...
Jak by mohlo vydavat zvuky spojkovy lozisko kdyz se neotaci a nejni v kontaktu pritlacakem.....
few S2K wrecks
used to be Lancer Evolution II GSR CE9A
ママさん Suzuki Swift Sport ZC32S
used to be Lancer Evolution II GSR CE9A
ママさん Suzuki Swift Sport ZC32S
To lozisko se o pritlacak neopira?
EX : Legacy 2.5
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
U RX8 se nam prvni lozisko taky projevovalo pazvuky. Druhe uz bylo ok.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Snad bych za to i ruku dal ze je to dobře seskládaný....delalo to i předtim........Jinak ono tohle tak se na to podívej
neni zas taková sranda přeci jen to neni jak sundat kolo
ale jsem rád že se nažite pomoct až na to bude pořadně čas tak jeste neco zkusim
ale ložisko to nebude na 99% ne spojkový teda....muj osobni tip je na lozisko vstupni hridele to bylo prvni co me napadlo kdyz ani vymena spojkoveho nepomohla 
Chci se zeptat zda někdo z Vás umí přezouvat "ručně" pneu. Zda na to existuje nějaký grif nebo na netu nejaký "how to".
Ručně tim víc zkur**š než uděláš, se víc vyplatí si zaplatit těch pár korun a nechat si to přezout.200sxfabi píše:Chci se zeptat zda někdo z Vás umí přezouvat "ručně" pneu. Zda na to existuje nějaký grif nebo na netu nejaký "how to".
Jedná se mi o kanály a gumy na spálení a ono když poletiš ze 4 sadama na přezutí tak už se docela prohnu tak sem práve koumal jestli by se to nedalo nejak po domácku 
Když se s nima dohodneš, že jenom přehodit pneu, bez vyvážení a bez ventilku, tak ti to daj třeba za 50,- za kolo, což neni nic hroznýho.200sxfabi píše:Jedná se mi o kanály a gumy na spálení a ono když poletiš ze 4 sadama na přezutí tak už se docela prohnu tak sem práve koumal jestli by se to nedalo nejak po domácku
Jo to by byla lidovka v pohode
....ale dát mu tri kila a za dve hodiny tam byt s tema samejma kolama 
Na netu je plno videií, jak to nazouvaj pomocí nějakého spreje hořlavého, pak jenom zapálí, udělá to bum a je to
Ale jak to sundat? Tp už bude asi horší 
edit: A nebo vlastně, když už ji máš už sjetou, tak ji taky můžeš prořezat flexou že
edit: A nebo vlastně, když už ji máš už sjetou, tak ji taky můžeš prořezat flexou že
Montajznama, sice to trvá, ale jde to. Lepší je to prubnout na plecháčích a hlavně ta guma nesmí mít bočnice jak z kamene.
Další dotaz na odborníky....změní se při výměně palivový pumpy za výkonější (walbro,Audi Q7) AFR ? Bude směs bohatší nebo to všechno bez problému FPR uřidí aby byla optimální směs ? Bavíme se o stock CA
Bude bohatsi.
Vzhledem k tomu, ze staly tlak paliva vuci tlaku v sani udrzuje regulator tlaku paliva, tak by bohatost smesi mela zustat shodna.
Jelikoz nahrazujes letitou seriovou tak ti to bohatost smesi srovna na spravnou hodnotu tam kde jiz stara pumpa nestihala.
Jelikoz nahrazujes letitou seriovou tak ti to bohatost smesi srovna na spravnou hodnotu tam kde jiz stara pumpa nestihala.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
bude to o něco málo bohatší, ale koho zabila ta kapka benzinu navíc, alespoň do budeš mít připravený do budoucna 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
Taky ji asi práve budu brát....proto se informuju 
Tak klucí dorazila mi pumpa ale příznám se že si nejsem uplne jist co s tím. Takže dotaz zní:
1)Hadička číslo jedna by měly být ohnuta a ponořena do paliva jako byla puvodni oranžová uplně nahoře na obrázku???
2)Napájení - jelikož nová pumpa je zakončena konektorem tak asi hádám, že je třeba konektor odštípnout a dráty napájet na místa původních drátu a mé logické uvážení mi říka že barvy souhlasně ne ??? To jest odpájet ty dva puvodni a napájet dráty z nové pumpy???
3) Seriová pumpa má o dost níž ten sací filtr než když tam dám novou pumpu - na internetu sem našel že jeden človek odvrtal ten držák a prevařil ho trochu níž....ale jelikož to nebude pasovat tak jak tak to toho profilu v tom plechu tak mne napadalo to jen přiohnout tak aby ten saci košík byl stejne vysoko jako puvodni. EDIT: přiohnout to asi nepujde takže by se to musel odřezávat a to mi přijde jako dost bast teda
ok ? ne ok ??
4) No a čtyřka jen pro ujištění je to to co by se melo spojit hadičkou odkud vychazi palivo do obehu, že ? tudíž 4 propojit ze 4kou ??
Myslím si že tak jak sem to popsal je to správně ale nerad bych neco posral tak se radši ptám.........jinak jedná se o pumpu z Q7 nevim jak moc je walbro rozdilné
Předem děkuji za pomoc

1)Hadička číslo jedna by měly být ohnuta a ponořena do paliva jako byla puvodni oranžová uplně nahoře na obrázku???
2)Napájení - jelikož nová pumpa je zakončena konektorem tak asi hádám, že je třeba konektor odštípnout a dráty napájet na místa původních drátu a mé logické uvážení mi říka že barvy souhlasně ne ??? To jest odpájet ty dva puvodni a napájet dráty z nové pumpy???
3) Seriová pumpa má o dost níž ten sací filtr než když tam dám novou pumpu - na internetu sem našel že jeden človek odvrtal ten držák a prevařil ho trochu níž....ale jelikož to nebude pasovat tak jak tak to toho profilu v tom plechu tak mne napadalo to jen přiohnout tak aby ten saci košík byl stejne vysoko jako puvodni. EDIT: přiohnout to asi nepujde takže by se to musel odřezávat a to mi přijde jako dost bast teda
4) No a čtyřka jen pro ujištění je to to co by se melo spojit hadičkou odkud vychazi palivo do obehu, že ? tudíž 4 propojit ze 4kou ??
Myslím si že tak jak sem to popsal je to správně ale nerad bych neco posral tak se radši ptám.........jinak jedná se o pumpu z Q7 nevim jak moc je walbro rozdilné
Předem děkuji za pomoc

Naposledy upravil(a) 200sxfabi dne 15 pro 2013, 14:14, celkem upraveno 1 x.