Pár kol jsem ale stihl, bohužel mi na začátku vypadla elektrika (budíky + boost controller) takže jsem jel na +- sériový tlak (pocitově tipuju tak 0,8-0,9 b).
Onboard bude..
2:35.505
2:33.075
2:35.511

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Pekna podivana pri obedePeca píše:Onboard...
Ten s tim seatem co ho predjizdis hned po me na zacatku byl strasnej, kdyz jsem ho bral ja tak jsem se za nem tahnul asi 4 zatacky , nechtel me pustit pred sebe i kdyz jsem byl evidentne rychlejsi a v zatackach se dostaval pred nej, soupl me tam pak mysku pred cumak a zaboha ne a ne uhnout , jel to jak nejakej zavod ... Blbecek
Rad bych ale 1) jsem v rachote, 2) vozitko zatim neni pripraveneLibas píše:Zítra někdo na volné??

nemel bys spis sedet u playsta a cvicit jiny okruh?Peca píše:Dneska prima poježděníčkoDíky Pawsonovi za zapůjčení závodního stroje, být to moje tak si troufnu ještě víc, ale nechtěl jsem ti to poslat do kačera
Video celkem vyšlo, až na to že nevím jestli je publikovatelný, jsme tam jak dva puboši s opravdu vybraným slovníčkem, hlavně já .. + Pawsonovy skřeky
Best lap 2:46.9, na 160hp to jde
Sakra uz aby byl vikendeso píše: nemel bys spis sedet u playsta a cvicit jiny okruh?
Pustí ale musis rict ze jdes jezditvojtiiisek píše:Čau, dá se zajet do areálu jen na kukačku? Pustí mě tam?