jen tak ze zvedavosti, co rikas na ty Azenisy? jestli to teda mas scim srovnat
Maxxi - Honda Civic Type-R supercharger - new foto
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Maxxi - Honda Civic Type-R 8G supercharger
dobre jak cyp, auto vypada neskutecne kompaktne.
93´Rx-7 FD
Zaujimave ze na CTR 8g tu kazdy pluva a ked je niekto kto sa k tomu autu sprava ako si zasluzi tak su tu same sliny.
Jasne ze to je pecka vsetko co na nu Maxxi dal. Ale kto jazdil toto auto aj v serii a jazdil ine sucastne hot hatche vie ze FN3 championship patri medzi absolutnu vodicsku spicku sucastnosti. O to smutnejsie je ze sa uz nepredava a nove CTR je v nedohladne a po vyskusani aktualneho najnovsieho Civicu model 2012 sa zda ze lepsie uz bolo.
Tak nech ti cim dlhsie toto skvele a pre mna aj krasne typick japonske auto (aj ked uz vyrabane v UK) vydrzi cim dlhsie
Jasne ze to je pecka vsetko co na nu Maxxi dal. Ale kto jazdil toto auto aj v serii a jazdil ine sucastne hot hatche vie ze FN3 championship patri medzi absolutnu vodicsku spicku sucastnosti. O to smutnejsie je ze sa uz nepredava a nove CTR je v nedohladne a po vyskusani aktualneho najnovsieho Civicu model 2012 sa zda ze lepsie uz bolo.
Tak nech ti cim dlhsie toto skvele a pre mna aj krasne typick japonske auto (aj ked uz vyrabane v UK) vydrzi cim dlhsie
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Klidne se na foceni muzeme domluvit, budu jedine rad 
marek.dh: Brno v plánu mam uvidíme jestli bude čas.. ale rád bych.
MeTaN: Mam srovnání s Potenza RE050A měl jsem je na autě když jsem ho kupoval jsou to velice dobré pneu a to do všech podmínek Azenis RT-615K má více tvrdé bočnice pocitově se auto lépe ovládá za sucha má Azenis oproti Potenze o dost lepší trakci na vodě zase o dost horší ale pokud nebudeš jezdit v dešti závody dá se
já už u nich asi zůstanu napořád
jsem max spokojenej.
MeTaN: Mam srovnání s Potenza RE050A měl jsem je na autě když jsem ho kupoval jsou to velice dobré pneu a to do všech podmínek Azenis RT-615K má více tvrdé bočnice pocitově se auto lépe ovládá za sucha má Azenis oproti Potenze o dost lepší trakci na vodě zase o dost horší ale pokud nebudeš jezdit v dešti závody dá se
WotanMitUns píše:Klidne se na foceni muzeme domluvit, budu jedine rad
Tak to se určitě domluvíme! Kdy budeš mít čas?
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Co treba 16.? Mam praci do 15:30... Klidne bych nekam dojel a kdyby jsi mohl, sezen jeste jedno auto s ridicem 
který muzikant ti ty pneu nazouval ?? ta červená tečka má přijít k ventilku 
máš to moc pěkný
V Mostu jsem ti to okukoval
Pecka palec na horu.Až budete fotit dejte vědět přidal bych se.
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
kony5 píše:který muzikant ti ty pneu nazouval ?? ta červená tečka má přijít k ventilku
Tak to jsem netušil
To bude dobrá sestavaMarfi píše:Pecka palec na horu.Až budete fotit dejte vědět přidal bych se.
Píšu si.Tel 775432964
většina těch lepších pneu tam má červenou tečku která příjde k ventilku - je to vyvážení pneumatiky..
mají to i nové kola (některé) takovou červenou tečku (vyvážení kola) a tam daš ty tečky k sobě jinak se davaj k ventilku... jde o to že ve finále bys to měl mít nejlepe vyvážene a na vyvažovačce pak už jen dovyvážit... neni to vubec problem jen tam mužeš mít zbytečně moc závaži...
mají to i nové kola (některé) takovou červenou tečku (vyvážení kola) a tam daš ty tečky k sobě jinak se davaj k ventilku... jde o to že ve finále bys to měl mít nejlepe vyvážene a na vyvažovačce pak už jen dovyvážit... neni to vubec problem jen tam mužeš mít zbytečně moc závaži...
ale jestli vidím dobře tak se někdo švihnul a dal k ventilku žlutou tečku;)
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
musím s tebou souhlasit, taky dělám v pneuservisu, a je to jak říkáš, navíc na seriové běžné auta je to asi nepodstatná věc, a důchodcům může být asi fakt jedno jestli má tečku nebo nekony5 píše:![]()
nj se stane taky se mi to poprvé stalo že jsem dal žlutou místo červené někdy tam jsou dvě....ale když mám opravdu čas a chuť a možnost vyvážit dokonale pneu tak to dělám tak (hlavně na silničních motorkách a rychlejších autech M3,M5 atd) že gumu nazuju nafoukám hodim na vyvažovačku a když má do 20G tak ok když má víc tak gumu vyfouknu odrazím o ty gramy ktere se mi na určitě straně nezdaj pootočím a nafouknu a tak pořád dokola dokud se nedostanu na těch 20G...ale je to na dost dlouho a v práci bych tohle dělat nemoh....někde u nějakýho kutila co má dobrou vyvažovačku bych si to nechaval dělat v pneuservisech se to fláka 5G nikdo neřeší a je to auto za druhým a neni na to čas...hlavně pokud jedeš přezouvak kola neni špatný je zevnitř očistit sundat starý závaží a když už tohle nemusím řešit a je to čistý tak získany čas využiju abych si stím pohral ale když mi někdo doveze kola s 10let starým zavažím třeba s 30kusy po obvodech a kola sou zas*any jak jetel ani nemam chut si stím nějak hrat a to asi každej...
jinak si to popsal uplně přesně,... já se snažím dělat poctivě odvedenou práci;)
SeeJ. Photography
seej : ještě poslední OT a ty mi to seeji určitě potvrdší... nekupujte proboha ty levné pneumatiky z číny atd !! ta cena je nizka z určiteho důvodu nehledě na to že to blbě sedí kvuli hrozné směsi..ono to je "překvapivě" jak vibrátor je nestejnoměrné udělaná guma na naprosto rovném ráfku skáče, je naprosto nevyvážená a tam už nepomůže ani 100g závaži... je to lákavé za tu cenu taky jsem si jedny R18 koupil no a ještě sem je nesjel a budu je měnit... modlím se za všechny kupujte kvalitní pneu amen...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Mazec! 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
velká paráda 
- Toyota Celica GT 2002 - 225/40 R18 Michelin Pilot Sport 3, invidia exhaust, DC sport header, Dbilas Dynamic,fidanza flywheel, INJEN cold air intake, short shift, other VVT-i ventil (-500 ot/min), EBC turbo groove discs, weitec suspension etc..
- svobyrider
Nádhera, máš to moc pěkný.Chvalím i Wotana fotky ůžasný, hlavně ta fotka kola má parádní světlo.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
krasa fotky aj auto. ta fotka disku je dokonala
nezávisle na vašich komentech musím pochválit fotečku kola
i když je fakt že taková kola se musí fotit samy 
Mazda MX-3 V6 prodáno...