Ahoj, od doby co mám řidičák jsem měl celkem 8 aut a všechno Japonci (až na dva polojaponce

)
Nissan Sunny GTi N14, Hondu Civic 1.5, Hondu Civic 1.6 Vtec, Hondu Accord 1.8, Toyotu Corollu TS, Hondu Civic 1.8VTi, Toyotu Corollu 1.3 G6, kterou ted vlastní přítelkyně a já si konečně splnil sen a koupil si auto, na které jsem vždy koukal jako nedosažitelné, Hondu Accord Type-R. Takže zaslepenec japonských aut (i když Accordy se dělají v Anglii

).
Asi tohle ATRko znáte, patřil přítelkyni Esa, pak Accorda koupil jeden architekt, od kterého jsem ho koupil. Technicky bylo auto ok až na KO brzdy (už proběhla výměna za drážkované Black Diamond).
Na forum jsem se přihlásil hlavně kvůli inzerce ale když jsem tu koukal do showroomu tak se mi tu moc líbí a začnu tady chodit častěji...na foru se mi líbí hlavně ta "nekomerčnost" a nadšenost pro JDM doufejme že to tak i zůstane.
Krátce k autu, dnes už to není žádný zázrak, ovšem pro mě je to srdcovka, auto co má charakter a taky dvě tváře, když se to jen tak šolichá je to opravdu tiché a pohodlné auto, ale při plném sešlápnutí plynu ten zvuk, to je neskutečná symfonie. Plánuji si ho nechat hodně dlouho, postupně provádím kompletní očistu kastle (již 3x jsem to rozlešťoval), motoru a interiéru a až na drobné úpravy zůstane v sérii. Plánovaný roční nájezd počítám tak 2-3000 km
Tady zasílám jednu fotečku.